ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Τους κοροϊδεύουν ΟΛΟΙ τους εργαζόμενους του δήμου μας και τουλάχιστον ο νέος δήμαρχος της πόλης μας κος Στάθης Ψυρρόπουλος αναρωτιέται πως θα συνεχίσει να τους πληρώνει!

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Τους κοροϊδεύουν ΟΛΟΙ τους εργαζόμενους του δήμου μας και τουλάχιστον ο νέος δήμαρχος της πόλης μας κος Στάθης Ψυρρόπουλος αναρωτιέται πως θα συνεχίσει να τους πληρώνει!

 

Διαβάστε κάνοντας κλικ εδώ το ΨΗΦΙΣΜΑ του δημοτικού συμβουλίου που ήταν ομόφωνο για να μην έχετε ΚΑΜΙΑ αυταπάτη πως υπάρχει διαφορετική ΦΩΝΗ μέσα σε αυτό , στο θέμα και τον αριθμό   εργαζομένων που χρειάζεται ο δήμος μας για να λειτουργήσει. Άπαντες έχουν μείνει στις καλές εποχές και θέλουν πάνω από 1000 εργαζόμενους αδυνατώντας να δουν πως λεφτά με την πολιτική που ασκούν διαχρονικά όλες οι διοικήσεις του δήμου μας δεν υπάρχουν για τόσο προσωπικό. 

Όλες και όλοι θέλουν να παραμείνουν ΟΛΟΙ οι συμβασιούχοι, και ουδείς μας λέει πως θα συνεχίσουν να πληρώνονται αυτοί! Ο μόνος που αναρωτήθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο είναι ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος,  και αναρωτήθηκε γιατί αυτός θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις κινητοποιήσεις τους όταν αρκετοί από αυτούς θα πάνε σπίτια τους γιατί δυστυχώς λεφτά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Και το χειρότερο καμία διοίκηση δεν σκέφτεται πως θα αυξήσει τα έσοδα του δήμου μας όλες απλώς διαχειρίζονται την ετήσια κρατική επιχορήγηση και διαφημίζουν μια ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ που δεν την αξιοποιούν για να αυξήσουν τα έσοδα αυτά και εάν τους ρωτήσεις για αυτό παραδέχονται πως δεν τους ανήκει! Άρα μάλλον αγωνίστηκαν για να πληρώνει ενοίκιο ο ΑΒ της κεντρικής πλατείας Ηλιούπολης στην ΕΤΑΔ και να βολέψουν τους ιδεοληπτικούς τους στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης που δημιουργεί ΕΞΟΔΑ και κανένα ΕΣΟΔΟ! 

Τουλάχιστον μετά το παραπάνω ψήφισμα θα έχει με κάτι να ασχοληθεί η νομική υπηρεσία του δήμου μας , να πάει σε κανένα δικαστήριο δηλαδή και να παραστεί υπέρ των εργαζομένων για να δικαιολογήσει και τους μισθούς των νομικών που την απαρτίζουν! 

Τώρα με το bonus παραγωγικότητας της κα Κεραμέως δεν ξέρουμε εάν θα συμπεριληφθούν και αυτοί μέσα , για να πηγαίνουν ΚΟΝΤΡΑ στο συμφέρον των δημοτών που είναι ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ δομών μπας και γλιτώσουμε την επόμενη χρεοκοπία! 

Τώρα εάν οι εργαζόμενοι τους πιστεύουν πως θα παραμείνουν στις εργασίες τους είναι άλλο θέμα . Εμείς τους γράφαμε εδώ και χρόνια την ΑΛΗΘΕΙΑ αλλά μας έβριζαν ας γνωρίζουν πως η ΣΟΒΙΕΤΙΑ μετράει μήνες αφού σε λίγο δεν θα έχει να πληρώσει κανέναν! 

Ακόμα και εάν διπλασιάσουν τα δημοτικά ΤΕΛΗ για όλους ο λογαριασμός δεν βγαίνει στοιχίζουν πάρα πολύ και αμφιβάλλουμε εάν στα ταμεία του δήμου υπάρχουν ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΙ για τους εργαζομένους θα το μάθουμε όταν αναλάβει τον Γενάρη η νέα διοίκηση του δήμου μας! 

Όταν και αυτοί θα δουν καθυστερήσεις στα δεδουλευμένα τους ίσως αντιληφθούν πως εμείς απλώς κάναμε την δουλειά μας και τους ενημερώναμε για το τι έρχεται! Τουλάχιστον δεν θα αξιολογηθούν αυτοί αφού με τον Λιβάνιο υφυπουργό κάτι τέτοιο δεν παίζει! 

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο κος Θεόδωρος Λιβάνιος είναι υφυπουργός Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης και από αυτόν θα εξαρτηθεί τελικώς και πόσοι από τους συμβασιούχους υπαλλήλους των ΟΤΑ θα διατηρήσουν τις θέσεις τους. Η δική μας πληροφόρηση λέει πως το 60% αυτών θα παραμείνουν και τα επόμενα δύο χρόνια. Μετά όσοι τους εγγυώνται πως θα παραμείνουν απλώς τους κοροϊδεύουν ! 

Άρα με τη ψυχολογία θα συνεχίσουν να εργάζονται όλες και όλοι αυτοί; Γιατί να εντείνουν τις προσπάθειές τους όταν έχουν να αναλογιστούν έναν μέλλον που έχει χτιστεί από ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ που τους καλλιεργούν για μονιμότητα; 

Εμείς που είμαστε οι μοναδικοί που τους ενημερώνουμε διαχρονικά που πάει το πράγμα τους λέμε πως πρέπει να πιέσουν εάν θέλουν την ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ τους και αυτό μπορεί να συμβεί ΜΟΝΟ με απεργιακές κινητοποιήσεις. Αφού σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο είναι ΜΑΖΙ τους πρέπει να πιέσουν στο να βρεθούν 5-6 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο τα οποία μπορούν να βρεθούν από την πραγματική αξιοποίηση ΔΟΜΩΝ του δήμου μας που δίνονται σχεδόν ΔΩΡΕΑΝ σε ιδιώτες!  Να "σωθούν" όλοι μαζί δεν γίνεται και όσο βλέπουν τα έσοδα του δήμου να μειώνονται και να γίνεται ελλειμματικός  πρέπει να ανησυχούν. 

Από εμάς να πάνε οι εργαζόμενοι του ΔΗΜΟΥ μας και στους 2000,  αλλά τότε θα δουλεύουν "εθελοντικά"  όπως οι "αλληλέγγυες" που βγάζουν πολύ περισσότερα από αυτούς που πραγματικά εργάζονται! Για να δούμε πως θα χειριστεί το θέμα και το ΣΕΔΗ αφού στις προηγούμενες εκλογές για την ανάδειξη του προεδρείου του  οριακά επικράτησαν οι κομμουνιστές! 5-4 τα μέλη του Δ.Σ του ΣΕΔΗ με τους κομμουνιστές να κάνουν ακόμα το κουμάντο! 

Εάν δεν κινητοποιηθούν θα χάσουν και αυτοί τις συνδικαλιστικές τους καρέκλες που τους επιτρέπουν να πληρώνονται ασκώντας τα συνδικαλιστικά τους καθήκοντα ! Άρα "επαναστατική γυμναστική" και πίεση ώστε οι ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ να δικαιολογήσουν την αλληλεγγύη τους βρίσκοντας λύσεις για εξεύρεση   οικονομικών πόρων που θα διατηρήσουν την ΣΟΒΙΕΤΙΑ αλώβητη! 

Γιατί από το 2010 και μετά η ΣΟΒΙΕΤΑ χάνει κάθε χρόνο εργαζόμενους και παρά τα ευχολόγια η ΔΥΝΑΜΗ της συρρικνώνεται ακόμα και με τους μισούς εργαζομένους της συμβασιούχους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: