ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ατόπημα Ταμβάκου στο δημοτικό συμβούλιο - Πέρασε το δημοτικό συμβούλιο για γήπεδο

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Ατόπημα Ταμβάκου στο δημοτικό συμβούλιο - Πέρασε το δημοτικό συμβούλιο για γήπεδο




Στον χρόνο 3:47:41 ο κ. Δημήτρης Ταμβάκος πέρασε πως το δημοτικό συμβούλιο είναι καφενείο.Και έστειλε στο διάολο όσους καθυστερούσαν την διαδικασία προφανώς θεωρώντας πως το συμβούλιο δεν καταγράφεται ή νομίζοντας πως η απρεπή συμπεριφορά του που έκανε τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Σταύρο Γεωργάκη να παρέμβει θα πέρναγε απαρατήρητη και από εμάς.



Εμείς δεν έχουμε τίποτα άλλο να γράψουμε για την συμπεριφορά του αυτή , απλώς λυπόμαστε που πήρε την θέση του κ. Αθανασίου που τουλάχιστον ήταν ευπρεπής. 

Ένα ακόμη μείον λοιπόν για την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που προφανώς θεωρεί πως είναι πρόοδος να φωνασκείς κατά της άλλης κεντροδεξιάς παράταξης αφού δεν είδαμε καμία καταδίκη της απρεπούς συμπεριφοράς του δημοτικού τους συμβούλου. 

Κατά τα άλλα η εικόνα του δημοτικού συμβουλίου με τους Αντιδημάρχους  Αντζινά και  Πούλο να τρώνε στραγάλια ή άλλους ξηρούς καρπούς (δεν φαίνεται καθαρά στο βίντεο το είδος)  την ώρα μάλιστα που ο πρώτος μιλούσε ήταν για ακόμη μια φορά απογοητευτική. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ 16:07 έως το 17:00 που μαζεύτηκε το ποτηράκι με τα στραγάλια για να μην φαίνεται στην κάμερα)

Όσοι καταψήφισαν τον προϋπολογισμό κατά την ταπεινή μας άποψη έπραξαν σωστά και θα δικαιωθούν για τους 8 ΝΑΙ και τους ΛΕΥΚΟΥΣ ή ΑΠΟΝΤΕΣ θα τους κρίνουν οι δημότες μας στις εκλογές του 2023 .

Δείτε και εσείς ποιους ψηφίσατε εμείς για να γράψουμε το παρακολουθήσαμε και θα έχουμε και άλλο ρεπορτάζ για 1-2 θέματα που πέρασαν στο ντούκου από τους πολλούς .

Από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" τα ΟΧΙ ήταν για εμάς ένα ενθαρρυντικό νέο πως κάποιοι ενδιαφέρονται και δεν έχουν τάσεις ΦΥΓΗΣ από την παράταξη που τους ανέδειξε.

Από την κεντροδεξιά ενθαρρυντικό που ο Γαβριήλ Αραμπατζής κατέθεσε δική του πρόταση δείχνοντας πως το παλεύει. Για εμάς βέβαια και όσον αφορά τις εκλογές του 2023 λέμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ και από τώρα πως δεν πρόκειται να κάνουμε εκπτώσεις από τα βασικά για εμάς ΘΕΜΑΤΑ δημόσιας περιουσίας και ιδιωτικοποίησης δομών για τα οποία και η παράταξη "Η Πόλη που θέλω" δεν διαφοροποιείται από την νέα διοίκηση.

Εάν και είχαμε ανεβάσει το σχετικό απόσπασμα εκ παραδρομής και φυσικά χωρίς πρόθεση γράψαμε πως ο κ. Ταμβάκος έβρισε τα Θεία , στο διάολο απλώς έστειλε όσους ευθύνονταν για την καθυστέρηση ( πλευρά Αραμπατζή που είχε καταθέσει δικό της σχέδιο προϋπολογισμού) και δεν κατέβασε καντήλια σε αυτό το συμβούλιο απλώς είχε μια πολύ άτυχη στιγμή που εμείς δεν συγχωρούμε σε κανέναν.

Παρακολουθείστε το σχετικό απόσπασμα από τον χρόνο που σας έχουμε υποδείξει και θα δείτε πως η δικαιολογία πως φυσικά και η ώρα ήταν περασμένη και αύριο φυσικά ο γιατρός δούλευε δεν είναι για εμάς πειστική. Όποιος θέλει αποχωρεί δεν ήταν ανάγκη να παραμείνει έως το τέλος για να ψηφίσει ένα ΛΕΥΚΟ άλλωστε.

Όλοι κρινόμαστε καθημερινά και εμείς για το δικό μας σφάλμα που έγινε εκ παραδρομής και όχι με πρόθεση φυσικά αφού το βίντεο αποκάλυπτε τι ακριβώς είχε πει ο δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"

Σ.Μ 


1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ "ΣΤΡΑΓΑΛΟΠΑΡΕΑ" ΑΠΟ ΤΟ 19:47. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ "ΛΙΓΟΙ". ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑΝ.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ,ΝΑ "ΜΑΖΕΨΕΙ" ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΧΑΜΕΤΥΠΕΙΟ.

ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ , ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.