ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Επειδή δεν έχουμε δύο ζωές και ο χρόνος είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε δεν μπορούμε να τον σπαταλάμε άλλο

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Επειδή δεν έχουμε δύο ζωές και ο χρόνος είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε δεν μπορούμε να τον σπαταλάμε άλλο

Τελειώνει το 2019 ( κάποιοι την γλίτωσαν αφού λόγω περιορισμένου χρόνου δεν ψάξαμε τα "θέματά" τους) και οδεύουμε προς το 2020.



Εάν και το 2019 ήταν για μένα μια άσχημη χρονιά είχε και κάποια θετικά. Ελάχιστα αλλά ικανά για να με "ταρακουνήσουν" για τα σημαντικά πράγματα στη ζωή.

Όχι πως δεν τα ήξερα αλλά δεν πίστευα πως είναι άλλο να τα ξέρεις και άλλο να τα ζεις.

Αυτή την χρονιά κάναμε 1200 αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Πενταπλάσιες σχεδόν από τις περισσότερες χρονιές που είμαστε ενεργοί . Πιο πολλές από κάθε άλλη χρονιά από το 2013 που είπαμε να ασχοληθούμε με τα της πόλης.

Από την αρχή είχαμε ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση σε οτιδήποτε. Και βέβαια στεναχωρήσαμε πολλούς με την διαφορετικότητα μας. Για εμάς δεν υπήρχαν καν καλές ή κακές ειδήσεις για την πόλη. Υπήρχε και υπάρχει μόνο μια πόλη που εξακολουθεί και ζει με ΜΥΘΟΥΣ , που είναι σαφέστατα μη ανεκτική στην αντίθετη ΑΠΟΨΗ, έχει προβλήματα εγκληματικότητας με οργανωμένες εγκληματικές οργανώσεις που για χρόνια έχουν την "έδρα" τους εδώ, και το κυριότερο απομακρύνεται όλο και περισσότερο από ΑΞΙΕΣ και ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ που κράτησαν το ΕΘΝΟΣ μας ΖΩΝΤΑΝΟ.

Στο δικό μας λοιπόν κάλεσμα "ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ" ανταποκρίθηκαν πάρα πολλοί και με μαζί με τις επισκέψεις στο ιστολόγιο των μόνιμων υβριστών μας βρισκόμαστε αυτή την στιγμή που μιλάμε στην πρώτη θέση επισκεψιμότητας των ΜΜΕ της πόλης .

Είμαστε στη θέση 1224 στην Ελλάδα σύμφωνα με την alexa.com αλλά αυτό πλέον δεν μπορεί να μας κάνει καθόλου χαρούμενους. Σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις το ιστολόγιο μας πήρε ΘΕΣΗ και ενώ το 2014 βοηθήσαμε στο να μην γυρίσει η πόλη πίσω στις πρόσφατες του 2019 δεν το πετύχαμε.

Και δεν το πετύχαμε γιατί αφενός χάσαμε πολύ χρόνο στο να ενώσουμε την ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ και αφετέρου η επιρροή μας στους κεντροαριστερούς δεν ήταν τέτοια που να μην κάνει τους Κρητικούς της πόλης να ψηφίσουν τον σύντεκνό τους.

Γιατί ως γνωστόν όπως έχω ξαναγράψει και θα το γράψω για ακόμη μια φορά όπως είπε και ο μεγάλος Έλληνας πολιτικός Ίωνας Δραγούμης " Οι Κρητικοί υπήρξαν πάντα μισθοφόροι" .

Στην περίπτωση μας υπήρχαν βέβαια και Βρούτοι και Συνεργοί και αφού δεν υπήρχε από τα ΔΕΞΙΑ μια προσωπικότητα που να σαρώσει είχαμε και "συγχωροχάρτια".

Έτσι τρεις μήνες μετά και ενώ ακόμα και εγώ "αυτοπαγιδεύτηκα" σε επιλογές μεμονωμένων προσώπων που ατυχώς για αυτούς ακολουθούν την "νομιμότητα" οι περισσότεροι δεν έχουν αντιληφθεί πως μετά την "φυγή" του Βασίλη Βαλασόπουλου ΑΥΤΗ τη στιγμή δεν υπάρχει καλύτερη πρόταση από τον Γιώργο Χατζηδάκη!

Τόσο χάλια  είναι το μέλλον της πόλης , και ΦΥΣΙΚΑ την ευθύνη δεν έχει αυτός που ΦΩΝΑΖΕ και σας προειδοποιούσε αλλά όσοι έβαλαν πλάτη για να βγει.

Ακόμα και οι πρώην δήμαρχοι που τον στήριξαν θα αντιληφθούν το λάθος τους αλλά δεν ξέρω τι θα πράξουν για τις εκλογές βέβαια του 2023.

Αλλά ας πάμε στα δικά μας. Το να υπάρχει μια ΑΝΤΙΘΕΤΗ άποψη είναι καλό ακόμα και εάν κάποιοι θεωρούν το ιστολόγιό μας "ακραίο". Εγώ δεν ένιωσα ποτέ πως είμαι "ακραίος" ή επαναστάτης αφού προφανώς και δεν μπορεί να είναι ακραίος ένας που πιστεύει και το διαλαλεί στην Αστική μας Δημοκρατία.

Ακραίοι προφανώς και είναι όσοι την υποσκάπτουν. Και εμείς ούτε θέλουμε , ούτε βέβαια μπορούμε ως ένα μικρό ΜΜΕ να βλάψουμε τους θεσμούς.

Άλλωστε οι ΘΕΣΜΟΙ δεν είναι τα πρόσωπα στα οποία και πρέπει να γίνεται κριτική. Δηλαδή πως μπορεί να σεβαστεί κάποιος το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας όταν οι επιλογές των προσώπων τον  έχουν απαξιώσει πλήρως;

Και ορθώς αντέδρασαν για την πρόταση βουλευτή του Κοινοβουλίου να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας μια μετανάστρια . Αλλά το πράγμα έφτασε εκεί επειδή ήδη ο Προκόπης Παυλόπουλος έχει απαξιώσει τόσο το θεσμό που δεν μένει τίποτα άλλο παρά η κατάργησή του.

Τώρα που θα βγαίνει και με σχετική πλειοψηφία όπως αποφάσισε μια κυβέρνηση που για εμένα τα πάει τραγικά σε πολλούς τομείς Πρόεδρος μπορεί να βγει και ο ΘΥΡΩΡΟΣ της Πειραιώς!

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες και εσείς που με βρίζετε και εσείς που με αγαπάτε. Η διαδικτυακή σας ΦΩΝΗ το 2020 δεν θα σιγήσει αλλά δεν θα σας αφυπνίζει σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Εύχομαι αλλά δεν το πιστεύω το κενό μας να καλυφθεί από το νέο  δεξιό site που θα αρχίσει να "ταξιδεύει" αρχές του έτους.

Θέλω τέλος να αναφέρω πως οι κόντρες μου με άλλα ΜΜΕ δεν βοήθησαν ούτε εμένα ούτε βέβαια την πόλη να στρέψει την προσοχή της σε αυτούς που ασκούν διοίκηση.

Και φυσικά δεν είναι λόγια για να υποστηρίξω καμία συντεχνία αφού ο καθένας έχει επιλέξει τι είδος δημοσιογραφίας θα ασκεί και το δικό μου ΕΙΔΟΣ  το έβαλε με ΝΟΜΟ ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο περιθώριο.

Με πρόφαση τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (οι ευαισθησίες θα μας φάνε γενικά) ΦΙΜΩΣΕ στην ουσία όσους "παγίδευαν" και παρουσίαζαν τις βρωμιές όσων άλλα λένε μπροστά σας και άλλα πράττουν πίσω σας.

Σε κανένα ΔΥΤΙΚΟ κράτος  η δημοσιογραφική αξιοποίηση και παρουσίαση υποκλοπών δεν είναι κακούργημα εδώ όμως ΕΙΝΑΙ για να προστατευθούν οι οικονομικά ισχυροί και να ΦΙΜΩΘΟΥΝ τα ΜΜΕ.

Όταν λοιπόν δεν μπορείς να αποδείξεις με ακλόνητα στοιχεία τα όσα γράφεις γιατί το υλικό σου δεν μπορεί να δημοσιοποιηθεί χωρίς εσύ να πας φυλακή τότε η Αστική μας Δημοκρατία ξεθωριάζει.

Δεν περιμένω από την κυβέρνηση Μητσοτάκη να άρει αυτό τον άδικο νόμο. Έσπασα τα μούτρα μου και από την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου με το αφοπλιστικό αλλά ΕΝΟΧΟ "Δεν μπορούμε Σταύρο κυβερνάμε με τον Βενιζέλο και θα μας ρίξει"

Τελικά μας έριξε η ατολμία μας να πούμε την ΑΛΗΘΕΙΑ , να ξεριζώσουμε από τη ΝΔ όσους κατά λάθος βρέθηκαν εκεί και κυρίως να πολεμήσουμε και την ΔΙΚΗ μας ως κόμμα εννοώ διαφθορά.

Γιατί εγώ ούτε διεφθαρμένος είμαι , ούτε θα γίνω , ούτε προφανώς "λεφτά έπεσαν" σε μένα και κυρίως περιμένω το 2023 (άμα ζω βέβαια) να δικαιωθώ για όσα έχω γράψει εδώ και καιρό.

Θα μου λείψετε και ελπίζω να μη σας λείψω ... Άλλωστε 250 αναρτήσεις τον χρόνο θα τις έχετε και από εδώ και φυσικά υπάρχουν ήδη πολλά ΜΜΕ που μπορούν να καλύψουν το κενό ενός "ακραίου".

Και κάτι τελευταίο προς όλους. Η μόνη ΕΛΠΙΔΑ είναι μόνο κοντά στο ΧΡΙΣΤΟ και στην Εκκλησία . Ούτε η ΕΠΙΣΤΗΜΗ μπορεί να μας σώσει ούτε κανείς γιατί με την ΨΥΧΗ ασχολείται μόνο η ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

Πριν χάσετε λοιπόν την ΠΙΣΤΗ σας αναρωτηθείτε τι κρατάει τόσους αιώνες ένα "παραμύθι" όπως το αποκαλούν οι αριστεροί, ένα "όπιο του λαού" όπως έλεγε ο αφελής Μαρξ τόσο ΦΩΤΕΙΝΟ και ΖΩΝΤΑΝΟ.

Όσο λοιπόν και εάν πολεμήσετε τις ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ , όσες Εκκλησίες και εάν επιχειρήσετε να γκρεμίσετε, όσο προοδευτικοί και εάν νιώσετε σε κάποιες φάσεις της ζωής σας να ξέρετε πως ευτυχώς ή δυστυχώς ΓΑΛΗΝΗ θα βρείτε μόνο κοντά στην Εκκλησία.

Ούτε θρησκόληπτος είμαι ούτε ΠΙΣΤΟΣ χριστιανός αφού για να ήμουν θα έπρεπε ΚΑΘΕ Κυριακή να είναι στην Εκκλησία και να τηρώ τους ιερούς κανόνες.

Δεν πάω κάθε Κυριακή , παλεύω αλλά δεν καταφέρνω να τηρήσω τους κανόνες και για τον λόγο αυτό θεωρούμε όπως και οι περισσότεροι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ της ταυτότητας και αυτό επειδή ευτυχώς έχω κρατήσει ακόμα την ΠΑΛΙΑ που αναγράφει ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ.

Εύχομαι σε όλους σας ένα δημιουργικό 2020 γεμάτο ΥΓΕΙΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

Επειδή δεν έχουμε δύο ζωές και ο χρόνος είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε δεν μπορούμε να τον σπαταλάμε άλλο .......
σε αντίθεση με την ψήφο μας που την σπαταλάμε με τόση ευκολία, επιλέγοντας ακατάλληλους ανθρώπους να διαχειρίζονται την καθημερινότητα και τις τύχες μας.

Ποιός μας φταίει για ότι πάθαμε , παθαίνουμε και θα πάθουμε;
H απάντηση βρίσκεται στο να ρίξουμε μια ματιά σ' ένα καθρέφτη.