ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εύχεται ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης να κάνει το καλύτερο δυνατό για την πόλη μας ο Λάμπρος Ξύνας

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Εύχεται ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης να κάνει το καλύτερο δυνατό για την πόλη μας ο Λάμπρος Ξύνας

Την ελπίδα πως ο πόλη στην οποία ζει και εργάζεται η οικογένειά του θα έχει καλύτερες μέρες με την νέα διοίκηση Ψυρρόπουλου εξέφρασε ο Λάμπρος Ξύνας που εάν και ζει στην Αμερική τα τελευταία πέντε χρόνια δεν παύει να ενημερώνεται και να ενδιαφέρεται για την πόλη που υπεραγαπά. 

Ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο  εκφράζει κατά καιρούς τις απόψεις του για ένα σωρό θέματα που αφορούν την πόλη μας,  και παρόλο που έχει δημιουργήσει την δική του οικογένεια στις ΗΠΑ δεν παύει να ενδιαφέρεται για την οικογένεια που άφησε πίσω του για να αναζητήσει το Αμερικανικό όνειρο μετά τις περιπέτειες στις οποίες όλοι μας λίγο πολύ μπήκαμε μετά την χρεοκοπία της χώρας μας το 2010. 

Τα μνημόνια , και οι φρούδες ελπίδες για σκίσιμό τους από "μαθητευόμενους μάγους" που μας οδήγησαν στα capitlal control έκλεισαν και την δική του επιχείρηση εστίασης,  και τον οδήγησαν στο να ξενιτευτεί αναζητώντας μια νέα αρχή. 

Παρόλο που δεν έχουν αλλάξει και πολλά από όταν ο ίδιος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την πατρίδα του θεωρεί πως η πόλη μας πρέπει επιτέλους να αρχίσει να αφήνει πίσω της παθογένειες δεκαετιών και να πορευτεί μπροστά αφήνοντας πίσω της όσα την πληγώνουν. 

Από τις ΗΠΑ επικοινωνεί τακτικά μαζί μας και δείχνει ιδιαίτερα ενημερωμένος με τα της πόλης μας έτσι και στην σημερινή μας επικοινωνία ευχήθηκε στη νέα διοίκηση να προχωρήσει βήματα μπροστά και να μην αναλωθεί σε μια διαχείριση μιζέριας όπως είθισται να κάνουν οι νέες διοικήσεις. 

Για την δεύτερη πατρίδα του την Αμερική βλέπει νέο πρόεδρο στις Προεδρικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2024! 

Για όσους δεν παρακολουθούν τις εξελίξεις στο πιο ισχυρό κράτος του κόσμου οι δημοσκοπήσεις ένα χρόνο πριν τις προεδρικές εκλογές δίνουν ΝΙΚΗ των Ρεπουμπλικάνων αφού η οικονομική κρίση έχει φέρει και εκεί να είναι ψηλά στην ατζέντα των εκλογών θέματα όπως η μετανάστευση στα οποία οι Ρεπουμπλικανοί πλεονεκτούν έναντι των Δημοκρατικών του νυν Προέδρου Μπάϊντεν. 

Η δεξιά στροφή σε όλο τον κόσμο δεν θα άφηνε ανεπηρέαστες τις ΗΠΑ και έτσι ένα χρόνο πριν τις Προεδρικές εκλογές και παρά τις δικαστικές περιπέτειες του Ντόναλντ Τραμπ τον δίνουν φαβορί εάν τελικά το δίδυμο των εκλογών είναι ο ίδιος και ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάϊντεν. 

Διαβάστε επίσης: 

Η Ηλιούπολη κατακτά το New Jersey μέσω του Λάμπρου Ξύνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: