ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αφού δεν μας διαβάζουν πως είναι δυνατόν να θεωρούν κάποιοι πως τους χτυπάμε διαδικτυακά

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Αφού δεν μας διαβάζουν πως είναι δυνατόν να θεωρούν κάποιοι πως τους χτυπάμε διαδικτυακά

Η δύναμη των πολιτικών φαίνεται στις κάλπες και των διαδικτυακών μέσων στις καθημερινές τους επισκέψεις. Για το λόγο αυτό και ο καθένας από εμάς επιλέγει ελευθέρα τη Βούληση τι "σανό" θα φάει και κυρίως τι θέλει να ακούσει .



Το καινούργιο ανέκδοτο πως τάχα ο δημοσιογράφος δεν παίρνει θέση είναι για όσους θεωρούν τον δημοσιογράφο ως απλό υπηρέτη των συμφερόντων του αφεντικού του.

Η ίδια η ζωή έχει αποδείξει πως οι δημοσιογράφοι με ΑΠΟΨΗ αλλάζουν τα αφεντικά σαν τα πουκάμισα και στο τέλος αυτός που τους έχει κάνει ΟΝΟΜΑ δεν είναι αυτός που τους παραχώρησε μια ώρα σε ένα μέσο του αλλά εσείς που τους παρακολουθείτε και επιδοκιμάζετε αυτά που λένε.

Προφανώς και η επιτυχίες των δημοσιογράφων σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις δείχνουν πως το κοινό ακόμα πιστεύει σε αυτούς και δεν τους μπερδεύει κάθε φορά με το ΜΜΕ που εργάζονται.

Επομένως το ότι δεν είναι συμπαθής ο Μπάμπης Παπαδημητρίου φάνηκε στις κάλπες όταν πήρε τις ψήφους που χρειάζονταν για να εκλεγεί βουλευτής. Και το κυριότερο είναι πως κάθε δημοσιογράφος που σέβεται τον εαυτό του δεν μπορεί να είναι συμπαθής σε όλους .

Τα γράφω αυτά τώρα που τελειώνει η καθημερινή μας σχεδόν "επαφή" και "επικοινωνία" μέσω των κειμένων μου για να τονίσω πως ποτέ δεν ένιωσα πως οι πολλοί με αντιπαθούν για την δημοσιογραφία που κάνω.

Άλλωστε θα ήταν για μένα παντελώς ανώφελο για την κοινωνία να έχουμε απλή παράθεση ειδήσεων και να αφήνουμε τον πολίτη να κρίνει αυτός κρατώντας την ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ.

Δηλαδή να βλέπουμε την Αστυνομία να αυθαιρετεί και να μην ΜΙΛΑΜΕ ή να βλέπουμε να καίγεται όλη η Αθήνα από τους κουκουλοφόρους και να τους "χαϊδεύουμε" με τα τάχα επαναστατικά μας κείμενα!

Το Fox News στις ΗΠΑ έδειξε πως θα είναι τα ΜΜΕ της επόμενης 20ετίας έδωσε ΦΩΝΗ στους αποκλεισμένους , διέλυσε την "πολιτική ορθότητα" και πέτυχε να εκλέξει Πρόεδρο των ΗΠΑ τον Ντόναλντ Τραμπ κόντρα σε όλα τα υπόλοιπα συστημικά ΜΜΕ .


Τα ΜΜΕ που θα επιβιώσουν τις επόμενες δεκαετίες θα δυσαρεστήσουν πάρα πολύ τους οπαδούς της "ουδετερότητας". Και αυτό γιατί σε μια "μάχη" δεν μπορεί να μην πάρεις θέση.

Δεν μπορεί να είσαι προφανώς ανακόλουθος με όσα πρεσβεύεις ακόμα και εάν "πέσει χρήμα" γιατί στη δημοσιογραφία όπως και στη ζωή κερδίζουν εάν όχι χρήματα σίγουρα υστεροφημία όσοι υπηρετούν σταθερά Αρχές και Αξίες.

Στην Ελλάδα ακόμα η επίσημη Πολιτεία έχει πετύχει να "θάψει" κάποιες σπουδαίες προσωπικότητες αλλά ατυχώς για εκείνη η ίδια η ζωή της αποκαθιστά με το πέρασμα του χρόνου και με ΜΜΕ που ατυχώς δεν μπορούν να ελεγχθούν και φαίνεται αυτό καθημερινά από την κρατική ΕΡΤ μέχρι  κάποιες εκπομπές που φιλοξενούνται σε ΜΜΕ που ο καναλάρχης είναι ευνοούμενος της νυν κυβέρνησης.

Σε μια διαλυμένη ΗΘΙΚΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ κοινωνία ουδείς μπορεί να κάνει τους δημοσιογράφους στρατιωτάκια του.

Είναι εμφανές πως η λανθασμένη αντίληψη των αντιμνημονιακών για τα ΜΜΕ έχει καταρρεύσει στην πράξη. Άλλωστε ποιος θα ήξερε τον Γιάνη Βαρουφάκη εάν δεν τον έβγαζαν τα δήθεν μνημονιακά κανάλια;

Και τελικά ποιος δημιούργησε την ΕΛΠΙΔΑ για κάτι διαφορετικό από αυτά;

Κάπου εδώ προβληματιστείτε τι λέγανε για την κρίση που νομίζουν κάποιοι πως είναι πίσω μας . Η οικονομική κρίση είναι μπροστά μας και θα οδηγήσει την χώρα εκτός ζώνης ευρώ εάν συνεχιστεί η λανθασμένη πολιτική που ακολουθείται.

Γιατί ουδείς μπορεί να δανείζει αιώνια κάποιους που δεν ΘΕΛΟΥΝ να καταλάβουν πως ζούσαν επί δεκαετίες πάνω από τις δυνάμεις τους και τώρα κατέστρεψαν δύο γενιές Ελληνίδων και Ελλήνων.

Αυτά προς το παρόν και τέλη του 2022 κρατείστε το κείμενο για να δείτε τι θα εμφανιστεί πάλι και πως το 2023  η χώρα θα οδηγηθεί και πάλι σε χρεοκοπία και νέο δανεισμό της.

Ας αναζητήσουν όλοι οι "χτυπημένοι" από εμάς ποιος μας χρηματοδοτεί άμα τον ανακαλύψουν να μας τον πουν και εμάς γιατί το ιστολόγιο δεν έχει κρυφούς χορηγούς και όσοι το ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ , το κάνουν ΔΗΜΟΣΙΑ.

Τελικά από τα πολιτικά πρόσωπα της πόλης ουδείς το έκανε και είναι λογικό αφού διαφωνούμε στα βασικά με ΟΛΟΥΣ!

Έχετε δει να γράφει κάποιος έστω και μισή καλή κουβέντα για εμάς; Όχι προφανώς γιατί κανείς δεν θέλει να έχει δίπλα του έναν αυστηρό κριτή που δεν χαμπαριάζει να διαφωνήσει ΔΗΜΟΣΙΑ όταν διαφωνεί με την ασκούμενη πολιτική ακόμα και των πιο "κολλητών" του.


Σ.Μ   


Δεν υπάρχουν σχόλια: