ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Υπέταξε τον Παναθηναϊκό Β στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου η Ηλιούπολη!

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Υπέταξε τον Παναθηναϊκό Β στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου η Ηλιούπολη!


Πάτησε τετράδα και επέστρεψε στις νίκες η Ηλιούπολη!

Ο Σούλης Παπαδόπουλος στο ντεμπούτο του οδήγησε τους φιλοξενούμενους στην εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί του Παναθηναϊκού Β' για την 8η αγωνιστική της Super League 2, σε ένα ματς που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα από μια φορά σε κάθε ημίχρονο και έφτασε δίκαια στους τρεις βαθμούς της νίκης.
Έτσι, οι «πράσινοι» παρέμειναν στη 10η θέση με έξι βαθμούς, ενώ η Ηλιούπολη ισοβαθμεί με τον Ιωνικό στην τέταρτη θέση με 14 πόντους. Για το σύνολο του Σωτήρη Αντωνίου αυτό ήταν το τρίτο ματς που δεν σκοράρει, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως μετράει τρεις σερί ήττες με σκορ 2-0.

Ο Μάντιτς στο 31' άνοιξε το σκορ, ενώ η Ηλιούπολη στη συνέχεια κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της προβάδισμα και στο 90' ο Φρίμπονγκ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Παναθηναϊκός Β΄ (Σ. Αντωνίου): Λίλο, Σιδεράς, Βουτσάς (76΄ Χατζηιωάννου), Αθανασακόπουλος (76΄ Καραμπάς), Μαρτίνης, Φουρτάδο, Κυριόπουλος (46΄ Σαρδέλης), Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Νταμπίζας (46΄ Μπιλάλ), Λάμψιας (60΄ Μαντσίνι)

Ηλιούπολη (Σ. Παπαδόπουλος): Περιστερίδης, Ασίγκμπα, Βασιλούδης (71΄ Ράντοβατς), Κρέτση (58΄ Χάγκαν), Άντο, Γκουτσούλιας, Μάντιτς (71΄Μπαστακός), Τοπάλ, Μπουσάι (37΄ Ντέτλερ), Φουρλάνος, Τσαφταρίδη(58΄ Ράμος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: