ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όχι δεν είναι επιτρεπτό ο ιερέας να κάνει αντιπολίτευση και όχι οι 10 εκλεγμένοι κεντροδεξιοί δημοτικοί μας σύμβουλοι- Πηγαίνετε να σας κάνει κατηχητικό βαρεθήκαμε να χάνουμε τις εκλογές εξαιτίας σας

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Όχι δεν είναι επιτρεπτό ο ιερέας να κάνει αντιπολίτευση και όχι οι 10 εκλεγμένοι κεντροδεξιοί δημοτικοί μας σύμβουλοι- Πηγαίνετε να σας κάνει κατηχητικό βαρεθήκαμε να χάνουμε τις εκλογές εξαιτίας σας


Η θαρραλέα στάση του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου εξέθεσε για ακόμη μια φορά τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης μας που μέχρι τώρα δεν άκουσαν τα εμβατήρια του ΕΑΜ -ΕΛΑΣ κατά την διάρκεια της μαθητικής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου και στήριξαν ως μη όφειλαν την "νομιμότητα" της "νέας" διοίκησης στο θέμα με τις κατασκευές στον Προφήτη Ηλία. 


Προφανώς και ο πατέρας Σεραφείμ δεν έχει το αλάθητο αλλά είναι πιο κοντά στις βασικές επιλογές σε αυτού που ονομάζεται κεντροδεξιός ψηφοφόρος και τηρεί Αρχές και Αξίες συνυφασμένες με την ίδια την ύπαρξη του Ελληνισμού.

Άλλωστε ομιλεί ΕΛΕΥΘΕΡΑ επειδή κάποιοι έδωσαν το αίμα τους για να μην γίνουμε ΣΟΒΙΕΤΙΑ και δεν είναι δυνατόν να ανεχόμαστε άλλο επιλογές από κεντροδεξιούς που προφανώς και έχουν από καιρό προσκυνήσει τα μυθεύματα της αριστεράς που έχουν καταντήσει την πόλη μας στα σημερινά της χάλια.

Διαφωνίες έχουμε και εμείς με τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ αλλά προφανώς και πάντα στηρίζουμε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ του να εκφράζει ΕΛΕΥΘΕΡΑ τις απόψεις του Κάτι προφανώς που δεν θέλουν εκτός από τα ορφανά του Στάλιν της πόλης μας και τα στελέχη της ΝΔ που ανησυχούν επειδή είναι πιο δημοφιλής ο ιερέας από τους ίδιους.

Φάνηκε άλλωστε και στις πρόσφατες εκλογές όταν ο ιερέας κατάφερε και έστειλε πολλές κεντροδεξιές ψήφους στην παράταξη "ΗλιουΌλοι Μαζί- ΕΝΑΚ" οδηγώντας αυτή στο δεύτερο γύρο και εν συνεχεία στη μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Εμείς όπως όλοι γνωρίζουν δεν είχαμε αυτή την επιλογή αφού θεωρούσαμε και θεωρούμε την "νέα" διοίκηση χειρότερη από την προηγούμενη κάτι που θα φανεί άλλωστε με την λήξη της θητείας της σε τέσσερα ή και οκτώ χρόνια.

Γιατί προφανώς και μια διοίκηση δεν πέφτει με την αστεία αντιπολίτευση που ασκούν σε θέματα που δεν αφορούν τους πολλούς οι παρατάξεις "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και "Η Πόλη που θέλω" αλλά κάνοντας ιδεολογικό αγώνα που κάνει ο ιερέας βάζοντας στην θέση τους όλους εμάς!

Ελπίζουμε να φέρει τους απίστους στο δρόμο του Θεού , ελπίζουμε να συνεχίσει το έργο του και είμαστε σίγουροι για αυτό. Ελπίζουμε επιτέλους να ξυπνήσουν και τα δεξιά στελέχη της πόλης μας και να συνειδητοποιήσουν πως δεν νοείται ΔΕΞΙΑ παράταξη να θέλει να τηρήσει την "νομιμότητα" στο θέμα της ανέγερσης ενός ναού , ούτε γίνεται να μην αντιδρά όταν ακούγονται από τα μεγάφωνα μιας μαθητικής παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου ο ύμνος των σφαγέων του ΕΑΜ -ΕΛΑΣ που ήθελαν να εγκαθιδρύσουν στην πατρίδα μας κομμουνιστική τυραννία.

Μπράβο λοιπόν στον ιερέα που αντιδρά και δεν είναι κουφός και τυφλός , ΝΤΡΟΠΗ που από 10 δεξιούς δημοτικούς συμβούλους δεν είδαμε καμία αντίδραση για το πανηγύρι που έστησε ο κ. Στασινόπουλος στη μαθητική μας παρέλαση με ύμνους εχθρών της πατρίδας και της Ορθοδοξίας μας και βέβαια για το να τηρηθεί η "νομιμότητα" στο θέμα με τις εργασίες στον Προφήτη Ηλία.

Να ενημερώσουμε τους οπαδούς της "νομιμότητας" πως οι εργασίες συνεχίζονται κανονικά και η όποια νομική πρωτοβουλία τους θα πέσει στο κενό αφού ο Χριστός δεν φυλακίζεται μόνο σταυρώνεται για να αναστηθεί και πάλι.

Καλά Χριστούγεννα σε όσους πιστεύουν και να προσέχουν οι κεντροδεξιοί στις χριστουγεννιάτικες κάρτες τους να αποφεύγουν το ουδέτερο και πολυπολιτισμικό καλές γιορτές.

Ο συμβολισμός των Χριστουγέννων έχει  να κάνει με την Γέννηση του Θεανθρώπου και δεν έχει να κάνει με ένα ακόμα πανηγύρι των οπαδών του Πολυπολιτισμού που όσο και εάν προσπαθήσουν δεν θα καταργήσουν ΠΟΤΕ τα Έθνη- Κράτη που είναι ο θεμέλιος λίθος της Αστικής μας Δημοκρατίας.

Άλλωστε και στο θέμα με τους ναούς διαχρονικά στην πόλη μας περισσότερη στήριξη είχε η Εκκλησία από τον κεντροαριστερούς π.χ πρώην δήμαρχος Θεόδωρος Γεωργάκης παρά από όσους αυτοχαρακτηρίζονται ΔΕΞΙΟΙ αλλά έστησαν ανδριάντες στον Δημήτρη Κιντή και όχι στον Μέγα Αλέξανδρο ή στον Ίωνα Δραγούμη. 

Άλλωστε πότε βοήθησαν οικονομικά τις Ενορίες μας ; Πότε υπερασπίστηκαν τον ιερέα όταν έβγαιναν ανακοινώσεις εναντίον του; Πότε πήγαν να του πουν πως έχει δίκιο στα θέματα που αναδεικνύει κατά καιρούς; Ποτέ τρέχουν όλοι προεκλογικά να πάρουν την ευχή του και για τον λόγο αυτό ας προσέξουν καλά οι τρεις Αντιδήμαρχοι που είναι κοντά του να πάρουν το μήνυμα από τα κάλαντά του.

Και αναρωτιόμουν και εγώ γιατί δεν στήριξε κάποια κεντροδεξιά παράταξη , μα γιατί να το κάνει αφού δεν υπάρχει γιατί εάν υπήρχε θα είχε βγάλει 100 ανακοινώσεις για τα εμβατήρια του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ.

Άρα η μόνη μας ελπίδα είναι τι θα πετύχει ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου δέκα δημοτικοί σύμβουλοι και δεν άκουσαν τίποτα στην παρέλαση .

Απλά μάλλον θεωρούν και αυτή πως είμαστε αριστερή πόλη επειδή 10 δημόσιοι υπάλληλοι στο facebook χτυπάνε κάθε ΔΕΞΙΑ ΦΩΝΗ και τι πετυχαίνουν πάντα πρώτοι θα είμαστε ακόμα και όταν κάνουμε 1 ανάρτηση τον μήνα.

Η πλάκα είναι πως μας διαβάζουν και αριστεροί. Τι να καταλάβουν από αυτά που γράφουμε αφού έχουν ως ίνδαλμά τους τον ΣΦΑΓΕΑ Άρη Βελουχιώτη και επικροτούν όσους καταλαμβάνοντας ιδιωτικές περιουσίες μας έμπλεξαν τώρα να παρακαλάμε την ΕΤΑΔ να μας παραχωρήσει κάτι που ουδέποτε πραγματικά μας ΑΝΗΚΕ.

Εάν ήταν Χριστιανοί θα έφτιαχναν άγαλμα στον Αλέξιο Νάστο που παραχώρησε ακίνητό του για να γίνει ΝΑΟΣ και όχι σε αυτόν που κυνηγούσε για να γκρεμίσει τον Ιερό Ναό του Αγίου Τιμοθέου και Αγίας Μαύρας.


Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

Ο ΠΑΠΑΣ -ΚΟΜΑΝΤΟ , ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΥΤΟΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ,ΜΕ "ΔΥΝΑΜΙΤΗ" ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ "ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ" ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΕ " ΔΕΔΟΜΕΝΟ".

ΤΟ 2020 ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ "ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ" ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ Η ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΛΟΓΕΡΟ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΟΝΟΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ , ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ , ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΥΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΒΟΥΒΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΝΕΑ" ΔΙΟΙΚΗΣΗ , ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.

ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.