ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό...............

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...............



  •  Μην αναρωτιέστε γιατί δεν σας διαβάζουν αφού ήδη οι δικοί μας αναγνώστες έχουν αναζητήσει και έχουν βρει το "προπαγανδιστικό" βίντεο της διοίκησης Βαλασόπουλου με τις δηλώσεις του τότε Αντιδημάρχου "Αλληλεγγύης"  κ. Γιώργου Χατζηδάκη ενώ εσείς σε λίγο θα κάνετε πως δεν αναγνωρίζετε στο βίντεο  την Χρυσαυγίτισσα που καταγράφει  τα τρόφιμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου! 

  • Δείχνουν να κατανοούν οι εργαζόμενοι του δήμου Ηλιούπολης πως για ένα τρίμηνο στην αρχή του νέου έτους θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς για να δείξουν στη νέα διοίκηση πως μπορεί να ποντάρει σε αυτούς! Εάν το πράξει θα έχει κάνει λάθος...........


  • Δεν βγήκε δημοτικός σύμβουλος ο πρώην Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας κος Παναγιώτης Κόκλας αλλά συνεχίζει να υπερασπίζεται τους υπαλλήλους του δήμου και τους εθελοντές του που μία εβδομάδα πριν τις εκλογές βγήκαν διαδικτυακά να σας που να ψηφίσετε τον Στάθη! Άρα δεν κατάλαβε τίποτα τέσσερα χρόνια και θεωρεί έπαρση και αλαζονεία την δικαιολογημένη αγανάκτηση των νέων δημοτικών συμβούλων που εκλέχτηκαν για όσους έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση τον δήμο μας. Το αυτό μπορούν αυτά κάνουν δεν είναι αρκετό για τους νέους Αντιδημάρχους ή τουλάχιστον για κάποιους από αυτούς που θέλουν να εκλεγούν και πάλι στις κάλπες του 2028! Γιατί οι υπάλληλοι πληρώνονται δεκαετίες από τον δήμο μας και παίρνουν σύνταξη από αυτόν εις βάρος αιρετών που δεν είναι λογικό να φεύγουν και να παραμένουν οι "δολιοφθορείς" στις θέσεις τους! Μια ματιά στο πως δουλεύει ο τομέας καθαριότητας μετά τις εκλογές θα πείσει πως και οι "Άγιοι" φοβέρα θέλουν! 

  • Χωρίς Παναγιώτη Πάσχο σήμερα δεν γίνεται,  άρα αργότερα κάποιο φωτορεπορτάζ  θα ανεβάσουμε 

    • 183 ψήφους πήρε ο υπάλληλος της καθαριότητας του δήμου μας που δεν πάτησε ποτέ στην εργασία του! Τον εργαζόμενο αυτόν παρεμπιπτόντως στήριζε ο γραφικός εθελοντής  ¨διώκτης" μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: