ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Στην Political ο Στάθης Ψυρρόπουλος για την παρουσία του στο 5ο Συνέδριο του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού "Γίνε Άνθρωπος"

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Στην Political ο Στάθης Ψυρρόπουλος για την παρουσία του στο 5ο Συνέδριο του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού "Γίνε Άνθρωπος"

 

Ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος φιλοξενείται όλο και συχνότερα σε ΜΜΕ που σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζεις κεντροαριστερά. Η διαδικτυακή εφημερίδα Political του κ. Νίκου Καραμανλή είναι ένα καθαρά κεντροδεξιό ηλεκτρονικό  "φύλλο"  που έχει μεγάλη απήχηση στους ψηφοφόρους της ΝΔ. 

Εμείς που ως κεντροδεξιό τοπικό ΜΜΕ ενημερωνόμαστε και παρακολουθούμε τέτοιες σελίδες είπαμε να το κάνουμε θέμα για όσους δεν το διάβασαν. 

Την εκδήλωση (συνέδριο)  φυσικά την είχαμε κάνει θέμα και την είχαμε διαφημίσει δεόντως αφού για πρώτη φορά στην πόλη μας είδαμε μια σοβαρή προσπάθεια να αναλυθεί από ειδικούς το σοβαρό θέμα της ΒΙΑΣ κατά των γυναικών από μία ΜΚΟ που δεν έχει σκοπό της τα μεροκάματα και δεν έχει ως μέλη της "σεσημασμένες" ρατσίστριες και γυναίκες χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό. 

Μπράβο στις εξαγγελίες που έκανε ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος και αναμένουμε να γίνουν πράξη με το κατάλληλο προσωπικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: