ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τους έπιασε ο πόνος για τα σχολεία της πόλης - Σώνει και καλά ήθελαν να προβάλλουμε την αμεσότητα της "νέας" διοίκησης και της κ. Αγγελή

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Τους έπιασε ο πόνος για τα σχολεία της πόλης - Σώνει και καλά ήθελαν να προβάλλουμε την αμεσότητα της "νέας" διοίκησης και της κ. Αγγελή

Προφανώς και οι σοβάδες που έπεσαν στο 3ο δημοτικό σχολείο λόγω κακής συντήρησης των σχολικών κτιρίων είναι ένα θέμα που δεν θα μπορούσε να είχε χώρο σε ένα ιστολόγιο άποψης. Αλλά αφού πρέπει να με ψέξουν και για αυτό ας μιλήσουμε για το θέμα Παιδείας στη χώρα μας.



Ας μιλήσουμε λοιπόν για τους δασκάλους που δεν αξιολογούνται και  για τις εμμονές για το δημόσιο χαρακτήρα της Παιδείας και κυρίως για το γεγονός πως έχουν να χτιστούν νέα σχολεία από την εποχή της Χούντας στην πόλη μας.

Προφανώς οι επικριτές μου ήθελαν να φορτώσουν την ανικανότητα της προηγούμενης κυβέρνησης να προασπίσει την λειτουργικότητα των σχολείων στη νέα. Ίσως να θεωρούν πως φταίει και ο δήμος αφού το ΝΠΔΔ που ασχολείται με την Πρωτοβάθμια Παιδεία παρά το άνοιγμα των 300.000 ευρώ φυσικά και δεν έχει την δυνατότητα να χτίσει ένα σχολείο από την αρχή.

Θα το σοβατίσει όμως για να είναι χαρούμενοι οι πρώην αποτυχημένοι συνηποψήφιοί της κ. Αγγελή που ως γνώστης του ιδιωτικού τομέα γνωρίζει πως είναι τα κτίρια όπου δρα ο ιδιώτης και πως όταν είναι κρατικά σε ένα χρεοκοπημένο κράτος.

Γιατί τα ΝΠΔΔ του δήμου μας στην ουσία έχουν δημιουργηθεί για να δαπανούν χρήματα και να βολεύουν ημετέρους και όχι για να εξυπηρετούν τις ανάγκες των δημοτών μας.

Βολεμένοι στο δημόσιο είναι και όλοι οι επικριτές μας ΑΦΟΥ μας πολεμούν επειδή εναντιωνόμαστε στη Σοβιετία που είναι και η ΜΟΝΗ υπεύθυνη για τέτοια φαινόμενα.

Οι αποτυχημένοι λοιπόν υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης του κ. Κοκοτίνη θέλουν να επιλέγουν τα θέματα του ιστολογίου μας. Ενοχλούνται για την ΞΕΚΑΘΑΡΗ χριστιανική θέση που έχουμε για το θέμα με το ξωκλήσι στον Προφήτη Ηλία και τώρα ενοχλούνται πως σύμφωνα με όσα είπε ο Σύλλογος Γονέων του Σχολείου που έπεσαν οι σοβάδες η κ. Αγγελή (που αποχώρησε μετά τις εκλογές από την παράταξη του κ. Κοκοτίνη) και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Σεφτελής έδειξαν αμέσως ενδιαφέρον και έλυσαν το πρόβλημα.

Το γραφείο των δασκάλων όπου έπεσαν οι σοβάδες δεν θα χρησιμοποιείται έως ότου αποκατασταθεί η μικρή βλάβη που έγινε λόγω της υγρασίας και της κακής συντήρησης. Δηλαδή περίμεναν από εμάς ένα ιστολόγιο άποψης να δώσουμε συγχαρητήρια για το άμεσο ενδιαφέρον της κ. Αγγελή και του κ. Σεφτελή ενώ γνωρίζουν πως ο ρόλος μας είναι αντιπολιτευτικός σε κάθε διοίκηση.

Πλέον δεν απορούμε γιατί η αξιόλογη καθηγήτρια κ. Αγγελή αποχώρησε από μια παράταξη όπου μέλη της ψέγουν ένα δεξιό ιστολόγιο για τα θέματα που επιλέγει να αναδείξει.

Άλλωστε μας ψέγουν όσοι αρέσκονται στα ψέματα όπως αυτά της Δημόσιας Περιουσίας που ενώ είναι πλέον δημόσια πρέπει τώρα να γίνει και δημοτική. Όταν γίνει θα έχει βουλιάξει ο δήμος και θα αναγκαστεί να την πουλήσει σε κάποιο ιδιώτη γιατί προφανώς και υπάρχει ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ όσο και εάν ενοχλούνται οι άπιστοι.

Μια ζωή ψέματα άλλωστε ακούμε από τους αριστερούς της πόλης σε ένα σωρό θέματα .Όταν για 12 χρόνια άσκησαν διοίκηση βούλιαξαν τον δήμο αλλά εκεί επιμένουν στο παραμύθι τους πως τα πήγαν καλά. Αυτοί που δεν είχαν ούτε ένα κάδο απορριμάτων αγοράσει , αυτοί που άφησαν χωρίς αποχέτευση την περιοχή της Αγίας Μαρίνας που είχε βόθρους έως και την πρώτη τετραετία της διακυβέρνησης Θεόδωρου Γεωργάκη που έφτιαξε το αποχετευτικό δίκτυο.

Όσο για τον αγαπημένο τους ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει ένα σοσιαλιστικό κόμμα που θα είναι πιο κοντά στη διοίκηση του νυν δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη παρά σε όσα πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ του 3%.

Αφού λοιπόν ήθελαν να αναδείξουμε το θέμα να τους πούμε πως άμα τα ίδια τα εκπαιδευτικά ιδρύματα δεν βρουν χορηγούς η εικόνα τους θα είναι άθλια για τα επόμενα χρόνια και όσο συνεχιστεί η κρίση.

Μια κρίση που είναι μπροστά μας αφού ακόμα χρωστάμε περισσότερα από όσα όταν μπήκαμε στα μνημόνια. Αυτό είναι το θέμα που δεν αναδείξαμε λοιπόν λες και από εμάς περίμεναν να μάθουν οι πολλοί για την κατάσταση των σχολείων μιας πόλης που τα περισσότερα εγκαίνια σχολείων τα έκαναν στρατιωτικοί της Χούντας και το τότε δοτός δήμαρχος Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας.

Θυμόμαστε και κάποια επί δημαρχίας Θεόδωρου Γεωργάκη με δημοκρατικές κυβερνήσεις και από εκεί και πέρα ουδέν.. Επί ΣΥΡΙΖΑ δεν είδαμε κανένα σχολείο στην πόλη μας και προφανώς ο Τσίπρας τα δικά του παιδιά τα πάει σε ιδιωτικά για να μην αντιμετωπίζει τα εν λόγω προβλήματα.

Φταίω και εγώ βέβαια που εξακολουθώ και κοινοποιώ αναρτήσεις μου σε ομάδες που έχουν άλλο ιδεολογικό πρόσημο. Αλλά αυτό λύθηκε ήδη για να μην απαντάω κιόλας στα κακόβουλα σχόλιά τους.

Σε αστικές δημοκρατίες ο καθένας πολίτης έχει την δυνατότητα να επιλέγει την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ που τον καλύπτει . Για αυτό και εμείς που δεν θα αναρτούμε ειδήσεις στις ομάδες της την καλούμε να μην μας διαβάζει άλλωστε ενδιαφερόμαστε για όσους έχουν ίδιες ή παρόμοιες Ιδέες με εμάς δεν μπαίνουμε στο τρυπάκι να γράφουμε για να είμαστε αρεστοί σε όλους.

Δεν θα έχουν στις ομάδες τους λοιπόν τις δικές μας "μπούρδες". 'Αλλωστε με ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ άκρη ακόμα και εάν κάποιοι δικοί σου ΠΛΕΟΝ  έγιναν  ΣΥΡΙΖΑ με γραβάτες!


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: