ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Παραμένουν ενεργοί και δραστήριοι , με αγάπη για την πόλη και τους συνδημότες μας

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Παραμένουν ενεργοί και δραστήριοι , με αγάπη για την πόλη και τους συνδημότες μας

 


Μπορεί η πλειοψηφία των συνδημοτών μας να μην τους έδωσε με την ΨΗΦΟ της θέσεις ευθύνης,  όμως οι ίδιοι παραμένουν ενεργοί και δραστήριοι και θα συνεχίσουν να ενδιαφέρονται για μια πόλη που υπεραγαπούν. 

Ο λόγος για τον επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσο Ευσταθίου και τον συνεργάτη μας πλέον Παναγιώτη Πάσχο που στις τελευταίες δημοτικές εκλογές είχε ενώσει τις δυνάμεις του κατεβαίνοντας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κ. Ευσταθίου. 

Τα περισσότερα μέλη της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" συνεχίζουν και πιστεύουν σε μια διαφορετική πόλη και έχουν δεχθεί το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών ως πρόκληση στο να συνεχίσουν να στηρίζουν την προσπάθεια,  ενώ ελάχιστοι είναι όσοι την εγκατέλειψαν απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. 

Γνωρίζοντας αρκετά ικανά στελέχη της εν λόγω παράταξης θεωρούμε πως θα ήταν κρίμα αυτή η "μαγιά" να πάει χαμένη , και ελπίζουμε πως θα αναλυθούν εν καιρώ τα αίτια που οδήγησαν στο κακό αποτέλεσμα για να διορθωθούν τυχόν λάθη και παραλείψεις μιας εκλογικής διαδικασίας που όπως αποδείχτηκε από το αποτέλεσμα ήταν "σημαδεμένη". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: