ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Νέος προπονητής του ποδοσφαιρικού ΓΣΗ ο κος Σούλης Παπαδόπουλος μετά την "ξαφνική" παραίτηση του κ. Νίκου Παντέλη. Ευχόμαστε και στους δύο τα καλύτερα και φυσικά στην ομάδα της πόλης μας να εκπληρώσει όλους τους στόχους της για φέτος. 

  • Εκδηλώσεις μέσα στον Ιανουάριο ετοιμάζουν τα δραστήρια μέλη του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και ο πρόεδρός της κος Στάθης Ευσταθόπουλος. Από εμάς θα ενημερωθείτε υπεύθυνα για αυτές αφού κάποιοι ξεχνούν σε ποιο πολιτικό κόμμα ανήκουν και μας ανεβάζουν δράσεις των κομμουνιστών της πόλης μας! Θόρυβο και ανέξοδο λαϊκισμό δεν πουλάει η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και αυτό ενοχλεί όσους κατά λάθος βρέθηκαν γραμμένοι στο κόμμα της ΝΔ! 

  • Πολύ κακό για το τίποτα με την φωτογραφία του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" με τον επικεφαλής του ΕΝΑΚ κ. Δημήτρη Πανταζόπουλο και τους κυρίους Γιάννη Πούλο και Γιώργο Μπενά στελέχη της συγκεκριμένης παράταξης. Η φωτογραφία είναι στο πλαίσιο των καλών σχέσεων που διατηρεί ο κος Ευσταθίου με όλες τις δημοτικές παρατάξεις και είδηση δεν θα βγάλουν όσοι θεωρούν λογικό πως μετεκλογικά έχουν νόημα τέτοιες φωτογραφίες. Ο κος Ψυρρόπουλος έχοντας το 60% των συνδημοτών μας από όσους πήγαν και ψήφισαν στο πλευρό του δεν έχει ανάγκη καμίας συνεργασίας. Άλλωστε παραμύθια αποδείχτηκε και η συμμετοχή του κ. Αραμπατζή στη νέα διοίκηση παρόλο που ο ίδιος δεν θεώρησε σωστό πως έπρεπε να βγει και να διαψεύσει τους ψιθύρους. Οι συνεργάτες του τον οδήγησαν στο 6% αφού εάν είχε κινηθεί καλύτερα προεκλογικά και κυρίως πιο έξυπνα ίσως σήμερα να ετοιμάζονταν για Αντιδήμαρχος! Αλλά βλέπεις άκουγε τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ που τον ήθελαν σε θέση δημάρχου και έτσι χάθηκε και η Αντιδημαρχία! 


  • Μάγκες δεν στεναχωριέται κανείς Νεοδημοκράτης ή Νεοδημοκράτισσα  της πόλης μας για την νέα διοίκηση του δήμου μας εάν τους ένοιαζε θα πήγαιναν να ψηφίσουν τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης μας! Δεν πήγαν γιατί οι μισοί ήταν βολεμένοι στο σύστημα Χατζηδάκη και αρκετοί προσβλέπουν να βολευτούν στη νέα κατάσταση. Στη ΒΑΛΑΣΟΚΡΑΤΙΑ δηλαδή που κάποιοι μας έψεγαν το 2019 όταν την προκρίναμε στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών απέναντι στον κ. Γιώργο Χατζηδάκη που αποδείχτηκε πολύ "λίγος" για δήμαρχος! Ελπίζουμε να κάνει και φέτος μια εκδήλωση στις "Οι Ηλιουπολίτισσες" για να του παραδώσουν το νέο τους ημερολόγιο να έχουμε και εμείς κάποιο "εμπορικό" θέμα για κοντά στις γιορτές!


  • Ο κος Ψυρρόπουλος ως νέος δήμαρχος έχει την ΕΥΘΥΝΗ να επιλέξει ποιους θα κάνει Αντιδημάρχους και ποιους όχι. Εμείς είπαμε για δύο μήνες ακόμα και εάν δώσει καρέκλες ευθύνης σε όσους εμείς δεν συμπαθούμε θα τους αφήσουμε να μας "πείσουν" με το έργο τους. Με την λογική ο ένας δεν κάνει και η άλλη δεν αξίζει δεν θα πορευτούμε εμείς όπως άλλωστε κάναμε και το 2019 παρόλο που είχαμε ενημερώσει ΑΠΑΝΤΕΣ για το τι έρχεται και ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ. Όπως τότε έτσι και τώρα σας γράφουμε καθαρά πως ως ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ οι συνδημότες μας ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ καλύτερο δήμαρχο από αυτόν που κάθε φορά έχουν. Για εμάς τους υπόλοιπους αγώνας έτσι ώστε η δική μας ατζέντα να γίνει κυρίαρχη και όχι λύση ανάγκης!


  • Σας ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας ...... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: