ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........



  • Μέσα στον Ιανουάριο μια σειρά εκδηλώσεων στην πόλη μας με κεντροδεξιό ενδιαφέρον αφού εάν δεν κινητοποιηθούμε  νωρίς,  το 2028 ακόμα και εάν υπάρχει κεντροδεξιά υποψηφιότητα δημάρχου για την πόλη μας ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ψηφοφόροι! Τα αποτελέσματα των πρόσφατων δημοτικών εκλογών και το 16% που πήραν αθροιστικά οι δύο κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις απαιτούν ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ,  εκτός και κάποιοι επιθυμούν  να δοθεί ακόμα μια πενταετία σε κεντροαριστερό δήμαρχο για την Ηλιούπολη  στις κάλπες του 2028! Αυτά βέβαια αφορούν όσους σαν και εμάς πιστεύουμε στις κομματικές επιλογές,  όσοι είναι ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ έχουν νέο και ωραίο δήμαρχο με 2-3 κεντροδεξιούς εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους ίσα-ίσα για να σπάει η ΑΡΙΣΤΕΡΙΛΑ και αυτής της δημοτικής παράταξης! Γιατί η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" ιδρύθηκε από τον επικεφαλής του γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου και πρώην δήμαρχο κ. Βασίλη Βαλασόπουλο που σε συνέντευξή ( δες εδώ) το 2004 δεν έβλεπε πως τα παραμύθια της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ οδηγούνταν στο ΤΕΛΟΣ τους! Ο ιστορικός κύκλος της συντηρητικοποίησης της Ευρώπης όχι μόνο δεν έκλεισε όπως προέβλεπε τότε αλλά επεκτάθηκε σε όλο τον κόσμο. 

  • Στο  πιο δραστήριο μέλος της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης αναδεικνύεται ο κος  Παναγιώτης Πάσχος αφού βρίσκεται παντού όπου τον καλούν από το κόμμα της ΝΔ!   Να τον ευχαριστήσουμε και για το θέμα που μας έστειλε από την σημερινή εκδήλωση ( δες εδώ) και το οποίο αναρτήσαμε ταυτόχρονα με τα μεγάλα ΜΜΕ αφού μας τροφοδότησε με πλούσιο φωτογραφικό υλικό! 



  • Νέα πρόσωπα προκρίνονται από κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας για να συμμετάσχουν στις εσωκομματικές διαδικασίες που θα πραγματοποιηθούν για την ανάδειξη νέων Δ.Σ στις ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ σε όλη την χώρα και αφορούν την δική μας τοπική. Με δεδομένο πως ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιάννης Αναγνώστου δεν θα αφήσει αυτή την φορά τα πράγματα στην "τύχη" τους θα έχουμε τουλάχιστον δύο υποψήφιους για προέδρους της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης. Και βέβαια με δεδομένο πως οι υποψήφιοι θα είναι δύο περισσότερα θα είναι τα μέλη που θα προσέλθουν στις κάλπες τον Οκτώβριο του 2024! 


  • Δυσαρέσκεια εισπράττουμε από Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες της πόλης  μας που μετά από πέντε χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ δεν έχουν δει κάτι ωφέλιμο για τους ίδιους να συμβαίνει . Θα επανέλθουμε...... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: