ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ήρθε το "Γίνε Άνθρωπος" στην Ηλιούπολη και εξαφανίστηκαν οι "αλληλέγγυες" του 100ευρου!

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Ήρθε το "Γίνε Άνθρωπος" στην Ηλιούπολη και εξαφανίστηκαν οι "αλληλέγγυες" του 100ευρου!

 


Σε ένα επιτυχημένο συνέδριο για την ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ που συνδιοργάνωσε ο δήμος Ηλιούπολης με την ομάδα  "Γίνε Άνθρωπος"  παραβρέθηκαν όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για το θέμα της ΒΙΑΣ κατά των γυναικών και όχι όσες και όσοι αναζητούν ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ. 

Η Κέλλυ Ιωάννου και ο Γρηγόρης Μπουγάς σίγουρα δεν θα ενθουσίασαν με την σημερινή τους παρουσία,  όσους τα τελευταία χρόνια προσπαθούν να πείσουν αφελείς για την "αλληλεγγύη" τους. 

Γιατί και οι δύο έχουν επάγγελμα και δεν αναμένουν να κονομήσουν από αυτή την ενασχόλησή τους. 

Πολλές απουσίες από επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων σήμερα , και φυσικά το σεμινάριο που παρουσίασε η δημοσιογράφος κα Μάγδα Τσέγκου παρακολούθησαν αρκετές συνδημότισσες μας και συνδημότες μας σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε η απερχόμενη διοίκηση για να μας δείξει φεύγοντας πως και αυτή μπορούσε αλλά ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ! 

Και δεν ήθελε γιατί στις τάξεις της υπήρχαν και υπάρχουν όπως και στην παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" αρκετές που έχουν χάσει κάθε ίχνος ηθικής εδώ και πολλά χρόνια. 

Ελπίζουμε σε μερικές μέρες που ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος θα ανακοινώσει σε ποιες από τις 9 υποψήφιες δημοτικές του συμβούλους θα δώσει θέσεις ευθύνης να μην έχουμε καμία δυσάρεστη έκπληξη γιατί και ο προηγούμενος δήμαρχος από γυναίκες "χαντακώθηκε". 

Αυτά προς το παρόν αφού θα έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ από το συγκεκριμένο σεμινάριο που παρακολούθησε ΟΛΟ συνεργάτιδά μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: