ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό...........

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...........



  • Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου η ορκωμοσία των 35 δημοτικών συμβούλων που προέκυψαν από την πρόσφατη εκλογική διαδικασία και σίγουρα θα είναι μια τελετή που για κάποιους σηματοδοτεί μια νέα καριέρα. Η μέρα και κυρίως η ημερομηνία  δεν μας βγήκε καλά,  αλλά θα υπερβάλλουμε εαυτούς για να σας έχουμε εκείνη την ημέρα το καλύτερο ρεπορτάζ! 

  • Όταν το 2015 οι ντόπιοι αντιμνημονιακοί μας κουνούσαν το δάχτυλο , ούτε εμείς φανταζόμασταν πως 8 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα διαλύονταν,  και οι ακροδεξιοί ενώ πετυχαίνουν διψήφια ποσοστά σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο εδώ θα ήταν προσκολλημένοι στο "ξανθό" γένος και δεν θα έβλεπαν θέσεις ευθύνης! 

  • Μας ζητάτε και μας ξαναζητάτε τα τελικά αποτέλεσμα της σταυροδοσίας των πρόσφατων δημοτικών εκλογών στην πόλη μας. Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε τι ψήφους πήραν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ΟΛΩΝ των δημοτικών παρατάξεων. 

  • Τον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνη στην Πλάκα θα έχουμε φωτορεπορτάζ το Σάββατο ένα εξαιρετικό αφιέρωμα από τον ειδικό συνεργάτη μας κ. Παναγιώτη Πάσχο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: