ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό..........

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..........



  •  Εντάξει παιδιά μας πείσατε για την "αλληλεγγύη" σας και την "κοινωνική σας προσφορά"! Μας θυμίσατε τις πατάτες που μοίραζαν οι "Κασιδιάρηδες" στο Σύνταγμα λίγο πριν τα Τάγματα Εφόδου τους σφάξουν τον Παύλο Φύσσα! 
  • Διαμαρτύρονται  επιχειρηματίες της πόλης μας για αθέμιτο ανταγωνισμό από τα πολλά bazaar που πραγματοποιούνται κυρίως τις εορταστικές περιόδους και κόβουν τζίρους από τις τοπικές επιχειρήσεις. 

  • Δύο φωτορεπορτάζ Πάσχου και αύριο στο ιστολόγιό μας . Σας βάζουμε 1-2 φωτογραφίες για να πάρετε μια ιδέα. Ούτε Κυριακή δεν σταματάει να μας στέλνει υλικό ο Παναγιώτης! 



  • Διαβάσαμε για Αντιδήμαρχο Καθαριότητας "Ράμπο" αλλά ονοματάκι δεν είχε το "ρεπορτάζ" όσων προσπαθούν να δημιουργήσουν στρεβλές εντυπώσεις. Η Καθαριότητα του δήμου μας δεν χρειάζεται "ράμπο" αλλά ιδιωτικοποίηση! Ο τομέας Καθαριότητας δεν χρειάζεται "εξολοθρευτές",  άλλωστε τον ρόλο αυτό και το που θα οδηγηθεί το πράγμα τον έχουν παίξει σειρά κυβερνήσεων που με τις αποφάσεις τους  Απαξίωση των δημοτικών δομών,  ώστε να δοθούν με λιγότερες αντιδράσεις  σε ιδιώτες! 


  • Διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τρίβουν τα χέρια τους τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα αναμένοντας οφέλη από αυτήν την κατάρρευση!  Αυτός ο θίασος που σήμερα κατηγορεί με βαριές εκφράσεις ο ένας τον άλλο θα μας "έσωζαν" από τα μνημόνια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: