ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έκαναν πως δεν ήξεραν και φεύγοντας θα αντιμετωπίσουν ότι και η παράταξη "Νέα Δημοτική Κίνηση" πριν 13 χρόνια!

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Έκαναν πως δεν ήξεραν και φεύγοντας θα αντιμετωπίσουν ότι και η παράταξη "Νέα Δημοτική Κίνηση" πριν 13 χρόνια!

Δεν σχολιάσαμε τα ΤΕΛΙΚΑ αποτελέσματα των ψήφων όπως αναρτήθηκαν από το Πρωτοδικείο Αθηνών και αφορούν όσους κατά καιρούς έγιναν ΣΤΟΧΟΣ αυτού εδώ του ιστολογίου. 

Και δεν το κάναμε γιατί προφανέστατα  εμείς δεν είμαστε εμπαθείς με κανέναν , απλώς κάνουμε την δουλειά μας. Και αυτή πρωτίστως είναι να γράφουμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ,  που στην ουσία οι περισσότεροι γνωρίζουν σε αυτή την πόλη,   απλώς δεν θεωρούν χρήσιμο για αυτούς να δημοσιοποιούν. 

Τρεις μέρες πριν τα Χριστούγεννα θα έχουμε ακόμα ένα μεγάλο θέμα μέσα από εδώ , ως "δώρο" σε όσους θεώρησαν πριν τρία περίπου χρόνια πως είχαν ξεμπλέξει μαζί μας. 

Ευχαριστούμε όσους 11 χρόνια τώρα εξακολουθούν  και ενημερώνονται  από εμάς και περισσότερο όσους μας προφυλάσσετε με όσα στέλνετε από το να κάνουμε λάθη! 

Άλλωστε χωρίς τα δικά σας μάτια και αυτιά σε αυτή την πόλη θα ήταν αδύνατον για εμάς να βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά από όλους τους υπόλοιπους που καλό θα ήταν να μας είχαν ακούσει όταν ΦΩΝΑΖΑΜΕ για να μην εκτεθούν! 




Μας κάνει εντύπωση ποιοι διαβάζουν και ξαναδιαβάζουν τα τελικά αποτελέσματα της ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑΣ των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της πόλης μας αφού πλέον αυτά δεν μπορούν να αλλάξουν. 

Σε όσους πρώτευσαν σε αυτές τις δημοτικές εκλογές ευχόμαστε ανάλογη επιτυχία  και στις δημοτικές του 2028,  και σε όσους εμείς "στοχοποιήσαμε" μέσα από το ρεπορτάζ μας απολύτως δικαιολογημένα καιρός να εγκαταλείψουν την ενασχόλησή τους με κάτι που δεν θα τους προσφέρει τα χρήματα που ονειρεύονταν! 

Βάζουμε ακόμα μια φορά για τους αναγνώστες μας τους τελικούς ψήφους που έλαβαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ΟΛΩΝ των παρατάξεων της πόλης μας ( κάντε κλικ εδώ ) αφού κάποιοι δεν χορταίνουν να τα διαβάζουν για λόγους ανεξήγητους σε εμάς! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: