ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" πιστεύει πως ο ΠΑΟΔΗΛ προάγει τον αθλητισμό και τον Πολιτισμό- Ευτυχώς οι δημότες πλέον δεν το πιστεύουν

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" πιστεύει πως ο ΠΑΟΔΗΛ προάγει τον αθλητισμό και τον Πολιτισμό- Ευτυχώς οι δημότες πλέον δεν το πιστεύουν


Με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη " Πρώτα η Ηλιούπολη" υπεραμύνεται της δικής της διοίκησης και φυσικά της αναγκαιότητας του ΠΑΟΔΗΛ. Είναι μάλιστα τόσο αιχμηρή η ανακοίνωσή τους που εμείς στη θέση  του Πανταζόπουλου δεν θα κάναμε τίποτα άλλο παρά να φέρουμε έναν ορκωτό λογιστή στον οργανισμό στο ΝΠΔΔ ΠΑΟΔΗΛ και να στείλουμε το πόρισμά του στον Εισαγγελέα.



Γιατί προφανώς και το έργο του ΠΑΟΔΗΛ είναι δυσανάλογα μικρότερο από τους χρήματα που τρώει κάθε χρόνο δήθεν για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό. Όσο για το προσωπικό του ΠΑΟΔΗΛ και τις "υπεράνθρωπες" προσπάθειες που έκανε μάλλον δεν εκτιμήθηκαν από τους πολλούς όπου στο δεύτερο γύρο των εκλογών πήγαν με τον Γιώργο Χατζηδάκη από τους άρτους και θεάματα που είχαν "χορτάσει" και τις "επιτυχίες" των σωματείων της πόλης.

Πιστέψαμε αρχικώς πως η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" είχε καταλάβει τους λόγους που ηττήθηκε αλλά μάλλον θεωρεί πως έχασε κατά λάθος από έναν Χατζηδάκη , μία Χωματά , έναν Σεφτελή και έναν Βιδάλη που μας "φόρτωσαν" για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στις πλάτες μας.

Οι "σκληρά" εργαζόμενες και εργαζόμενοι του ΠΑΟΔΗΛ μια χαρά ΨΗΦΙΖΟΥΝ και ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ την νέα διοίκηση και τα σωματεία της πόλης επίσης περιμένουν από τον κ. Πανταζόπουλο που όντως πρέπει να δώσει ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στοιχεία για τα οικονομικά του ΠΑΟΔΗΛ και όχι να πετάει ένα άνοιγμα 1, 5 εκ. ευρώ να είναι το ίδιο καλά μαζί τους.

Γιατί το να παραχωρείς σε ιδιωτικά σωματεία με ευτελή τιμήματα δημόσιους χώρους είναι κάτι που δεν θα το άντεχε ούτε ακόμα και ο Πανταζόπουλος που προφανώς επειδή θέλει να αλλάξει πράγματα στον οργανισμό θα βρει τον μπελά του.

Ο Πανταζόπουλος δεν έχει καμία σχέση να ρωτήσει τον Χατζηδάκη για να μην τάχα εκτίθεται. Ξέρει πολύ καλά τι γίνεται στον ΠΑΟΔΗΛ χρόνια και το θέμα είναι εάν θα τολμήσει για το καλό των πολλών να αλλάξει ρότα στο ΝΠΔΔ που όπως λέει η παλιά διοίκηση δεν είναι κερδοφόρο αλλά παράγει μόνο ΕΞΟΔΑ με μηδαμινά έσοδα.

Αφήστε τον να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό γιατί η κρίση είναι μπροστά και δεν πέρασε και φυσικά τα χρέη των 14.000.000 ευρώ που παραλάβατε ήταν και του πρώην συντρόφου σας Θεόδωρου Γεωργάκη για την διοίκηση του οποίου δεν είπατε τίποτα επί 9 χρόνια.

Τώρα ότι και να πείτε σας πήρε πάλι την διοίκηση και προσπαθεί προφανώς και να απαξιώσει το έργο σας. Άλλωστε ως διαχειριστής μεγαλύτερων κρατικών επιδοτήσεων ένα άγαλμα σαν του Κιντή θα το έχει!!

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: