ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν μας έπεισε πως λεφτά υπάρχουν ο απερχόμενος δήμαρχος ή τουλάχιστον δεν υπάρχουν για όλους!

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Δεν μας έπεισε πως λεφτά υπάρχουν ο απερχόμενος δήμαρχος ή τουλάχιστον δεν υπάρχουν για όλους!

 


Το ΣΕΔΗ ζήτησε να στηριχθούν από τον δήμο μας οι εργαζόμενοι στα δικαστήρια και ο δήμαρχος διαβεβαίωσε πως αυτό θα συμβεί . Σε απλά ελληνικά υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα εργαζομένων να έχουν δουλειά και αδιαφορούμε πλήρως για το πως θα τους πληρώσουμε! 

Σε κάθε περίπτωση ο Ψυρρόπουλος θα παραλάβει άδεια ταμεία αλλά έως ότου το ανακαλύψει ο ορκωτός λογιστής που θα μπει στο δήμο μας για να βγάλει άκρη, τότε όλες και όλοι θα ρίχνουν τις ευθύνες στην απερχόμενη διοίκηση αφού είθισται όλες οι προηγούμενες διοικήσεις να φταίνε για όλα τα δεινά! 

Η κα Καραγιαννίδου για ακόμη μια φορά υπερασπίστηκε τα δικαιώματα των εργαζομένων του δήμου μας αλλά κουβέντα για το που θα βρεθούν χρήματα για να "συντηρηθούν" όλοι αυτοί. 

Για εμάς ο δήμος Ηλιούπολης είναι υπερβολή να έχει πάνω από 700 εργαζόμενους και με τόσους θα λειτουργεί όταν μια σειρά δομών θα ιδιωτικοποιηθούν εξ΄ ανάγκης! 

Η κυβέρνηση θα πιέσει το προσεχές διάστημα προς αυτή την κατεύθυνση και με δεδομένο πως οι περισσότεροι δήμαρχοι είναι γαλάζιοι , αύξηση του αριθμού των εργαζομένων δεν θα δουν σε κανέναν από τους μεγάλους δήμους της Αττικής! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: