ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό..........

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..........



  • Διάφοροι σύλλογοι και συλλογικότητες & ΜΚΟ  διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικα Bazzar σε διάφορα σημεία της πόλης μας μετά από αίτημα τους στη διοίκηση του δήμου μας. Φέτος θα είναι περισσότερα από πέρισυ , και αναμένετε να προσελκύσουν χιλιάδες συνδημότες μας. 


  • Κάθε μέρα και ένα ρεπορτάζ για κάποια Μονή ή Εκκλησία με ιστορικό ενδιαφέρον του νομού Αττικής και η συνεργασία μας με τον κ. Παναγιώτη Πάσχο συνεχίζεται αφού αρκετοί συνδημότες μας έχουν έντονα ανεπτυγμένο το θρησκευτικό τους συναίσθημα και δείχνουν να απολαμβάνουν αυτά τα ρεπορτάζ ζητώντας μας περισσότερες πληροφορίες για τους συγκεκριμένους ναούς ή μονές. Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που μας προτείνουν να επεκτείνουμε αυτού του είδους το ρεπορτάζ και για Μονές ή Ναούς που βρίσκονται εκτός Αττικής. Ίδωμεν..




  • Η επίσκεψη του νέου δημάρχου Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλου στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμο έχει δημιουργήσει πολύ συζήτηση αφού ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και αυτό με τον κορεσμό του νεκροταφείου της πόλης μας. Η νέα διοίκηση εργάζεται ήδη προς την κατεύθυνση να εξευρεθεί λύση σε ένα πρόβλημα που μας ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια. 



  • Συναντήσεις προεκλογικές οι μετεκλογικές που δεν οδηγούν κάπου αποφεύγουμε και να τις "παίζουμε" εδώ , αυτός είναι και ο λόγος που δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με την συνάντηση του επικεφαλής του ΕΝΑΚ κ. Δημήτρη Πανταζόπουλου με τον επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσο Ευσταθίου ενώ την παρέα συμπλήρωναν άλλα δύο στελέχη του ΕΝΑΚ ο κ. Γιάννης Πούλος και ο κ. Γιώργος Μπενάς. Η φωτογραφία όπως και αντίστοιχες στο παρελθόν δημιουργούν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ συνεργασίας που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο κος Ψυρρόπουλος θα διοικήσει τον δήμο με όσους προεκλογικά στάθηκαν στο πλευρό του , αλλά φυσικά γνώμες και προτάσεις θα ακούει από όλους τους υπόλοιπους που συμμετέχουν στο δημοτικό συμβούλιο. Να δούμε τι αντιπολίτευση θα του κάνουν , με δεδομένο πως έχει την στήριξη του 60% όσων πήγαν και ψήφισαν και είναι έως σήμερα ο ΜΟΝΟΣ δήμαρχος που έπιασε τέτοιο υψηλό ποσοστό σε δημοτικές εκλογές στην πόλη μας. 

  • Το Πολυτεχνείο ΖΕΙ παρόλο που η συμμετοχή του κόσμο στις εκδηλώσεις μνήμης μειώνεται εξαιτίας του γεγονότος πως η ΑΡΙΣΤΕΡΑ που ομιλούσε αρχικώς για πράκτορες των ΗΠΑ που έκαναν την κατάληψη στον χώρο! προσπαθεί να καπηλευτεί αγώνες όσων έτσι και αλλιώς δεν θα υπηρετούσαν ΚΑΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ούτε μαύρη αλλά ούτε κόκκινη! Αναμένουμε τα δελτία τύπου των δημοτικών παρατάξεων για να τα δημοσιεύσουμε ! 

  • Σε λίγες ώρες θα έχουμε ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ Παναγιώτη Πάσχου από Ζάππειο Μέγαρο, Βουλή, Μέγαρο Μαξίμου




  • Αυτά και για σήμερα πάμε για αύριο ....... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: