ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πως ο συγχρωτισμός με την πλέμπα ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ & ΔΕΞΙΑΣ οδήγησε αξιόλογους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους να μείνουν εκτός!

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Πως ο συγχρωτισμός με την πλέμπα ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ & ΔΕΞΙΑΣ οδήγησε αξιόλογους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους να μείνουν εκτός!


Είμαστε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ιστολόγιο της πόλης για το οποίο έχει βγει δελτίο τύπου δημοτικής παράταξης για τον εμπνευστή του το μακρινό 2016! Οι κόκκινοι φασίστες ποτέ δεν αποδέχτηκαν πως δεν θα συνεχίσουν σε αυτή την πόλη τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που έκαναν την περίοδο 1979-1990. Έτσι θεώρησαν πως με ένα δελτίο τύπου θα πετύχαιναν να ΦΙΜΩΣΟΥΝ κάποιον που ΞΕΚΑΘΑΡΑ καταδικάζει και τον ΚΟΚΚΙΝΟ και τον ΜΑΥΡΟ φασισμό που για δεκαετίες στην πόλη μας πήγαν χεράκι-χεράκι! 

Οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις  συμπεριλαμβανομένης και της νέας διοίκησης που αναλαμβάνει σε 1,5 μήνα περίπου,  έμειναν στο να προσπαθούν να πείσουν τους οπαδούς τους πως εξυπηρετούμε "συμφέροντα" κάθε φορά που κάποιος "ευυπόληπτος" συνδημότης μας έμπαινε στο στόχαστρο της δικής μας δημοσιογραφικής έρευνας. 

Η δική μας "διαπλοκή" ή μάλλον του εμπνευστή αυτού εδώ του ιστολογίου,  ήταν "δύο σουβλάκια και μία coca -cola"!  ενώ η δική τους θέσεις εργασίας και συμμετοχή σε "εθελοντικές"  ομάδες που στοιχίζουν σε ετήσια βάση στον δήμο μας χιλιάδες ευρώ! 

Είχαμε προβλέψει πως ο συγχρωτισμός ικανών και έντιμων ανθρώπων με την πλέμπα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ της πόλης μας , θα τους άφηνε εκτός δημοτικού συμβουλίου αφού σε μια πόλη που το σλόγκαν πάνω από "κόμματα και χρώματα" θριαμβεύει δεν μπορεί ουδείς ούτε ΕΜΕΙΣ να πείσει τους πολλούς πως ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος είναι κεντροαριστερός και οι διαφορές του σε ιδεολογικό επίπεδο με τον απερχόμενο δήμαρχο είναι ελάχιστες

Ο απερχόμενος δήμαρχος ηττήθηκε επειδή συγχρωτίστηκε με "Παπαδόπουλους" , ανέχτηκε "πουτάνες" και θεώρησε πως οι δημότες αυτής της πόλης είναι "Άγιοι"! Παράλληλα  αρνήθηκε επανηλειμμένως μέσα στα δημοτικά συμβούλια να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ την αδιαφορία των υπαλλήλων του δήμου μας στην ΔΙΚΑΙΗ αγανάκτηση ΔΗΜΟΤΩΝ που βαρέθηκαν να τους κοροϊδεύουν κατάμουτρα τυχοδιώκτες που έπαιζαν πότε τους εθελοντές και πότε τους αλληλέγγυους! 

Έτσι αναζήτησαν το "νέο" και μαζί με αυτούς πήγαν ακόμα και όσοι το 2019 μας ομιλούσαν για ΒΑΛΑΣΟΚΡΑΤΙΑ! 

 Η "μπάλα" πήρε πολλούς και τους πήρε για ΠΑΝΤΑ αφού εμείς ως τοπικό ΜΜΕ θα υπάρχουμε και το 2028 έστω και εάν ο εμπνευστής αυτού εδώ του ιστολογίου έχει ουσιαστικά αποχωρήσει από το μακρινό 2020 , παραμένοντας παρατηρητής μόνο και μόνο για να προστατεύει εμάς από όσους θεωρούν πως δεν αντέχει την ΔΙΚΗ μας ΦΩΝΗ αυτή η πόλη ! 

Και την ΑΝΤΕΧΕΙ αφού σε κάθε εκλογική αναμέτρηση από το 2014 έως σήμερα όλο και περισσότεροι αναζητούν τις δικές μας ΛΥΣΕΙΣ και στηρίζουν κάποιους που αυτοί θεωρούν "δικούς" μας αλλά δεν είναι! 

Πολλές φορές και κυρίως προεκλογικά  ο Σταύρος μας τόνισε πως δεν θέλει έντονα "χτυπήματα" σε όσους τον αδίκησαν , αφού και ΜΟΝΟ το γεγονός πως το έπραξαν θα τους οδηγούσε εκτός του νέου δημοτικού συμβουλίου,  ενώ ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να αντιληφθεί πως δύο πουτ@νες κατόρθωσαν και εξελέγησαν μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου σε μια εκλογική μάχη "σημαδεμένη" από ισχυρά λόμπι της πόλης που όλα τους πέτυχαν να έχουν τους εκπροσώπους τους  κάνοντας το νέο δημοτικό συμβούλιο περισσότερο προβλέψιμο,  σε όσα θα ακολουθήσουν τα επόμενα πέντε  χρόνια!

Εμείς όπως είναι φυσικό δεν πανηγυρίσαμε καμία ΝΙΚΗ , αλλά και δεν στεναχωρηθήκαμε παρά για μια χούφτα ικανών ανθρώπων που τους "πήρε η μπάλα" και δεν ξέρουμε εάν θα δείξουν την ψυχική δύναμη για να επανέλθουν εκεί που αξίζουν σε πέντε χρόνια από σήμερα! 

 Δεν χρειάζεται να κάνει απολύτως τίποτα ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος για να διατηρήσει την πρωτοκαθεδρία του , παρά να απομονώσει όσους "ψεκασμένους" δεν κατανοούν πως η ΑΡΙΣΤΕΡΑ διαλύεται επειδή έχει συνηθίσει να στηρίζετε σε ΜΥΘΟΥΣ και ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ που έχουν ηττηθεί εδώ και δεκαετίες παντού στον δυτικό κόσμο! 

Γιατί μια ΑΡΙΣΤΕΡΑ που κάνει πορεία κάθε επέτειο του Πολυτεχνείου στην Αμερικανική Πρεσβεία και παράλληλα υμνεί το ΝΑΤΟ και θέλει την χώρα μας μέλος της Ε.Ε δεν κοροϊδεύει πλέον κανέναν! 

Τα καραγκιοζιλίκια αυτά που κάνουν και οι κάθε λογής "Κασιδιάρηδες" δεν πείθουν,  με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι που για δεκαετίες πουλούσαν σανό να αναγκάζονται από την ίδια την πραγματικότητα να θέλουν να γίνουν μέρος μιας κεντροδεξιάς που τους έχει εδώ και καιρό "συγχωνεύσει" χωρίς να αλλοιώνεται ο χαρακτήρας της! 

Το πετυχαίνει κυρίως επειδή η ΑΡΙΣΤΕΡΑ αλλά και η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ εύκολα εξαγοράζεται , και επειδή έχει πετύχει να μην υπάρχουν κόμματα στα δεξιά της που να έχουν σαφή δυτικό προσανατολισμό! 

Τις εκλογές πλέον δεν τις κερδίζει η ΔΕΞΙΑ , αλλά η πραγματικότητα,  που λέει πως όλος ο ΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ στην ουσία δεν αμφισβητεί το δυτικό τρόπο ζωής , και φυσικά ακόμα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να χαρακτηριστεί μεγάλος ηγέτης όταν δίπλα του έχεις Κασσελάκηδες, Τσίπρες ή Ανδρουλάκηδες ! 

Το ό,τι επιβιώνουμε εμείς και τα πάμε καλά σε μια "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" πόλη παρόλο που έχουμε βάλει απέναντί μας τον υπόκοσμο , καταδεικνύει στο που κατάντησε η ΑΡΙΣΤΕΡΑ και στη χώρα μας! Στο να μην μπορεί να πείσει ούτε τους δικούς της ωφελημένους πως δεν είναι πρέπον να πηγαίνουν στις κάλπες και να ψηφίζουν όσους έκαναν τα πάντα 40 χρόνια τώρα για να τους απαξιώσουν τα "ινδάλματά" τους. 

Τώρα που βαρεθήκαμε να στεκόμαστε ΜΟΝΟΙ απέναντι σε έναν υπόκοσμο που έχει πλέον αναχθεί σε επιχειρηματικό κόσμο της πόλης , θα τα πάμε και ακόμα καλύτερα αδιαφορώντας για το που θα πάει μια πόλη που έτσι και αλλιώς , δεν θα γίνει ποτέ Γλυφάδα! 

Εμείς θα παλέψουμε για τα τέσσερα- πέντε άτομα που "βούλιαξαν" χωρίς να το αξίζουν,  παρόλο που οι δικοί μας αναγνώστες μας οδηγούν στο να τους εγκαταλείψουμε στην "τύχη" τους. 

Αλλά οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται , και εμείς κωλοτούμπες δεν κάνουμε με γνώμονα πράγματα που λέμε επί 11 χρόνια μέσα από εδώ , ο καθένας εκεί έξω γνωρίζει πριν ακόμα το γράψουμε , για ποιον θα βάζαμε πλάτη και για ποιους όχι! 

"Πέρα από κόμματα και χρώματα"  μπορείς εύκολα να κερδίσεις για λίγο τους πολλούς,  ρίχνοντας γέφυρες και αξιοποιώντας ιδέες που ίσως κάποιους στεναχωρήσουν χτίζεις δεκαετίες "ανέφελης" διοίκησης αφού η πλειοψηφία των συνδημοτών μας δεν περιμένει και πολλά . Απλώς  δεν ανέχεται την ΥΠΕΡΟΨΙΑ που έχουν  επιδείξει κατά καιρούς διάφοροι δημοτικοί σύμβουλοι! 

Εμείς που δεν ασχολούμαστε με την πολιτική μπορούμε να είμαστε υπερόπτες , εάν ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΑΜΕ ποτέ στο να κάνουμε αυτό το ΛΑΘΟΣ,  που δεν ταιριάζει άλλωστε στον χαρακτήρα μας. 

Μέσα στο Σαββατοκύριακο μέσα στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ λέμε να σας γράψουμε και κάτι που είναι χρήσιμο να γνωρίζουν κυρίως όσοι επιχειρούν στην πόλη μας στον χώρο της εστίασης,  εάν και ακόμα δεν θα θέλαμε να εμπλακούμε σε κάτι που αφορά ελάχιστους από τους δικούς μας αναγνώστες! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: