ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Είδηση είναι να κλείσει ο Σκλαβενίτης της πόλης - Το να φύγει η Σκλαβενίτη ήταν απλώς μια κακή επιλογή

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Είδηση είναι να κλείσει ο Σκλαβενίτης της πόλης - Το να φύγει η Σκλαβενίτη ήταν απλώς μια κακή επιλογή

Τελικά είχαμε δίκιο οι παρατάξεις χωρίς ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ συνοχή διαλύονται ΕΥΚΟΛΑ όταν χαθεί η ΕΞΟΥΣΙΑ. 

Προφανώς και είμαστε ΥΠΕΡ της ανεξαρτητοποίησης όποιου διαφωνεί με την δημοτική του παράταξη. Το έχουμε αποδείξει άλλωστε όταν στηρίξαμε τις αποχωρήσεις όσων είχαν λόγο και κυρίως ΔΗΜΟΣΙΟ. 

Μάθαμε πριν λίγο πως από την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" αποχώρησε μέσω facebook η δημοτική σύμβουλος κ. Ιωάννα Σκαβενίτη ήταν μία από τις πολλές υποψηφιότητες του ψηφοδελτίου του πρώην δημάρχου που εμείς τουλάχιστον ήμασταν σίγουροι πως ήταν "Χατζηδάκης". 

Ήταν δηλαδή μια λάθος επιλογή του που θα την πλήρωνε είτε έβγαινε δήμαρχος είτε όχι. Οι  λόγοι που έφυγε είναι έτσι έγραψε ο Θεός να την πιστέψει πως η παράταξη της κάνει στείρα αντιπολίτευση! Προφανώς για την Ιωάννα συνετή  αντιπολίτευση είναι η σύμπραξη με την νυν διοίκηση. 

Προφανώς και η διοίκηση Χατζηδάκη δεν θα χρησιμοποιήσει την Ιωάννα Σκλαβενίτη πουθενά τώρα αλλά ούτε και στο μέλλον. Ουδείς άλλωστε θεωρεί πως με τόσα στελέχη που έχει θα του χρειάζονταν μια Σκλαβενίτη. 

Γιατί προφανώς και οι θέσεις έχουν κλείσει και μέχρι τις επόμενες αλλαγές θα περάσει τόσος χρόνος που και κάποιοι άλλοι που λοξοκοιτάνε καιρό προς τον Χατζηδάκη και είναι πιο ικανοί θα θέλουν θέση και ρόλο στη διοίκηση. 

Ουδείς απέτρεψε την κ. Σκλαβενίτη λοιπόν από το να κάνει προτάσεις , ουδείς της επέβαλλε να ψηφίσει έτσι ή αλλιώς. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά. Οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι  απόλυτα ελεύθεροι να πράξουν ότι γουστάρουν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. 

Αυτό να το διαβάσουν και κάποιοι κεντροδεξιοί που ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα πρέπει να ΨΗΦΙΖΟΥΝ εάν πραγματικά διαφωνούν. Για εμάς άμα ψηφίζεις παίρνεις και ΘΕΣΗ. 

Είναι φανερό πλέον ότι σας γράφαμε εδώ και μήνες πως ο Χατζηδάκης είναι κυρίαρχος και διαλύει τους πάντες. Έφυγαν δύο από τον κ. Κοκοτίνη και η μία ήδη βολεύτηκε πρόεδρος σε ΝΠΔΔ του δήμου , φεύγουν από παντού και η νυν διοίκηση που τα πάει χάλια κερδίζει στο δημοτικό συμβούλιο  νέους συμμάχους. 

Μη καθυστερούν λοιπόν στην παράταξη Βαλασόπουλου ή φέρνουν πίσω τον Βασίλη και καθαρίζει ή προχωρούν σε νέο ηγέτη και διαγράφουν όσους λοξοκοιτάνε ακόμα και τις γεμάτες καρέκλες της διοίκησης Χατζηδάκη

Και βέβαια εμείς θέλουμε πίσω αυτόν που μας έμπλεξε με Χατζηδάκηδες, Βιδάληδες και Χωματάδες να μας ξεμπλέξει γιατί φαίνεται πως κάτω από την μύτη του ο Γιώργος Χατζηδάκης όχι μόνο δούλευε για την επόμενη μέρα αλλά "έστηνε" και ένα μηχανισμό που ήδη τα βάζει με ΜΜΕ που ήταν φιλικά προεκλογικά μαζί του. 

Αλλά είπαμε έχουμε να δούμε πολλά και όσοι θεωρούν πως ο Χατζηδάκης είναι προσωρινός και για μια τετραετία καλό είναι να ξυπνήσουν νωρίς. 


Σ.Μ

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΛΟΞΟΚΟΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΑΥΛΙΚΟΙ" ΤΟΥ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ "ΜΑΣΑ".

ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ , Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ "ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ". ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ, ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ. "ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ" , ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ , "ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ", ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ , "ΑΝΑΧΩΡΗΤΕΣ".

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΣΚΗΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ "ΑΜΥΝΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑΑ ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.