ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Το θέμα δεν είναι πως θα δαπανήσουμε πάνω από 20.000 ευρώ για Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις αλλά πως δεν θα γίνουν!

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Το θέμα δεν είναι πως θα δαπανήσουμε πάνω από 20.000 ευρώ για Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις αλλά πως δεν θα γίνουν!

Έχει ανέβει κονδύλι στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ για κάτι "ψιλά" για Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις. Το θέμα είναι πως αυτές προφανώς και δεν αφορούν τους δημότες μας αφού ελάχιστοι θα τις παρακολουθήσουν (ίσως οι υπάλληλοι του δήμου)  αλλά ως είθισται θα της πληρώσουν όλοι. 

Σκορπούν χρήματα και ελλείψει αξιόπιστης αντιπολίτευσης θα παραδώσουν άδεια ταμεία. 

Ανακοίνωσαν μάλιστα στο δημοτικό συμβούλιο πως το super market AB στην κεντρική πλατεία δεν καταβάλλει μισθώματα μετά το 2018 . Ξεχνάνε να πουν πως μέχρι τότε κατέβαλλαν τα μισθώματα κανονικά στους ιδιοκτήτες του χώρου  τους κληρονόμους Νάστου δηλαδή, και πως ήδη η εταιρεία ΑΒ έχει έρθει σε συνεννόηση με την ΕΤΑΔ που είναι και ο νέος  ιδιοκτήτης του του χώρου αναπροσαρμόζοντας το μίσθωμα. 

Τώρα πως την πάτησαν από το ψευδές δημοσίευμα του aftodioikisi.gr δεν γνωρίζω να σας πω λεπτομέρειες. Εμείς από το υπουργείο  Εσωτερικών μάθαμε πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα και πως η περιουσία που έχει εκχωρηθεί στην ΕΤΑΔ και εκμισθώνεται σε ιδιώτες έχει έσοδα σύμφωνα με τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων αλλά και της αγοράς. 

Τώρα γιατί ο δήμαρχος λέει πως θα διεκδικήσει έναν χώρο που δεν του ανήκει και ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ είναι θέμα που ανήκει στους ΜΥΘΟΥΣ της πόλης. 

Άλλωστε έκλεψαν ακίνητα από έναν ιδιώτη για να καταλήξουν με μαθηματική ακρίβεια σχεδόν ΤΖΑΜΠΑ σε έναν άλλο ιδιώτη. 

Για τις πλατείες που και φέτος παραχωρήθηκαν με ευτελή τιμήματα σε ιδιώτες καμία ανακοίνωση δεν είδαμε από τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης όπως δεν είδαμε και για τον διπλασιασμό των επιχορηγήσεων προς τις Ενορίες της πόλης μας στον νέο προϋπολογισμό του 2020 που πέρασε με μόλις 8 θετικές ψήφους ελέω του νόμου Θεοδωρικάκου! 

Αναμένουμε να δούμε τις εκδηλώσεις οι οποίες να δικαιολογούν 20.000 ευρώ αλλά δεν θα τις δούμε γιατί προφανώς και δεν θα στοιχίσουν ούτε τα μισά! 

 Το ποσό που πιστώθηκε και θα φαγωθεί φυσικά όλο σε μελομακάρονα και κουραμπιέδες! των επισκεπτών των δομών του δήμου μας γιατί εκδηλώσεις όπως κάνουν ένα σωρό άλλοι δήμοι δεν θα δούμε και φέτος από ότι φαίνεται στην πόλη μας. 

Σ.Μ 


1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΜΕ 8 ΨΗΦΟΥΣ ΥΠΕΡ ΑΠΟ 41 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ? ΠΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ? ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ?