ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανώς και αυτός που οφείλει συγγνώμη είναι ο κ Αραμπατζής για το σανό που συνεχίζει και ταΐζει- Όμως οι Ηλιουπολίτες προφανώς και δεν είναι πρόβατα

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Προφανώς και αυτός που οφείλει συγγνώμη είναι ο κ Αραμπατζής για το σανό που συνεχίζει και ταΐζει- Όμως οι Ηλιουπολίτες προφανώς και δεν είναι πρόβατα



Με έκπληξη διαβάσαμε στο ιστολόγιο του πρώην υποψηφίου της δημοτικής παράταξης " Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Άγγελου Κάνδηλα πως ο δήμαρχος της πόλης οφείλει συγγνώμη στον κ. Αραμπατζή που τον είπε ΨΕΥΤΗ στο δημοτικό συμβούλιο.


Η "αγάπη" του Άγγελου Κάνδηλα προς τον κ. Αραμπατζή προφανώς μετά τις εκλογές είναι εμφανής στο νέο του ιστολόγιο.

Θα του στοιχίσει όπως του στοίχισε και η συμπόρευσή του επί πέντε χρόνια με την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"

Σκληρή και άδικη λοιπόν για εμάς η  κριτική σε μια δημοτική αρχή που ανέλαβε πριν τέσσερις μήνες και δεν κάνει τίποτα περισσότερο από  το να συνεχίζει στην ρότα της προηγούμενης στα βασικά θέματα.

Άλλωστε λύσσαξε ο Άγγελος Κάνδηλας προεκλογικά για να χάσει τις εκλογές ο Βασίλης Βαλασόπουλος και είχε μόνο καλά λόγια για τους αποστάτες της προηγούμενης διοίκησης. Το να έβγαινε δήμαρχος ο Τάσος Ευσταθίου δεν έκατσε και προφανώς δεν έκατσε γιατί οι κεντροδεξιοί δεν ανέδειξαν τον κατάλληλο επικεφαλή να τους εκπροσωπήσει.

Ο Γιώργος Χατζηδάκης ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ είναι καλύτερος από τον κ. Αραμπατζή και αυτό το γνωρίζουν όλοι σε αυτή την πόλη.Ακόμα και οι ψηφοφόροι της ΝΔ που δεν μας άκουσαν και τον προτίμησαν από τον καλύτερο κατά την δική μας άποψη Βασίλη Βαλασόπουλο.

Η "νέα" διοίκηση λοιπόν τι ακριβώς κάνει που δεν αρέσει ;

Προασπίζει τον δημόσιο χαρακτήρα της καθαριότητας όπως και όλες οι δημοτικές παρατάξεις, βάζει τους δικούς της ανθρώπους σε θέσεις που θα την βοηθήσουν στο έργο της
(ορθά πράττει αλλιώς δεν θα υπάρχει καμία αλλαγή) , προστατεύει όπως οι πολλοί ΘΕΛΟΥΝ την ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία. Λεκτικά προς το παρόν αλλά εάν χρειαστεί θα βγουν και στους δρόμους όπως λένε. Άλλωστε ανάλογες καταστάσεις έχουμε δει από όλους τους προηγούμενους δημάρχους.

Τηρεί την "κανονικότητα" και ακούει τα ΜΜΕ της πόλης (εμείς είμαστε η ΕΞΑΙΡΕΣΗ) στο θέμα με το ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία. Το μόνο που δεν κάνει είναι να ανέχεται την παράταξη του κ. Αραμπατζή με το κακό παρελθόν 2006-2010 να της κουνάει το δάχτυλο και να προσπαθεί να μετατρέψει το δημοτικό συμβούλιο σε χάβρα Ιουδαίων.

Επειδή το θέμα έχει παίξει πολύ με το πεντάευρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ΟΥΔΕΙΣ συμπολίτης μας έχει δώσει το πεντάευρο για την φωτογραφία με τον Άη Βασίλη. 

Διαβάστε σχόλια και βγάλτε και εσείς το συμπέρασμά σας 

Επομένως για πιο λόγο πρέπει να ζητήσει συγγνώμη κάποιος δεν ξέρουμε. Να ζητήσει δηλαδή  συγγνώμη για κάτι που δεν είναι μέσα στη σύμβαση ή να έχει υπαλλήλους να ελέγχουν τον ιδιώτη που σκέφθηκε πως θα αυξήσει τα έσοδά του; Πόσους "συμπαραστάτες" να προσλάβει ακόμα η Σοβιετία κ. Αραμπατζή για να εποπτεύει τον ιδιώτη;

Αυτός που έπρεπε εδώ και χρόνια να ζητήσει συγγνώμη επειδή συμμετείχε σε μια διοίκηση που παρέλαβε 14.000.000 χρέος από τους κολλητούς και τον  κ. Αραμπατζή και παρέδωσε πλεόνασμα πάνω από 5.000.000 ευρώ είναι προφανώς και ο επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω"

Η "νέα" δημοτική Αρχή έχει λύσει αυτό το ζήτημα γιατί άλλωστε είναι πολύ απλό για αυτήν. Όμως στην "παγίδα" της έπεσαν ΜΜΕ και φυσικά ο Γαβριήλ Αραμπατζής που απαξιώθηκε ΠΛΗΡΩΣ στα μάτια των πολλών.

Γιατί να σου έρχεται ο συμμετέχων στη διοίκηση του Γιάννη Αναγνώστου με το σκάνδαλο ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ και να σου κάνει θέμα τον Άη Βασίλη είναι όπως και να το πεις πρόκληση .

Ο επί πέντε χρόνια Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης που δεν έχει βοηθήσει άνθρωπο στην πόλη μας στα χρόνια της θητείας του και δεν έχει δουλέψει πουθενά αλλού εκτός από τον δημόσιο τομέα σίγουρα και δεν μπορεί να ηγηθεί μιας παράταξης που θέλει ιδιωτικοποιήσεις.

Αλλά μάλλον η παράταξή του δεν τις θέλει και για αυτό είναι αφελείς όσοι τον ψήφισαν πιστεύοντας σε κάτι το διαφορετικό.

Αυτό είναι εμφανές και στη ΝΔ όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει να επιδείξει μέχρι και σήμερα καμία αλλαγή προς το φιλελεύθερο διορίζοντας κολλητούς και φίλους και κάνοντας χουντικούς υπουργούς χωρίς πτυχία.

Τα πράγματα είναι πολύ ΞΕΚΑΘΑΡΑ για τους πολλούς και φυσικά εμείς ούτε συγχωροχάρτια μοιράζουμε ούτε υιοθετούμε αμάσητα δελτία τύπου που αναφέρουν καταγγελίες που δεν ευσταθούν.

Φανταζόμαστε πως ο κ. Γιώργος Χατζηδάκης θα του απαντήσει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο κατάλληλα.

Μάταιος κόπος δήμαρχε δεν θα καταλάβει τίποτα. Αγνοεί τι εστί καν τραμπολίνο και έχει ανέβει σε ένα "τρενάκι του τρόμου" μαζί με ελάχιστους εναπομείναντες συνοδοιπόρους σκούζοντας για να μας φοβίσει.

Ατυχώς για εκείνων ουδείς φοβάται σε αυτή την χώρα , αφού ως γνωστόν η ΕΛΠΙΔΑ νίκησε τον ΦΟΒΟ το 2015 και πλέον για τους περισσότερους είναι ΦΑΝΕΡΟ πως με ΣΟΒΙΕΤΙΑ ανεξαρτήτως χρώματος η χώρα θα χρεοκοπήσει και πάλι.

Θα ακολουθήσει και άλλη ανακοίνωση της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" για το "μείζον" θέμα και να προσέχετε μην τελικά πεθάνετε από το γέλιο μέρες που είναι .

Καλή συνέχεια σε όλους και κυρίως σε εμάς που τώρα που "έπεσε χρήμα" όπως τονίζουν οι συκοφάντες μας  νιώθουμε πιο καλά !

Γιατί προφανώς αγαπητέ Αραμπατζή σε μια καπιταλιστική κοινωνία ότι πληρώνεις παίρνεις. Και άμα έχεις μάθει στο ΤΖΑΜΠΑ τότε όπως γράφει και ο Άγγελος Κάνδηλας θα έχουμε ΤΖΑΜΠΑ μάγκες που μιλάνε για πεντάευρα και ξεχνάνε πως συμμετείχαν σε μια διοίκηση που άφησε χρέος 14.000.000 ευρώ στην διοίκηση Βαλασόπουλου. 

Ο νυν δήμαρχος ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών γνωρίζει τις προσπάθειες που έγιναν για να παραδοθεί τελικά πλεόνασμα που ξεπερνούσε τα 5 εκ ευρώ. 

Για αυτό και οι τζάμπα μαγκιές σας κ. Αραμπατζή δεν τον τρομάζουν. Όπως φυσικά δεν τρομάζουν και όλους εμάς που έχουμε ΑΠΟΨΗ και ξέρουμε τι πρεσβεύει ο καθένας από τους επικεφαλείς των δημοτικών μας παρατάξεων.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ? ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ. ΘΑ ΑΥΤΟΤΡΟΛΑΡΙΖΟΜΟΥΝ. ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ.

ΑΣ ΝΤΥΘΕΙ ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΤΗΝ ΣΙΛΟΥΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ) ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ..

ΔΙΠΛΟ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ......ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΩΠΑΣΕΙ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΩΣ ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΙΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΤΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.