ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Επίθεση με πορτοκάλια! δέχθηκε σταθμευμένο όχημα συνεργάτη μας!

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Επίθεση με πορτοκάλια! δέχθηκε σταθμευμένο όχημα συνεργάτη μας!

 

Μια πολύ παράξενη επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το σταθμευμένο όχημα του συνεργάτη μας κ. Παναγιώτη Πάσχου από αγνώστους που πέταξαν με σφοδρότητα πορτοκάλια πάνω στο σταθμευμένο όχημα του  πέριξ της κεντρικής πλατείας της πόλης μας. 

Το παράξενο περιστατικό συνέβη την Τρίτη 21/11/2023 πέριξ της κεντρικής πλατείας της πόλης μας ανάμεσα στις 13:00 και 17:00 αφού ο κος Παναγιώτης Πάσχος για το χρονικό αυτό διάστημα είχε αφήσει παρκαρισμένο το όχημά του και το βρήκε να έχει δεχθεί δεκάδες πορτοκάλια με την σφοδρότητα της ρίψης τους να αποτυπώνεται σε πολλά σημεία του οχήματος! 

Θέλουμε να πιστεύουμε πως το γεγονός δεν έχει σχέση με την δική του ενασχόληση με το ιστολόγιό μας αλλιώς πρέπει να είναι ιδιαίτερα αφελείς οι άγνωστοι , που θεώρησαν πως μπορούν με τέτοιες μεθόδους να τον αποτρέψουν στο να παράγει για εμάς εξαιρετικά θρησκευτικά ρεπορτάζ και όχι μόνο. 

Πέρα από την συμπαράστασή μας (αυτονόητη) προς τον συνεργάτη μας θα θέλαμε να τονίσουμε σε όσους αρέσκονται σε βολές φρούτων σε ακίνητους στόχους πως τέτοιου είδους βανδαλισμοί εάν σχετίζονται με την δική μας διαδικτυακή παρουσία φυσικά και δεν μας πτοούν. 

Σε κάθε περίπτωση θεωρούμε πως έπρεπε να δημοσιοποιήσουμε αυτό το γεγονός για προστασία ενός συνδημότη μας που μας παρέχει το τελευταίο διάστημα την πολύτιμη για εμάς συνεργασία του σε αυτό εδώ το ιστολόγιο. 

Αυτά μπορούμε προς το παρόν να δημοσιοποιήσουμε, και ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: