ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τελικά ήθελαν και πέτυχαν μόνο την προβολή τους - Εύκολο για εμάς που δεν χαλάμε χατίρια σε συναγωνιστές μας

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Τελικά ήθελαν και πέτυχαν μόνο την προβολή τους - Εύκολο για εμάς που δεν χαλάμε χατίρια σε συναγωνιστές μας

Ακόμα ένα site με θέματα του δήμου μας θα "ταξιδεύει" διαδικτυακά στο τέλος του επόμενου μήνα. Η ηλεκτρονική του διεύθυνση τελικά δεν θα εμπεριέχει ανακατεύθυνση από το δικό μας url αφού τελικά οι "συνεχιστές" θεώρησαν πως το ιστολόγιό μας θα πρέπει να εξακολουθεί να υπάρχει.



Επομένως σε εμάς δεν αλλάζει τίποτα και όπως και παλιότερα είχαμε σταθερό πάνω μας πλάγια ένα άλλο site τώρα και για τα επόμενα τέσσερα έτη θα έχουμε αυτό. Εάν βέβαια κάτι δεν προκύψει και με δεδομένη την δική μας δυνατότητα να πούμε όχι ανά πάσα στιγμή σε ότι δεν συμφωνούμε.

Είναι μια μεσοβέζικη λύση για να υπερκεράσουμε τις διαφορές μας και να μην μπούμε εμπόδιο σε όσους θεωρούν πως μπορεί να επιτύχεις και επαγγελματικά κάνοντας σίγουρα "εκπτώσεις" (θα το καταλάβουν οι νέοι και οι νέες που συμμετέχουν στο εγχείρημα σύντομα) για το "κοινό" καλό.

Μάλιστα όταν τους είπαμε πως το κρέμασμα στα πλάγια ενός ιστολογίου που από τις αρχές του νέου έτους θα υπολειτουργεί δεν είναι για αυτούς η λύση στην επιχειρηματική τους δραστηριότητα και πως ξεκινούν στην ουσία χωρίς ουσιαστική στήριξη η απάντησή τους ήταν αφοπλιστική: "Και το 20% των επισκεπτών σου να πάρουμε σε ένα χρόνο από τώρα θα είμαστε στην κορυφή" .

Απλά γέλασα τι να απαντήσεις σε ανθρώπους που θεωρούν πως θα ασκήσουν πολιτική διαφημίζοντας τράπεζες, ΔΕΚΟ και επιχειρήσεις που είναι φιλικές προς τη "νέα" διοίκηση. 

Άμα περιμένουν πως θα διαλύσουν την Σοβιετία από μέσα μάλλον ματαιοπονούν. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα άλλωστε αφού έτσι νομίζουν αφήνουμε τον χρόνο να τους επιβεβαιώσει ή να τους διαψεύσει.

Για εμάς είναι απλά ένα ακόμα ενημερωτικό μέσο για την πόλη που θα απευθύνεται στο Γραφείο Τύπου του δήμου για να του απαντήσει κάποιος μη επαγγελματίας για τα πεπραγμένα της διοίκησης.

Υλικό πάντως έχουν εξασφαλισμένο . 8 παρατάξεις έχει ο δήμος μόνο τα δελτία τύπου τους να αναρτούν συν το αστυνομικό ρεπορτάζ θα έχουν γεμάτο ειδήσεις το διαδικτυακό τους μέσο.

Το site που ετοιμάζουν δείχνει χρηστικό και όλοι έχουν δικαίωμα στο να δημιουργούν το ΜΜΕ που επιθυμούν. Άλλωστε δεν θα έχουν και αυτοί την ανάγκη των πολλών όπως στην ουσία δεν τους έχει και κανένας.

Οι πολλοί άλλωστε δεν συντηρούν με τις επισκέψεις τους κανέναν και αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι βλέπουν π.χ εφημερίδες που πουλάνε 600 φύλλα την ημέρα να συνεχίζουν να λειτουργούν. Στο διαδίκτυο που τα κόστη είναι σχεδόν μηδαμινά σε επιχειρήσεις που δεν απασχολούν κόσμο μπορείς να "συντηρηθείς" και με 2 αναγνώστες την ημέρα!

Άλλωστε όταν η zougla.gr έχει φτάσει να έχει μόλις 350.000 μοναδικούς επισκέπτες την ημέρα είναι φανερό πως και το διαδίκτυο γέμισε από ενημέρωση και από "επιχειρηματικότητα" με εργαζόμενους των 200 και 300 ευρώ τον μήνα. Το μόνο παρήγορο είναι πως έχουν ήδη τις επιχειρήσεις τους και η εμπλοκή τους με την ενημέρωση γίνεται στηριζόμενοι σε επαγγελματίες δημοσιογράφους .

Δεν είναι και λίγο να έχεις ως τοπικό ΜΜΕ αρθρογράφους που δουλεύουν παράλληλα σε τηλεόραση και εφημερίδες. Άρα δουλειά θα κάνουν σίγουρα γιατί αυτές οι υπογραφές  και αναγνώστες να μη φέρουν θα φέρουν διαφημίσεις.

Τώρα γιατί επέλεξαν να δραστηριοποιηθούν τώρα είναι αυτονόητο , βρήκαν άκρη και θα την εκμεταλλευθούν.

Καλή συνέχεια ακολουθεί ανάρτηση που θα συζητηθεί ....

Σ.Μ 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SITE ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ?

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Neailioupolis.gr θα λέγεται . Με το καλό να το κάνουν και αυτοί.

Ανώνυμος είπε...

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙ ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ?

Ανώνυμος είπε...

το Neailioupolis.gr δεν έχει ανοίξει ακόμα . Ελπίζω να ανοίξει σύντομα . Καλοτάξιδο να είναι . Εγώ ανακάλυψα το http://hlioypolites.simplesite.com/ . Καλοτάξιδο να είναι και αυτό . Κ. Σταύρο Μαρίνη να κάνετε μια ανάρτηση για πόσα ιστολόγια ( blog ) και ιστοσελίδες ενημέρωσης υπάρχουν για την Ηλιούπολη . Να γνωρίζει ο κόσμος και να ενημερώνετε . Σε κάποια πολύ παλιά ανάρτηση είχατε αναφέρει όλα τα ιστολόγια και τις ιστοσελίδες που αφορά την Ηλιούπολη νομίζω .

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Ναι είναι πλέον πάνω από δέκα και κάποια που έχουν έδρα την πόλη μας και αναρτούν ειδήσεις για όλα τα Νότια Προάστια θα το κάνω . Σας ευχαριστώ που μας παρακολουθείτε

Σ.Μ

Ανώνυμος είπε...

http://hlioypolites.simplesite.com/ το είδατε ?