ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο δήμαρχος με επιχειρήματα βάζει στην θέση του τον Γαβριήλ Αραμπατζή

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Ο δήμαρχος με επιχειρήματα βάζει στην θέση του τον Γαβριήλ Αραμπατζή



Στον χρόνο 2:27:32 ο δήμαρχος της πόλης μας Γιώργος Χατζηδάκης απαντάει στην ανακοίνωση της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" και στον Γαβριήλ Αραμπατζή για τις ανακρίβειες με τις οποίες προσπαθεί να αρθρώσει αντιπολιτευτικό λόγο.

Το τερατώδες ψέμα πως για να βγάλεις μια φωτογραφία με τον Άη - Βασίλη χρειάζεται 5 ευρώ! μπορεί να το απαντήσει κάθε δημότης μας που μπορεί να επισκεφθεί τον χώρο για κάποιες μέρες ακόμα.

Τώρα αντιλαμβάνεστε και εσείς που δεν έχετε την ευκαιρία να παρακολουθείτε από κοντά τα δημοτικά συμβούλια την ένδεια επιχειρημάτων που αντιμετωπίζει η παράταξη του κ. Αραμπατζή και για ποιους λόγους προσπαθεί να ανακαλύψει "αόρατους" εχθρούς στα τοπικά ΜΜΕ της πόλης που φιλοξενούν κάθε ανακοίνωσή του χωρίς πριν να κάνουν  ρεπορτάζ για το εάν ισχύουν όσα αυτός και οι εναπομείναντες συνεργάτες του θεωρούν θέματα. 

Και που του απαντάει ο δήμαρχος χαρά στην υπομονή του ,αλλά έτσι οφείλει και για τον λόγο αυτό σας γράφουμε πως με τέτοια αντιπολίτευση θα τον έχουμε για πολλά χρόνια δήμαρχο τον Γιώργο Χατζηδάκη .

Ευελπιστούμε πλέον από άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης να αρθρώσουν αντιπολιτευτικό λόγο με επιχειρήματα και προτάσεις γιατί όποιος περιμένει από τον Γαβριήλ Αραμπατζή να κάνει κάτι τέτοιο προφανώς χάνει τον χρόνο του. 

Αυτό κατάλαβαν νωρίς οι κύριοι Τσιμέκας και Κυρίτσης και αποχώρησαν. 

Μάλιστα στις φωνές του κ. Αραμπατζή που ζητούσε επίμονα τον λόγο επί προσωπικού ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σταύρος Γεωργάκης δέχθηκε να διαγραφεί από τα πρακτικά η φράση ψεύτης που του απεύθυνε ο δήμαρχος για να μην του δώσει τον λόγο εκ νέου και αρχίσει την χωρίς ουσία αντιπολίτευση που ασκεί.

Να του τονίσουμε επίσης πως όσο αφορά τα ευτελή τιμήματα που δίνονται οι πλατείες της πόλης μας κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τους άλλους όμορους δήμους μας αλλά και με δήμους όπως η Καλλιθέα, η Βάρη - Βούλα - Βουλιαγμένη ακόμα και η Γλυφάδα. Ας μπει στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ να διαβάσει τις εκεί παραχωρήσεις των κοινόχρηστων χώρων ή έστω ας μας υποδείξει έναν επιχειρηματία που θα έδινε 10.000 ή 20.000 ευρώ για τους ίδιους χώρους και όχι 3.000 και κάτι ψιλά. 

Εμείς που έχουμε κατά επανάληψη τονίσει πως τα τιμήματα είναι πολύ χαμηλά δεν πετύχαμε να κάνουμε κάποιον επιχειρηματία να βάλει το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη.Αλλά ας τον φέρει αυτός και μετά το συζητάμε για τα χαμηλά τιμήματα που δίνονται οι χώροι αυτοί.

Δεν θα τον πάμε πάλι πίσω στην περίοδο που αυτός ήταν στη διοίκηση του δήμου γιατί ο τότε δήμαρχος προφανώς και δεν τον στήριξε γνωρίζοντας τις "ικανότητές" του.

Ας αφήσουν λοιπόν το ιστολόγιό μας και ας μας απαντήσουν γιατί ο ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου δεν ένιωσε την ανάγκη να στηρίξει προεκλογικά κανέναν από τους δύο υποψηφίους της κεντροδεξιάς ;

Δεν του φταίμε λοιπόν εμείς που τον στηρίξαμε εάν και γνωρίζαμε το παρελθόν του . Ποντάραμε σε ικανά στελέχη της παράταξής του που ένα- ένα αποχωρούν οδηγώντας και εμάς στο να μην στηρίζουμε την ανέξοδη αντιπολίτευση που κάνει εις βάρος των συμφερόντων της πόλης και των δημοτών μας.

Άλλωστε οι δικές μας απόψεις είναι σταθερές δεν αλλάζουν και κυρίως ΔΗΜΟΣΙΕΣ δεν έχουμε ποτέ επιχειρήσει από το παρασκήνιο δεν είμαστε παιδιά του κομματικού σωλήνα και κυρίως έχουμε ΑΠΟΨΗ και για την πόλη που μένουμε και για τα προβλήματα της.

Λύσεις προτείνουμε ως μη οφείλουμε ως μέσο με την ελπίδα πως κάποιος θα μας ακούσει και θα τα εντάξει στο πρόγραμμά του. Εμείς άλλωστε κανένα όφελος δεν είχαμε από καμία διοίκηση του δήμου μας και σε καμία δεν συμμετείχαμε ούτε είχαμε μισθό για να την υπηρετούμε.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΡΙΝΗ?? ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΚΑΝΔΥΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ. Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ.