ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......


  • Σαν σήμερα πριν πέντε χρόνια έφυγε αδόκητα από την ζωή ο συναγωνιστής  μας Δημήτρης Παρράς. Ένα κεντροδεξιό στέλεχος της πόλης μας που στην σύντομη διαδρομή του άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του , αναγκάζοντας ακόμα και τους πολιτικούς του αντιπάλους να παραδεχθούν έστω μετά θάνατο πως τουλάχιστον ήταν πατριώτης. Χωρίς εισαγωγικά , γιατί από αυτούς εντός εισαγωγικών γεμίσαμε το τελευταίο διάστημα. Δεν γνωρίζουμε εάν από εκεί ψηλά που μας βλέπει είναι ευχαριστημένος με την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την πορεία της χώρας τα τελευταία  χρόνια , αφού δεν υπάρχουν πλέον οι διαφορετικές και γεμάτες ΠΑΘΟΣ αναρτήσεις του , στα τοπικά social media. Σε κάθε περίπτωση εμείς θα σας θυμίζουμε αυτή την θλιβερή επέτειο αφού θεωρούμε πως η απώλειά του ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ για την κεντροδεξιά της πόλης μας. 


  • Θα σας έχουμε εξαιρετικό ρεπορτάζ για την κατάργηση των ΝΠΔΔ του δήμου μας και τα προβλήματα που θα επικαλεστούν όσοι θα χάσουν για πάντα τα ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ και θα πάψουν να ασχολούνται τάχα για το καλό της εκπαίδευσης! Η νέα διοίκηση του δήμου μας είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει το μέτρο της κατάργησης αφού τις δυσλειτουργίες του τις είχε η ίδια βιώσει όταν διοικούσε τον δήμο μας για εννιά χρόνια. Γιατί η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" δεν έρχεται για πρώτη φορά στη διοίκηση έχει ασκήσει , απέτυχε και επιστρέφει δριμύτερη με αρκετά καινούργια πρόσωπα που όλες και όλοι ευχόμαστε να κάνουν την διαφορά! Γιατί το παλιό όπως έλεγε το σλόγκαν τους προεκλογικά το ΕΙΔΑΜΕ συμμετείχαν σε αυτό και κατέστρεψαν την πόλη μας με τις ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ τους! 

  • Πριν τις εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη νέων Δ.Σ των ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ δεν βλέπουμε να εκδηλώνει κανείς δεξιός την πρόθεσή του να κατέβει για υποψήφιος δήμαρχος το 2028 και επειδή αυτό θα συμβεί ( οι εσωκομματικές γίνονται τον Οκτώβριο του 2024) αργά θα χαθεί άλλος ένας χρόνος πολύτιμος και θα τρέχουν έξι μήνες πριν τις δημοτικές του 2028 να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για να "σώσουν" την πόλη μας! Αυτοί που έγραφαν την πόλη με π κεφαλαίο ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ και θα ασχολούνται πλέον με γάτες και σκύλους ενώ ετοιμάζονται να το ρίξουν τώρα και στην "αλληλεγγύη"! 

  • Μπράβο στον υπουργό Υγείας κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τις καρατομήσεις τεσσάρων διοικητών νοσοκομείων για καθημερινά προβλήματα. Γιατί κάποιοι αντιδρούν στην αδιαφορία και την σαπίλα ενός κρατικού μηχανισμού που έχει μάθει να χαϊδεύει τα "κακομαθημένα παιδιά" του! 

  • Χρόνια Πολλά στην Ανδριάνα και στον Ανδρέα  που γιορτάζουν σήμερα , και μην ξεχάσετε να διαβάσετε την σχετική ανάρτηση για την σημερινή εορτή και το ΒΙΟ του Αγίου Ανδρέα από τον συνεργάτη μας κ. Παναγιώτη Πάσχο (κάντε κλικ εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια: