ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Τα "κλεμμένα" από τους Νασταίους δεν είναι δυνατόν να μοιράζονται σε συλλόγους , σωματεία και συλλογικότητες αφού δεν ΑΝΗΚΟΥΝ στο δήμο αλλά στο Ελληνικό Κράτος!

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Τα "κλεμμένα" από τους Νασταίους δεν είναι δυνατόν να μοιράζονται σε συλλόγους , σωματεία και συλλογικότητες αφού δεν ΑΝΗΚΟΥΝ στο δήμο αλλά στο Ελληνικό Κράτος!

 


Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηλιούπολης - Δάφνης - Υμηττού διαμαρτύρεται ( ορθώς αφού έδωσαν χρήματα για να φτιάξουν τα πανό τους) για καταστροφή από αγνώστους δύο πανό που είχαν αναρτήσει. Έως εδώ όλα φυσιολογικά. Όμως μέσα στο δελτίο τύπου που εξέδωσαν χαρακτηρίζουν ιδιοκτησία του Σωματείου! τους χώρο που τους παραχωρήθηκε από την απερχόμενη διοίκηση με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου αγνοώντας προφανώς πως το οικόπεδο που τους παραχωρήθηκε δεν ανήκει στον δήμο μας αλλά στην ΕΤΑΔ!

Χρόνια τώρα φωνάζουμε προς όλες τις διοικήσεις του δήμου μας πως όσα κερδήθηκαν με τους "αγώνες" των κομμουνιστών της πόλης μας τα εισαγωγικά γιατί στην ουσία κερδήθηκαν από μια πολιτική απόφαση κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που ποδηγέτησε την Ελληνική Δικαιοσύνη με αποτέλεσμα μια απόφαση πέρα από κάθε έννοια Δικαίου, δεν μπορεί να μοιράζονται σε οιοδήποτε σωματείο που έτσι και αλλιώς εάν θέλει γραφεία μπορεί να ενοικιάσει! 

Βέβαια με την λογική πως γραφεία έχουν ΤΖΑΜΠΑ αθλητικά σωματεία, συλλογικότητες κ.ο.κ από τον δήμο μας,  ένα σωματείο που συμμετείχε στις καταλήψεις ιδιωτικών οικοπέδων που τελικά κατέληξαν στην ΕΤΑΔ δικαιούνται να έχει περισσότερα από όσους όχι μόνο δεν παρουσίασαν καμία "αντιστασιακή" δράση κατά των Νασταίων αλλά έφτασαν στο σημείο να ονομάσουν την σημερινή Λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα σε Λεωφόρο Αλέξιου Νάστου! 

Ό,τι δεν ήταν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ εναντίον των Νασταίων για πάνω από τρεις δεκαετίες είναι μια ΙΣΤΟΡΙΑ της πόλης που δεν μπορεί να αλλοιωθεί από όσους σήμερα ντύθηκαν "επαναστάτες" και καρπώνονται όσα άλλοι πέτυχαν οδηγώντας τους  σε παράνομες καταλήψεις για να αυξήσουν την ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία εις βάρος ιδιωτών. Στην ουσία το κράτος ζημιώθηκε με αυτές τις πρακτικές αλλά θα το αντιληφθεί στην επόμενη χρεοκοπία του αφού όσα έκλεψε δεν τα αξιοποίησε προς όφελος των πολλών αλλά τα μοίρασε στους λίγους για να έχουμε τώρα κάποιους να μας ομιλούν για ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ τους! 

Άλλωστε τα μέλη του ΚΚΕ στην ουσία συντηρούν με τους "αγώνες" τους ένα Κράτος που θέλει να έχει ικανοποιημένους τους πολίτες τους υφαρπάζοντας περιουσίες από βοσκούς (γιατί τέτοιος υπήρξε ο Αλέξιος Νάστος) και δίνοντάς μέρος αυτών σε πολίτες που θέλουν να παίξουν τους "επαναστάτες"! Και φυσικά θέλουν να τους παίξουν έχοντας εξασφαλίσει ΔΩΡΕΑΝ γραφεία από ένα καπιταλιστικό σύστημα που τους χρησιμοποιεί για να τρομάζει τους "νοικοκυραίους". Αφού οι περισσότεροι έχουν αντιληφθεί πλέον πως εάν αυτοί έρθουν σε θέσεις ευθύνης η χώρα μας κινδυνεύει. Με αυτούς σε ρόλο "μπαμπούλα" ο Μητσοτάκης έφτασε στο 41% και είναι οι πρώτοι που δεν ήθελαν αριστερή διακυβέρνηση όταν το 2015 ήρθε ένα αριστερό κόμμα αλλά όχι σταλινικό στην Εξουσία για να υλοποιήσει μέρος και της δικής τους ανεδαφικής ατζέντας! Προτιμούν την ΔΕΞΙΑ στην κυβέρνηση και αυτή τους προτιμά όπως είδαμε όλες και όλοι μας με την επανεκλογή Πελετίδη στην Πάτρα! 


Δεν ξέρουμε γιατί το σωματείο κοινοποίησε την ανακοίνωσή του στο δήμο Ηλιούπολης και όχι στην ΕΤΑΔ που είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του χώρου που τους φιλοξενεί και δεν κατανοούμε πως οι δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης μας ΨΗΦΙΖΟΥΝ στο να μοιράζεται ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ που δεν ανήκει στο ΔΗΜΟ μας αλλά στο Ελληνικό Κράτος. 




Σε κάθε περίπτωση ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ Ηλιουπολίτες συμφωνούν στο να μοιράζεται η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ σε συλλόγους και συλλογικότητες και αυτοί που συμφωνούν είναι ΜΟΝΟ όσοι συμμετέχουν σε αυτές , δηλαδή οι ελάχιστοι! 

Το να παρουσιάζεται ως ιδιοκτησία του συλλόγου ΧΩΡΟΣ που ανήκει στην ΕΤΑΔ είναι προβληματικό. Εάν ο δήμος μας θέλει να "προικίσει" κάποιους αγωνιστές θα μπορούσε να το κάνει με ακίνητα που του ανήκουν και όχι με αυτά που για 99 χρόνια πλέον αποτελούν την εγγύηση του Ελληνικού Κράτους πως θα αποπληρώσει το χρέος του προς τους δανειστές μας! 

Για να πάρουν πίσω τα "κλεμμένα" αυτοί οι συνταξιούχοι πρέπει να αξιοποιηθεί η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ και όχι να μοιράζεται ΔΩΡΕΑΝ , εάν δεν το αντιλαμβάνονται οι ίδιοι θα το αντιληφθούν μαζί με την κυβέρνηση στην επόμενη χρεοκοπία του Ελληνικού Κράτους! 

Όσο για το υποκριτικό ενδιαφέρον τους για την ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ σύντομα ο δυτικός κόσμος θα την απελευθερώσει από την ΧΑΜΑΣ που οδήγησε σε όσα βλέπουμε να διαδραματίζονται σε μια περιοχή για την οποία η χώρα μας δεν μπορεί να είναι αδιάφορη. 

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως σύσσωμος ο δυτικός κόσμος τάχθηκε με την πλευρά του κράτους που δέχθηκε πρώτο την επίθεση,  από όσους θεωρούν πως οι αντισημιτικές τους ιδέες μπορούν να είναι ανεκτές από τον πολιτισμένο δυτικό κόσμο. 

Αυτόν που πολεμάει στο πλευρό όσων ΔΕΝ αμφισβητούν τις Αξίες του,  και σίγουρα είναι αυτός που θα επικρατήσει και πάλι. 

Ο πράσινος φράχτης που περικλείει την "ιδιοκτησία" τους , θα πρέπει να τους υπενθυμίζει πως μαζί τα φάγανε και κανέναν δεν πείθουν για επιστροφή των "κλεμμένων"! 

Για να μην θεωρούν κάποιοι πως εμείς ως ιστολόγιο δεν θέλαμε την συγκεκριμένη παραχώρηση να τους πούμε πως σε σχέση με όλους τους άλλους που καρπώνονται ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ αυτοί άξιζαν να έχουν όχι μόνο το συγκεκριμένο ακίνητο αλλά πολλά παραπάνω.  Να φιλοξενούνται μην θεωρήσουν πως είναι και δικό τους εάν αύριο η ΕΤΑΔ θέλει να το εκμισθώσει αυτοί θα προηγηθούν αλλά ίσως καταλήξει σε όποιον δώσει τα περισσότερα για να το εκμισθώσει! Ο δήμος τους παραχώρησε κάτι που δεν του ανήκει για να μην έχουν και καμία υποχρέωση σε δημοτικούς συμβούλους που έχουν δώσει σε άλλους μη αγωνιστές ακίνητα από τα οποία βγάζουν κέρδος! 

Το πρόβλημα είναι , και το γνωρίζουν και οι ίδιοι πως στην ουσία στις δικές τους πλάτες κάποιοι σήμερα κονομάνε αλλά αφήνουμε τους κομμουνιστές να επαναφέρουν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο τις απόψεις τους για ένα σωρό σωματεία και συλλόγους που ωφελούνται από τους δικούς τους "αγώνες"! Τα εισαγωγικά γιατί ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ θα πρέπει να ευγνωμονούν το ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ για την εξέλιξη αυτή! 

Γιατί η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πως ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ έκαναν ΜΟΝΟ οι κομμουνιστές της πόλης ΟΤΑΝ όλοι οι άλλοι όχι μόνο τα είχαν καλά με τους Νασταίους αλλά τους τιμούσαν για τις ΔΩΡΕΕΣ τους. Δωρεές στις οποίες έχουν κατασκευαστεί ναοί της πόλης μας αλλά και χώροι όπου σήμερα αθλούνται ΔΩΡΕΑΝ οι νέες και οι νέοι μας. Σε συγκεκριμένες ώρες αφού στις περισσότερες αυτά ανήκουν σε ιδιωτικά αθλητικά σωματεία που χρεώνουν πενηντάευρα για να πληρώσουν προπονητές και να έχουν πάρει στην ουσία στις δικές τους πλάτες τον αθλητισμό της πόλης μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: