ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όταν οι επιχειρηματίες της πόλης μας μοιράζουν "ψιλές" στους εργαζόμενους της καθαριότητας είναι καιρός κάποιοι να ξυπνήσουν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Όταν οι επιχειρηματίες της πόλης μας μοιράζουν "ψιλές" στους εργαζόμενους της καθαριότητας είναι καιρός κάποιοι να ξυπνήσουν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κος Παναγιώτης Πάσχος παρακολουθεί το σημερινό δημοτικό συμβούλιο και εμείς τελικά μάθαμε ποιος ήταν ο νταής επιχειρηματίας μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης ο οποίος σύμφωνα με τις καταγγελίες του ΣΕΔΗ προπηλάκισε εργαζομένους του τομέα καθαριότητας του δήμου μας ενώ παράλληλα εξύβρισε και την πρόεδρο του ΣΕΔΗ κα Καραγιαννίδου! 

Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε πως ο δήμος μας θα κινηθεί νομικά κατά του συγκεκριμένου επιχειρηματία ενώ έως αυτή την στιγμή που γράφετε το κείμενο ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης δεν έχει βγάλει καμία ανακοίνωση για το μέλος του! 

Παρά την μήνυση που κατέθεσαν υπάλληλοι του δήμου Ηλιούπολης αλλά και η πρόεδρος του κα Καραγιαννίδου το ΑΤ Ηλιούπολης δεν τον συνέλαβε με διαδικασία αυτοφώρου για λόγους ανεξήγητους σε εμάς. 

Δεν πειράζει,  άλλωστε ο ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΣ από την συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών του δήμου μας Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης  είχε ΣΙΩΠΗΣΕΙ όταν ο εν λόγω επιχειρηματίας είχε κάνει λεκτική επίθεση στον δημοσιογράφο κ. Σταύρο Μαρίνη ενώ το συγκεκριμένο άτομο είχε εμπλακεί στα διοικητικά του ποδοσφαιρικού ΓΣΗ με το σωματείο να ακολουθεί την ίδια στάση! 

Στο τέλος της ανάρτησης έχουμε το βίντεο  στο οποίο περιγράφεται  λεπτομερώς όσα βίωσαν στο αμαξοστάσιο του δήμου μας , οι εργαζόμενοι της καθαριότητας που δέχθηκαν την επίθεση,  και ο ΕΣΗ θα αναγκαστεί να καταδικάσει το μέλος του που κάλυψε τότε. Αντίθετα με τον ΕΣΗ η Ένωση Επαγγελματιών - Βιοτεχνών και Εμπόρων Ηλιούπολης καταδίκασε την τραμπούκικη επίθεση τονίζοντας έτσι για ακόμα μια φορά πόσα τους χωρίζουν από έναν σύλλογο που δημιουργήθηκε το 2019 και στην έως τώρα πορεία του έχει να επιδείξει απόλυτη σιωπή σε ενέργειες ΜΕΛΩΝ του που τον εκθέτουν! 

Να βάλουμε και 1-2 φωτογραφίες και όσο για το ρεπορτάζ που συλλέξαμε στην σύντομη παρουσία μας στο σημερινό  δημοτικό συμβούλιο θα ακολουθήσουν άλλες αναρτήσεις! 



Το περιστατικό  με την τραμπούκικη επίθεση στους εργαζομένους καθαριότητας ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ για ακόμα μια φορά τον δημοσιογράφο κ. Σταύρο Μαρίνη αφού νωρίς είχε καταδείξει το ΠΟΙΟΝ του συγκεκριμένου επιχειρηματία και είχε καλέσει και τον ΕΣΗ αλλά και τον ΓΣΗ να λάβουν μέτρα γιατί τους εκθέτει. Δεν έλαβαν,  και έχουν απέναντι πλέον έναν δήμο και ΟΛΕΣ τις  δημοτικές παρατάξεις που ΟΜΟΦΩΝΑ καταδίκασαν την απαράδεκτη συμπεριφορά του μέλους τους. Μάλιστα πριν την παλιά καταγγελία του δημοσιογράφου Σταύρου Μαρίνη ο κος Παναγόπουλος ήταν ΜΕΛΟΣ του Δ.Σ του ΕΣΗ ενώ στον ποδοσφαιρικό ΓΣΗ υπήρξε επίσης μέλος του Δ.Σ του!  

Διαβάστε τι γράφαμε τον Οκτώβριο του 2020 για τον εν λόγω επιχειρηματία 


Τι είπε η κα Καραγιαννίδου για το επεισόδιο με τον επιχειρηματία κ. Φώτη Παναγόπουλο. Σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο καταδίκασε την απαράδεκτη συμπεριφορά του επιχειρηματία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: