ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Γιατί πρέπει να διενεργηθεί αυτός ο διαγωνισμός από την απερχόμενη διοίκηση ενώ ο βαρύνει εξ΄ ολοκλήρου την επόμενη;

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Γιατί πρέπει να διενεργηθεί αυτός ο διαγωνισμός από την απερχόμενη διοίκηση ενώ ο βαρύνει εξ΄ ολοκλήρου την επόμενη;

 


Δεν κατανοούμε γιατί η απερχόμενη διοίκηση έπρεπε να κάνει αυτόν τον διαγωνισμό ένα μήνα πριν φύγει αφού όλο το ποσό βαραίνει αποκλειστική την επόμενη διοίκηση Ψυρρόπουλου. 

Επίσης δεν κατανοούμε γιατί τέτοιο υψηλό ποσό για αγορά προϊόντων από την στιγμή που επί τέσσερα χρόνια δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι μας ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΑΝ για ΔΩΡΕΕΣ επιχειρήσεων και διαφόρων συλλόγων  ( έχουμε καλό αρχείο θα ανατρέξουμε και θα δημοσιεύσουμε ΔΗΜΟΣΙΕΣ ευχαριστίες των απερχόμενων προς επιχειρήσεις) από την στιγμή που οι 300 περίπου ωφελούμενοι του δήμου μας παίρνουν μία σακούλα των 10 ευρώ κάθε μήνα και αυτοί περιλαμβάνει προϊόντα που στην πλειοψηφία τους έχουν δοθεί ΔΩΡΕΑΝ από μεγάλες επιχειρήσεις Super Market! 

Με δεδομένο πως καμία παράταξη της αντιπολίτευσης δεν ενδιαφέρθηκε και ΠΟΤΕ για ένα θέμα που έχουμε αναδείξει πάμπολες φορές ελπίζουμε ο νέος δήμαρχος να κατανοήσει πως η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ με τα χρήματά μας είναι εκτός από επιζήμια για τα ταμεία του δήμου μας και ΣΚΕΤΗ κοροϊδία αφού είναι βέβαιο σε κάθε δημότη πως ο τομέας της αλληλεγγύης του δήμου  μας παραμένει βαριά "ασθενής". 

Επειδή δεν έβαλαν τον οδοφωτισμό το να προσπαθούν φεύγοντας να συνεχίσουν να βγάζουν από την αλληλεγγύη είναι κάτι που εμάς δεν μας ΑΦΟΡΑ αλλά φανταζόμαστε πως αφορά όσους ψήφισαν τον Ψυρρόπουλο για να ξεκουμπιστούν όσοι έτσι και αλλιώς απέδειξαν την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ τους ακόμα και στο να γεμίσουν τα ράφια του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του δήμου μας από τα πάνω από 15 super market που έχει ο δήμος μας. 

Για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της πόλης δεν θα πούμε κάτι αφήνουμε να μιλήσουν οι ίδιοι που κατανοούν πως ΜΟΝΟ εμείς τους λέγαμε πως θα βάλουν ΛΟΥΚΕΤΟ όταν οι δύο εμπορικοί σύλλογοι της πόλης απλώς τους πούλαγαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες! 

Στο θέμα μας τώρα επιβεβαιωνόμαστε πως οι υπηρεσίες του δήμου μας δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα όταν ενώ εμείς αγοράζουμε ένα πακέτο ζάχαρη 1,20 αυτοί το βάζουν 1,5 ευρώ εάν και θα αγοραστούν 360 κιλά!  Ο διαγωνισμός αυτός σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να ολοκληρωθεί και η νέα διοίκηση θα πρέπει να αντιδράσει αφού φαίνεται όσοι συνέταξαν την έκθεση έχουν να πατήσουν σε Super Market πολλά χρόνια! Όλες οι τιμές των προϊόντων είναι τσιμπημένες προς τα επάνω! 




Διαβάστε αναλυτικά την ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ εδώ  και φυσικά εάν ο διαγωνισμός ολοκληρωθεί κοντά στις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές θα πρόκειται για κατασπατάληση δημόσιου χρήματος αφού ό,τι ένας ιδιώτης μπορεί να αγοράσει φθηνότερα ένας δήμος δεν μπορεί! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: