ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Έχουν βγει οι ψήφοι για τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους όλων των συνδυασμών που συμμετείχαν στις εκλογές. Όποιος θέλει να τους δει μπορεί να πατήσει εδώ και να μεταφερθεί στη σελίδα του Πρωτοδικείου Αθηνών , το οποίο θα εξετάσει και τυχόν ενστάσεις! Δεν θεωρούμε πως κάτι θα αλλάξει,  αυτοί εκλέχθηκαν αφού αυτούς ψηφίσατε!

  • Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος συνεχίζει να παρουσιάζει τις "χαβούζες" της πόλης θεωρώντας πως οι πολλοί ενδιαφέρονται για λαϊκίστικά θέματα που η προβολή τους δεν έπαιξε κανέναν ρόλο και δεν είχε κανένα όφελος για όσους άσκησαν αντιπολίτευση με αυτά. Το 6% της παράταξης "Η πόλη που θέλω" στην οποία ήταν υποψήφιος είναι τρανή απόδειξη πως οι Ηλιουπολίτισσες και οι Ηλιουπολίτες δεν πιστεύουν πως μπορεί κάποιος να δώσει ΛΥΣΕΙΣ σε τέτοια θέματα και ψήφισαν μόνο για να έρθουν σε θέσεις ευθύνης πρόσωπα κοντινά σε αυτούς. Ήρθαν και θα παραμείνουν ακόμα και εάν δεν επιτύχουν ( πως θα μπορούσε να συμβεί άλλωστε  αυτό με την ίδια συνταγή;) να κάνουν την πόλη μας ΚΑΘΑΡΗ.  ΦΩΤΕΙΝΗ θα την κάνουν με κινεζικά led όπως της αρμόζει. Πάντως για 1-2 μήνες θα κινηθούν κάπως και  οι υπάλληλοι του δήμου μας και μετά θα πέσουμε στα γνωστά,  δηλαδή θα βρίζουν εμάς τους δημότες πως  παράγουμε περισσότερα σκουπίδια από όσα μπορούν αυτοί να μαζέψουν,  και ας αποτελούν το 1/3 των υπαλλήλων του δήμου μας οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας. Λύση για τους εργαζόμενους καθαριότητας είναι να κρατάμε τα σκουπίδια στα μπαλκόνια μας ή να αναζητούμε άδειους κάδους πέρα από την γειτονιά μας ιδίως τα Σαββατοκύριακα που υπάρχει το πρόβλημα. Για εμάς ΛΥΣΗ προς το συμφέρον των δημοτών είναι η ιδιωτικοποίηση της δομής καθαριότητας ώστε με λιγότερο κόστος να έχουμε πιο ΚΑΘΑΡΗ πόλη. 

  • Ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας και τον κ. Παναγιώτη Πάσχο για τα πολλά ρεπορτάζ που μας έχει στείλει τον τελευταίο μήνα . Γιατί εμείς διαφέρουμε και ευχαριστούμε ΔΗΜΟΣΙΑ τους συνεργάτες μας δεν κλέβουμε τη ΔΟΞΑ κανενός και από εμάς προβλήθηκαν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: