ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό........

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό........



  • Δεν βγάζει καλές ειδήσεις η πόλη μας  και είμαστε ιδιαίτερα στεναχωρημένοι για κάποιες από αυτές. Δυστυχώς μαζί με τα "ξερά καίγονται και τα χλωρά" και έτσι ελπίζουμε μόνο τα λάθη να πληρωθούν χωρίς να καταστρέψουν για πάντα,  πρόσωπα αγαπημένα σε εμάς! 


  • Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της πόλης μας έχει γίνει viral το ζεϊμπέκικο του νέου δημάρχου κ. Στάθη Ψυρρόπουλο σε εκδήλωση που οργάνωσε στο αναψυκτήριο η παράταξή του "Πρώτα η Ηλιούπολη" για να ευχαριστήσει τους εθελοντές που έβαλαν πλάτη για να οδηγηθεί σε αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα. Ανάμεσα στις παρουσίες και αυτή του πρώην δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου που βλέπει το "νέο" να κατακτά ΚΟΡΥΦΗ με την δική του καθοδήγηση και προσπάθεια. Στο δικό μας χώρο τι έχουμε; Να μην υπάρχει νέο είτε αυτό να μην βοηθιέται από τους "παλιούς" και αδικαιολόγητη γκρίνια από όσους όποιος ΔΕΞΙΟΣ και εάν κατέβαινε ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΝ! 


  • Είχαμε προτείνει τα 500 μέλη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης να ψήφιζαν ποιον θα ήθελαν για υποψήφιο δήμαρχο Ηλιούπολης αλλά δεν το δέχτηκαν! Άρα ορθώς η ΝΔ δεν στήριξε κανέναν στον δήμο μας αφού η ΦΩΝΗ της δηλαδή η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ για τον πιο θεωρεί πιο ικανό! Αποτέλεσμα αυτοί που δεν ήθελαν να περιχαρακώσουν τις παρατάξεις τους σε ένα πολιτικό κόμμα να μην πάρουν αθροιστικά ούτε το 37% που πήρε η ΝΔ στην πόλη μας. Τώρα θα "τσακωθούμε" για το ποιος πρέπει να είναι σε ένα χρόνο ο πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης ( εμείς έχουμε κάνει ήδη την επιλογή μας και θα την ανακοινώσουμε τον Μάρτιο του 2024 ) και φυσικά το 2028 το πιο πιθανό είναι πως εμείς σε αυτή την μορφή ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ αφού έτσι και αλλιώς δεν αναμένουμε πως αυτοί που 13 χρόνια τώρα δεν θα τα βρήκαν μεταξύ τους θα το πράξουν σε πέντε χρόνια από σήμερα! Δεν θα προσπαθήσουμε καν για να συμβεί αυτό και θα στηρίξουμε όπως κάνουμε πάντα μία από τις αρκετές κεντροδεξιές παρατάξεις που θα κατέβουν και τότε! Δύο θα είναι σίγουρα όπως ήταν και το 2023 και ίσως υπάρχει και τρίτη! 

  • Η φορολογία που επέβαλλε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στους Ελεύθερους Επαγγελματίες είναι για εμάς προς την σωστή κατεύθυνση εάν και το ΤΕΛΕΙΟ θα ήταν φορολογία με μικρό συντελεστή από το πρώτο ευρώ!
  • Δεν έχουμε καμία ανησυχία για το ποιος θα γίνει Αντιδήμαρχος ή όχι άλλωστε δεν πιστεύουμε πως μπορεί ένας Αντιδήμαρχος να αναλάβει το βάρος να αλλάξει μια λάθος συνταγή και μιλάμε βέβαια για την λάθος συνταγή του κρατισμού! Όσο δομές μένουν υπό κρατικό- δημοτικό έλεγχο η πόλη δεν έχει μέλλον σε κανέναν τομέα! Δεν βλέπουμε ούτε οδοφωτισμό να έχουμε μέσα στο 2024 αφού ακούσαμε πως θα γίνουν νέες μελέτες από τη νέα διοίκηση άρα όσα διαδραματίστηκαν στο θέμα αυτό επί τέσσερα χρόνια ξεκινάνε και πάλι από την αρχή! Άμα είχε μπει ο οδοφωτισμός έστω και με 10.000.000 ευρώ θα είχαμε τουλάχιστον κάτι ας πανηγυρίζουν όσοι έτσι και αλλιώς δεν θέλουν να γίνει ΤΙΠΟΤΑ πως μας άφησαν χωρίς οδοφωτισμό για να κάνουν ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ στις τσέπες μας! Ποιοι αυτοί που δίνουμε πάνω από 10.000.000 ευρώ τον χρόνο για την ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και δεν έχουν πει πως αυτό είναι απαράδεκτο και πρέπει να αλλάξει! Στηρίζουν 900 οικογένειες και θα έπρεπε να είχαν απέναντι ΟΛΕΣ τις άλλες αλλά βλέπετε οι συνδημότες μας δεν κατανοούν τα αυτονόητα ! Και αυτά είναι πως τα συμφέροντά μας δεν είναι ΙΔΙΑ με αυτά των υπαλλήλων της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ!

ΥΓ: Η φωτογραφία είναι "κλεμμένη" από το facebook της κα Καπίρη εάν την "΄κλέψαμε" από άλλον ας μας συγχωρέσει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: