ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : 13 χρόνια μετά παραμένει ο μοναδικός που πέτυχε να "κερδίσει" την ΑΡΙΣΤΕΡΑ της πόλης μας ίσως επειδή ήξερε το αδύνατο σημείο τους!

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

13 χρόνια μετά παραμένει ο μοναδικός που πέτυχε να "κερδίσει" την ΑΡΙΣΤΕΡΑ της πόλης μας ίσως επειδή ήξερε το αδύνατο σημείο τους!


13 χρόνια μετά εάν δεν έχει βρεθεί ο κεντροδεξιός ηγέτης που θα επαναλάβει το "κατόρθωμα" του κ. Γιάννη Αναγνώστου του 2006, δεν ελπίζουμε εμείς πως θα υπάρξει για την επόμενη δεκαετία!

Ήδη εμείς έχουμε συμπληρώσει 11 χρόνια διαδικτυακής παρουσίας και πάμε στον 12ο έτος και έως σήμερα έχουμε δει τις ΗΤΤΕΣ της κεντροδεξιάς σε τρεις εκλογικές δημοτικές  αναμετρήσεις όπου δεν ΚΑΤΑΦΕΡΕ να έχει εκπρόσωπο της στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. 

Ο κος Γιάννης Αναγνώστου πέτυχε το μακρινό 2006 να πάρει χιλιάδες κεντροαριστερές ψήφους την στιγμή που σήμερα ουδείς καταφέρνει να πάρει τις ΜΙΣΕΣ κεντροδεξιές ψήφους της πόλης μας! 

Το ό,τι έπεσαν όλοι πάνω στον κ. Αναγνώστου για να βγει δήμαρχος το γνωρίζουμε όπως γνωρίζουμε πως αυτό το έπραξαν επειδή ήταν και ο μόνος μετά τον ΧΟΥΝΤΙΚΟ Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα που ξόδεψε πολύ χρήμα για να εκλεγεί δήμαρχος! 

Βγήκε φτωχότερος από την θέση του δημάρχου την στιγμή που άλλοι ακόμα και οι κομμουνιστές έφυγαν με περισσότερα χρήματα! 

Μπορεί και άλλοι να έχουν αγάπη για την πόλη , οράματα και Ιδέες που θα έκαναν καλύτερη την καθημερινότητά μας αλλά δεν θα τους δούμε ποτέ να τα υλοποιούν κάτι που εμείς ως τοπικό ΜΜΕ το έχουμε πάρει πλέον ΑΠΟΦΑΣΗ. 

Ο κος Γιάννης Αναγνώστου θα παραμείνει ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΣ δήμαρχος Ηλιούπολης από την μεταπολίτευση και σίγουρα έως και το 2028 και μετά έχει ο Θεός! 

Βλέποντας στις τελευταίες δημοτικές εκλογές δεκάδες νέους Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες να στηρίζουν κεντροαριστερές παρατάξεις της πόλης μας ενώ το αντίθετο δεν συμβαίνει καταλάβαμε πως η νέα γαλάζια  γενιά της Ηλιούπολης όχι μόνο είναι χειρότερη από τις προηγούμενες αλλά ανίκανη να κατανοήσει πως το πιο εύκολο είναι να κατέβεις υποψήφιος με τους πολιτικούς μας αντιπάλους και το πιο εύκολο να κατέβεις με τις κεντροδεξιές παρατάξεις που δεν βλέπουμε πως θα διαφοροποιηθούν και πολύ πριν την εκλογική μάχη του 2028. 

Το να προστεθεί ακόμα μία κεντροδεξιά παράταξη ή να αποσυρθεί παράλληλα μία από τις παλιές δεν σημαίνει για εμάς ΤΙΠΟΤΑ όσο δεν βρίσκεται Γιάννης Αναγνώστου ένας δηλαδή κεντροδεξιός που θα χαλάει χρόνο και πολύ χρήμα για να πετύχει ό,τι σήμερα φαντάζει ακατόρθωτο. 

Με δεδομένο πως οι επιχειρηματίες της πόλης μας ακόμα και αυτοί που ανήκουν στο κόμμα της ΝΔ δεν θα βάλουν ποτέ το χέρι για να βγάλουν αλλά βάζουν μόνο για να βάλουν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ελπίδα μας πλέον είναι σε "φυτευτούς" από το κόμμα της ΝΔ που δεν θεωρούμε πως θα ασχοληθεί και πολύ με έναν δήμο όπως ο δικός μας χωρίς πολλά έσοδα και με αρκετές ιδιαιτερότητες για τις οποίες έχουν "φροντίσει" όσοι δεν τους νοιάζει και πολύ ποιος θα είναι δήμαρχος και κυρίως τι ιδεολογίας αρκεί να είναι γνωστός τους και φίλος τους! 

Το να βρίζουμε εμείς τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και να καλλιεργούμε ελπίδες που δεν υπάρχουν δεν νομίζουμε πως είναι κάτι που περιμένουν από εμάς οι ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ μας. 

Έτσι χωρίς να γνωρίζουμε εάν θα φτάσουμε και σε ποια μορφή ως τοπικό ΜΜΕ στις κάλπες του 2028 σας γράφουμε από ΤΩΡΑ πως ακόμα και εάν κατέβει ένας και μόνο ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΣ υποψήφιος δήμαρχος το 2028 έως τότε δεν θα υπάρχουν ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ αφού και οι τελευταίοι θα βολευτούν σε ένα σύστημα που δεν κοιτάει κόμματα και χρώματα αλλά ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ! 

Με την ελπίδα πως τουλάχιστον στις κάλπες για την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης θα υπάρχουν τουλάχιστον δύο υποψήφιοι για πρόεδροι για να έχει και κάποιο ενδιαφέρον για τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες της πόλης μας σας λέμε πως ελάχιστοι συνδημότες από αυτούς με τις silver card που διαφήμιζαν και οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ νοιάζονται για να δουν κεντροδεξιό δήμαρχο. 

Η πλειοψηφία τους λέει πως ο ένας δεν κάνει και ο άλλος δεν κάνει έχοντας στο νου της να ψηφίσουν κάνα Χατζηδάκη ή κάνα Ψυρρόπουλο! 

Οι ενεργοί φασίστες που διαμαρτύρονταν μέσα στα δημοτικά συμβούλια για την οικτρή κατάσταση της πόλης εξαφανίστηκαν και από θέσεις ευθύνης πλέον θα μας παραμυθιάζουν για ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ και δράσεις αλληλεγγύης από πουτ@ν@ς που αποζητούν τα ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ και από εργατοπατέρες που βόλεψαν παιδιά και εγγόνια στον δήμο μας και τους πληρώνουμε για την "αριστεροσύνη" τους εδώ και τέσσερις δεκαετίες! 

Ποιος να ασχοληθεί με την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης όταν τα δικά σας γαλάζια παιδιά με κυβέρνηση της ΝΔ παραμένουν άνεργα και προωθούνται τάχα αντιστασιακοί και παιδιά ανθελλήνων που επί 50 και πλέον έτη δουλεύουν εις βάρος της ίδιας τους της πατρίδας; 

Αναζητείτε λοιπόν ένας Αναγνώστου με αυτούς που είχε ως Αντιδημάρχους τους και συμβούλους τους για να στήσουν ακόμα μερικούς ανδριάντες σε κομμουνιστές της πόλης , να δώσουν δουλειές και μεροκάματα σε "ψεκασμένους" που ακόμα πληρώνουμε ως δημοτικούς υπαλλήλους και μετά αναρωτιέται κανείς γιατί δεν πήγαν οι συνδημότες μας να ψηφίσουν Τάσο ή Γαβρίλο στις δημοτικές εκλογές; 

Μα αυτοί δεν τάζουν τίποτα και σε κανέναν δεν έχουν την δυνατότητα να χαλάσουν 200.000 ευρώ σε μια προεκλογική περίοδο και το κυριότερο θεωρούν πως το πάνω από κόμματα και χρώματα μπορεί να πιάσει . 

Το πάνω από κόμματα και χρώματα όμως είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ και σημαίνει πως ενωνόμαστε κομμουνιστές και ναζί μαζί και μοιραζόμαστε τα πολλά χρήματα με τα οποία μπορεί ένας δήμος να εξαγοράσει συνειδήσεις! 

Η απερχόμενη διοίκηση θα είναι ακόμα μία που θα φύγει και δεν θα εξηγήσει ποιοι την έριξαν αλλά τι μας νοιάζει εμάς εμείς τους τα γράφαμε από τον Δεκέμβρη του 2022 πως θα πάρουν ΠΟΥΛΟ και τότε που τα γράφαμε ακόμα είχαν στις τάξεις τους τον Γιάννη Πούλο! 

Τελικά τους έφυγε μαζί με το ΕΝΑΚ και οι ίδιοι έχασαν καρέκλες και όσα αυτά σηματοδοτούν γιατί εμείς αφελείς δεν είμαστε ακόμα και οι άμισθες καρέκλες παράγουν χρήματα! 

Μια "προσέγγιση" που θα γίνει μέσα στον Ιανουάριο του 2024 θα συζητηθεί όσο καμία από τις "κωλοτούμπες" που έχουν έως σήμερα συζητηθεί αλλά αυτά στην ώρα τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: