ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........

 


  • 17 Δεκεμβρίου η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου στο αμφιθέατρο του δημαρχείου "Μίκης Θεοδωράκης" με πολλούς νέους δημοτικούς συμβούλους να περιμένουν αυτή την μέρα όσο τίποτε άλλο! 

  • Πλησιάζει το bazzar του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας - Μεσσηνίας και όσοι πιστοί προσέλθετε για να ψωνίσετε παραδοσιακά προϊόντα και χειροτεχνήματα. 

  • Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διάβασαν οι αναγνώστες μας το άρθρο του συνεργάτη μας κτηνιάτρου κ. Παναγιώτη Πάσχου για την τοξοπλάσμωση έρχονται και άλλα ενδιαφέροντα άρθρα που αφορούν όσους έχουν κατοικίδια. 


  • Τα χρήματα που θα μαζευτούν για την αγορά οικοπέδου δίπλα στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης και το οικόπεδο με το ακίνητο θα παραμείνουν περιουσιακά στοιχεία της Ενορίας μας. Πρέπει να είσαι εξαιρετικά εμπαθής εσύ που προσπαθείς να τα παρουσιάσεις ως προσωπική περιουσία ενός ιερέα! Το γράφουμε για να το διαβάσει ο "έξυπνος" που ρωτάει τάχα από ενδιαφέρον στα σχόλια κάτω από το ποστάρισμα στο facebook του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου. Την δική μας άποψη την γράψαμε και θεωρούμε πως η προσπάθεια πρέπει να ενισχυθεί οικονομικά και από τη νέα διοίκηση του δήμου μας που δεν πρέπει να έχει εμμονές με την Εκκλησία , και το γράφουμε εμείς που τις περισσότερες φορές έχουμε ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ με επιλογές και ποσταρίσματα στο facebook του συγκεκριμένου Αρχιμανδρίτη . 

  • Δεν πήγε καλά η Black Friday  σύμφωνα με όσα μας μετέφεραν επιχειρηματίες της πόλης μας. 

  • Δεν θα μπούμε καν στη διαδικασία να σχολιάσουμε ονόματα Αντιδημάρχων με την ανακοίνωση τους εάν και όλες και όλοι που μας διαβάζουν καθημερινά γνωρίζουν ποιους εκτιμούμε και ποιους όχι. Θα τους αφήσουμε να "μας μιλήσουν" με το έργο τους άρα ένα δίμηνο από εμάς το έχουν μέχρι να προσαρμοστούν στα νέα τους καθήκοντα. Άλλοι θα τους δώσουν πέντε χρόνια ! 


  • Σας ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας .......... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: