ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι οπαδοί της "νομιμότητας" έχουν απέναντί τους και τον παπά- κομάντο - Ας το σκεφτούν και πάλι και καλά μυαλά

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Οι οπαδοί της "νομιμότητας" έχουν απέναντί τους και τον παπά- κομάντο - Ας το σκεφτούν και πάλι και καλά μυαλά


Προφανώς και δεν τελειώσαμε με τις ευχές αφού έχουν δημοσιεύσει μόλις τις 15 από τις 30 που τελικά θα δημοσιεύσουμε και μας έστειλαν.



Απλώς θέλουμε για ακόμη μια φορά να επισημάνουμε πως το θαύμα των Χριστουγέννων και κυρίως η παρέμβαση του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου έστω μέσω "καλάντων" προς τη διοίκηση έχει επιφέρει θετικά ήδη αποτελέσματα στις ψυχές των ΠΙΣΤΩΝ που επιθυμούν μία ακόμα λειτουργική Εκκλησία για την πόλη μας.

Η παρέμβαση αυτή ήταν ένα μήνυμα προς τους Αντιδημάρχους με καταγωγή από την Αγία Μαρίνα και όχι μόνο να αφήσουν το "αντάρτικο" κατά του ναού του Προφήτη Ηλία γιατί θα έχουν πολιτικό κόστος.

Φυσικά οι λαλίστατοι Συνεργοί με την Ηλιούπολη δεν έχουν απαντήσει αφού δεν έχουν και τι να πουν μέρες που είναι και κυρίως γιατί εάν συνεχίσουν την ίδια σκληρή στάση κατά του πατέρα Στυλιανού Καρπαθίου θα μείνουν εκτός διοίκησης.

Άλλωστε μέλη τους που δραστηριοποιούνται σε ΜΚΟ θα τους φέρουν σύντομα στην επικαιρότητα και πάλι και οι θέσεις τους σε πολλά δεν μπορούν να είναι ίδιες με αυτές των υπολοίπων που απαρτίζουν τη "νέα" διοίκηση.

Γεμίστε τις Εκκλησίες της πόλης τώρα τις γιορτές για να καταλάβουν και όσοι ακόμα δεν το έχουν πως ο κόσμος έχει πλέον ΕΛΠΙΔΑ μόνο στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ και τον ΘΕΟ και πουθενά αλλού.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΘΑ "ΑΠΟΤΟΝΩΘΕΙ" ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΑ. Η "ΝΕΑ" ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΑΝ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ:

- ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

- ΥΠΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

- ΤΗΝ "ΒΟΥΒΗ" ΣΥΝΝΕΝΑΙΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ "ΙΣΧΥΡΟΥΣ" ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΘΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΕΛΕΣΦΟΡΙΣΕΙ.

- ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΗΣ ΣΤΑΣΗΣ , ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΥΡΙΝΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΑ "ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ" ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΧΕΣΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΑΥΤΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ , ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΕΣ.