ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Άδειασε τα έμμισθα τρολ του διαδικτύου ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει ανάγκη από "ψεκασμένους"

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Άδειασε τα έμμισθα τρολ του διαδικτύου ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει ανάγκη από "ψεκασμένους"

Τέλος η κομματίλα και η καμαρίλα η ΠΟΛΙΤΙΚΗ είναι ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ και όχι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ σαφές ευρωπαϊκό πρόγραμμα και όχι θεωρίες συνωμοσίας ΘΑ ΕΙΝΑΙ  η σύγχρονη ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Μπορεί να μην έπεισε τους έως πρότινος συντρόφους του του 17% αλλά σίγουρα έβαλε τις βάσεις για ένα κόμμα εξουσίας που δεν θα έχει ανάγκη από όσους εδώ και τρεις δεκαετίες καπηλεύονται αγώνες άλλων για να γεμίζουν τις τσέπες τους.  

Σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα αυτά τα στελέχη θα είχαν διαγραφεί σε μερικά δευτερόλεπτα εδώ παραμένουν εβδομάδες στο ΚΟΜΜΑ αυτό σήμερα ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ! 

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χρόνο να περιμένει; Αντέχει ο ΣΥΡΙΖΑ την live δυσφήμισή του από στελέχη που δημιούργησαν ήδη άλλα κόμματα; 

Η πολιτική του πουμαρό και της σάλτσας είναι αυτά που λένε οι "αριστεροί" του 3% ή 5% Ξεφτίλισε την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος ο κος Κασσελάκης και ήρθε πιο κοντά σε όσα ζητάει η κοινωνία! Η καλύτερη ομιλία αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε κεντρική επιτροπή από την ίδρυσή του έως σήμερα! Το 15% της βάσης του κόμματος θα αποφασίσει για την αποπομπή ή μη των τεσσάρων στελεχών,  αφού η κεντρική επιτροπή του κόμματος αρνείται να δει την πραγματικότητα. 

Ένας έντονα λαϊκιστής πολιτικός κέρδισε επάξια με αυτή του την ομιλία τον ρόλο του ηγέτη της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ σε μια Ελλάδα όπου κανείς δεν μίλησε ανοιχτά για τις ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ που οδήγησαν την Ελλάδα στα βράχια. Ένα νέο κόμμα γεννιέται και σίγουρα όσοι έχουν ξεγράψει τον Στέφανο Κασσελάκη θα διαψευστούν αφού οι ΠΟΛΛΟΙ στον χώρο της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ έχουν επιλέξει ήδη τον ηγέτη του. 

"Δεν θέλω στενό κύκλο" είπε ο κος Κασσελάκης και τόνισε πως όλες και όλοι θα κριθούν από την δουλειά τους για να πάει μπροστά το κόμμα. Εάν και εμείς ως ΔΕΞΙΟ ιστολόγιο θα ευχόμασταν να μην υπάρχει Κασσελάκης αλλά Τζουμάκας, Βίτσας , Φίλης κ.λ.π ο λαός δεν είναι ηλίθιος και έτσι τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη αποφασίσει με ποιον θα πάνε και ποιους θα αφήσουν! 

Τα σκουπίδια του ΠΑΣΟΚ όσοι τα μαζεύουν σύντομα θα έχουν την τύχη του ! Και η τύχη του ΠΑΣΟΚ έχει ήδη κριθεί δεν θα ξανασηκώσουν ΠΟΤΕ κεφάλι οι κλέφτες και όσα κόμματα τους φιλοξενούν θα καταλήξουν και αυτά μικρά . Ελπίζουμε στη ΝΔ να έχουν αντιληφθεί πως ο Κασσελάκης είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος και να πάψουν να τον αντιμετωπίζουν ως εύκολο αντίπαλο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: