ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Ευτυχώς η απερχόμενη διοίκηση δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ( ελπίζουμε πως δεν θα συμβεί) Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις "απείρου κάλλους" σαν τις περσινές που μας είχαν αναγκάσει να αφιερώσουμε χρόνο και να ασχοληθούμε με ασχήμιες που έγιναν! Στην ουσία οι εκδηλώσεις εκείνες δημιούργησαν ένα αρνητικό κλίμα στην τοπική κοινωνία και οδήγησαν στην ΣΥΝΤΡΙΒΗ της παράταξης του πρώην δημάρχου στις κάλπες του Οκτωβρίου. Και βέβαια δεν μιλάμε για το κόστος των σαχλοεκδηλώσεων αυτών αλλά το ξεκάθαρο μήνυμα που πέρναγαν για το ποιους είχε επιλέξει να συμπορευτεί η απερχόμενη διοίκηση.  Σίγουρα εκδηλώσεις σαν τις περσινές θα οργανώσει και η νέα διοίκηση του δήμου Ηλιούπολης και το σίγουρα το λέμε γιατί σε αυτές συμμετείχαν μέλη της τωρινής διοίκησης ενώ για να μην σας κρύβουμε καμία ΑΛΗΘΕΙΑ ήδη μέσα στα ονόματα των Αντιδημάρχων που θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα θα δείτε φάτσες που συμμετείχαν ενεργά σε εκείνες τις εκδηλώσεις. Σε κάθε περίπτωση για τις φετινές εκδηλώσεις έχουμε μια ιδέα αλλά αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις αφού η δική μας πληροφόρηση προέρχεται από επιχειρηματίες της πόλης που θα συμμετάσχουν χορηγώντας κάποιες από αυτές. 


  • Στα γραφεία της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης βρεθήκαμε χθες , και είπαμε να βγάλουμε και μια φωτογραφία τον κ. Παναγιώτη Πάσχο στην "προεδρική" καρέκλα.  Διαπιστώσαμε πως παρόλο που οι εκλογές τελείωσαν,  εξαιτίας του ζήλου και της εργατικότητας μιας χούφτας ανθρώπων , η τοπική μας διατηρείτε ενεργή κάτι που δεν χαροποιεί και ιδιαίτερα κάποιους.  Υπό την καθοδήγηση του προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Στάθη Ευσταθόπουλου και των άξιων μελών του Δ.Σ της τοπικής μας ετοιμάζονται εκδηλώσεις για τον Ιανουάριο για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε προσεχώς. 
  • Παγκόσμια μέρα για την εξάλειψη της ΒΙΑΣ κατά των ΓΥΝΑΙΚΩΝ σήμερα και η χθεσινή εκδήλωση στο θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" εξαιρετική. 










Δεν υπάρχουν σχόλια: