ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Στάθης Ψυρρόπουλος: Να κρατήσουμε όλους τους υπαλλήλους αλλά έχουμε να τους πληρώσουμε;

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Στάθης Ψυρρόπουλος: Να κρατήσουμε όλους τους υπαλλήλους αλλά έχουμε να τους πληρώσουμε;

 


Ωραίο το ερώτημα του νέου δημάρχου κ. Στάθη Ψυρρόπουλου και απάντηση δεν πήρε από τον απερχόμενο δήμαρχο. Να κρατήσουμε ΟΛΟΥΣ τους υπαλλήλους του δήμου μας αλλά θα έχουμε να τους πληρώσουμε; 

Παρόλο που ο απερχόμενος δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης επιμένει πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τις μισθοδοσίες των εργαζομένων του δήμου μας αλλά ο νέος δήμαρχος κος Στάθης Ψυρρόπουλος δεν πείθεται πως τα αποθεματικά του δήμου μας είναι ικανά για να συμβεί αυτό. 

Χρόνια φωνάζουμε πως δεν είναι δυνατόν να χαλάμε το 85% της ετήσιας κρατικής επιδότησης για να πληρώνουμε μισθούς εργαζομένων και τάχα ανελαστικές δαπάνες γιατί αυτό θα μας οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στο να μην γίνεται κανένα έργο στον δήμο μας πέρα από την συντήρηση της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ! 

Θα έρθει σύντομα η στιγμή που ο δήμος μας δεν θα έχει καμία δυνατότητα να απασχολεί 900 εργαζομένους , αλλά φανταζόμαστε πως αυτό θα συμβεί μετά το τέλος της πενταετίας Ψυρρόπουλου άρα ας ανησυχεί ο επόμενος δήμαρχος! 

Για τα πέντε αυτά χρόνια η ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα εξακολουθεί να αυξάνεται και θεωρούμε δεδομένο πως το 2028 όσοι θα πληρώνονται από αυτή ως μόνιμοι ή συμβασιούχοι θα ξεπερνούν τους 1000! Άλλωστε αυτή την χρονιά αναμένεται η ετήσια επιχορήγηση να ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ δηλαδή 10 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ παραπάνω, για λόγους που θα εξηγήσουμε σε άλλη μας ανάρτηση! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: