ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ντροπή στο δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης που επέτρεψε να ακουστεί αντισημιτική και άκρως ρατσιστική ρητορική μέσα σε αυτό!

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Ντροπή στο δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης που επέτρεψε να ακουστεί αντισημιτική και άκρως ρατσιστική ρητορική μέσα σε αυτό!

 


Ντροπή στην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κα Χωματά αλλά και στους παραβρισκόμενους δημοτικούς συμβούλους που άφησαν να ακουστούν αυτά μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Φυσικά και το κράτος του Ισραήλ και οι Εβραίοι δεν χρειάζονται την δική μας υποστήριξη,  αλλά να τους παρουσιάζουν ως νεοναζί δήθεν αντιστασιακοί ενός δήθεν δημοκρατικού στρατού πάει πολύ! Την άλλη φορά καλέστε τον Ηλία Κασιδιάρη στο δημοτικό συμβούλιο,  τέτοιο αντισημιτισμό ούτε αυτός δεν έχει!

Δεν σας αφήνουν  στα σχολεία κ. Μακρυκώστα  να πάτε να μιλήσετε γιατί ο αντισημιτισμός είναι πλέον  ποινικό αδίκημα. Η άποψη πως οι σημερινοί Εβραίοι κάνουν στους Παλαιστίνιους χειρότερα από όσα υπέστησαν από τους Ναζί εκτός από ανιστόρητη είναι και επικίνδυνη σε μια κοινωνία που ανέχεται τον κόκκινο και τον μαύρο φασισμό! 

Δεν είναι δυνατόν κάποιος που διαστρεβλώνει ΓΕΓΟΝΟΤΑ που όλες και όλοι παρακολουθούμε από διάφορες πηγές να πείσει για την "αντικειμενικότητά" του συμμετέχοντας ο ίδιος σε οργανώσεις που αποδεδειγμένα πλέον δεν πάλευαν για καμία ανεξαρτησία της πατρίδας μας αλλά για να την μετατρέψουν σε κόκκινη δικτατορία. Ναζί και κομμουνιστές πορεύτηκαν μαζί στον διαμελισμό της Πολωνίας και σίγουρα όσα επακολούθησαν στην πάλαι ποτέ κραταιά ΕΣΣΔ καταδεικνύουν πως διαφορές οι ΦΑΣΙΣΜΟΙ πλην του χρώματος δεν είχαν! 


Αφού το "Μουσείο"  μας φιλοξενεί "αγωνιστές" με τέτοιες απόψεις όσο νωρίτερα απαλλαγούμε από αυτό τόσο το καλύτερο. Η ενσωμάτωση με τον δήμο μας ίσως το απαλλάξει από έναν ακραίο ρατσιστικό λόγο που "φωλιάζει" εδώ και χρόνια σε ένα "Μουσείο" που σε καμία περίπτωση δεν κινείται προς την θετική κατεύθυνση. Θεωρούμε δεδομένο πως το υπουργείο Εσωτερικών δεν θα πειστεί από όσους θέλουν απλώς να διατηρήσουν τα μεροκάματά τους,  πουλώντας φούμαρα για τον τάχα ιστορικό του χαρακτήρα! Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αυτός ο χώρος ως Μουσείο σε καμία περίπτωση και για τον λόγο αυτό διαδοχικές διοικήσεις δεν το επιχείρησαν στο παρελθόν. 

Τα εκθέματά του που έχουν καταγραφεί επί Διοίκησης Γιάννη Αναγνώστου αλλά και όσα ακολούθησαν καταδεικνύουν τον ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟ του εγχειρήματος ενώ οι αντιστασιακές οργανώσεις που συμμετέχουν σε αυτό δεν συμφωνούν ούτε στα αυτονόητα! 

Ποιες αντιστασιακές οργανώσεις να διοικήσουν κ. Μακρυκώστα μας  το "Μουσείο" , αυτές που ήθελαν να μετατρέψουν την πατρίδα μας σε ΣΟΒΙΕΤΙΑ;  Αυτές που δεν αντιλαμβάνονται πως ΟΛΟΣ ο δυτικός κόσμος είναι στο πλευρό του Ισραήλ στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί την εδαφική του ακεραιότητα από επιθέσεις τρομοκρατών; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: