ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019


Η είσοδος της δημοτικής παράταξης "Η Πόλη που θέλω" έχει φαίνεται δυσαρεστήσει όσους ασκούσαν την αντιπολίτευση ηπίων τόνων των προηγούμενων ετών.



Εμείς εάν και διαφωνούμε σε πολλά και με την παράταξη αυτή την οποία στηρίξαμε προεκλογικά παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις προσπάθειες που κάνει να διαφοροποιηθεί με το κακώς νοούμενο συγχρωτισμό όλων των παρατάξεων σε μία και ΜΟΝΟ επικρατούσα άποψη.

Μέχρι τώρα μας έχει απογοητεύσει στο θέμα με το Εκκλησάκι στον Προφήτη Ηλία αλλά και στο θέμα με τον τομέα καθαριότητας που για εμάς έπρεπε να είχε δοθεί σε ιδιώτη ΧΘΕΣ.

Σημαντικότερη διαφωνία μας είναι το θέμα της επονομαζόμενης ΔΗΜΟΣΙΑΣ περιουσίας γιατί εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε πως μπορεί να προσφέρει κάποιος θετικά στην πόλη μας συντηρώντας αυτό το ΟΝΕΙΔΟΣ. 

Όσοι υφάρπαξαν μια ιδιωτική περιουσία φυσικά και για εμάς δεν είναι φιλελεύθεροι και δεν προασπίζουν τα συμφέροντα των πολλών αφού συμφωνούν με το όραμα των κομμουνιστών για ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ του πλούτου με κριτήρια ταξικά.

Οι τίτλοι του Νάστου δεν ήταν επαρκείς όμως με τους ίδιους τίτλους πολλοί και η Εκκλησία έχουν κατοχυρώσει τις δικές τους ιδιωτικές περιουσίες. 

Ο Νάστος που αντιμετωπίζεται ως τσιφλικάς από τους πολλούς παραπλανημένους έχει δώσει στην πόλη μας τόσες δωρεές όσο κανένας άλλος από τους δημοτικούς άρχοντες που διοίκησαν την πόλη και δεν έδωσαν ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο γης για να δημιουργηθεί μια δομή.

Μπορεί να μας πει κάποιος σε ποιανού οικόπεδο και με ποια διαδικασία έχει χτιστεί η Ενορία της Αγίας Μαρίνας; Γιατί λοιπόν τέτοιο μίσος για έναν ιδιώτη ; Προφανώς και επειδή δεν ήταν του διαμετρήματος ενός Βαρδινογιάννη για να κατέχει 10πλασια περιουσία και να μην τον αγγίζει κανείς.

Ο βοσκός Νάστος έζησε στον Υμηττό και χωρίς την δική του ύπαρξη δεν θα υπήρχε καν η πόλη μας αφού και οι ιδρυτές της από αυτόν αγόρασαν για να την χτίσουν!

Αλλά βλέπετε εμείς βλέπουμε τα ακίνητα ενός ιδιώτη και όχι με πόσα ακίνητα μπήκαν και με πόσα βγήκαν από τα δημαρχιακά αξιώματα οι εκάστοτε Άρχοντες της πόλης μας.

Ξεχνάμε επίσης την οικοπεδοποίηση του δάσους που ξεκίνησε επί Χούντας και συνεχίστηκε σε μικρότερο βαθμό από όλες τις επόμενες κυβερνήσεις .

Για εμάς είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ πως άμα σε τόσο κραυγαλέα πράγματα κρύβεις την ΑΛΗΘΕΙΑ δεν μπαίνεις στα κοινά για το όφελος των πολλών αλλά για το προσωπικό σου.

Αυτές τις τομές και την ΑΛΗΘΕΙΑ που εμείς θέλουμε να δούμε γιατί μετά από 40 χρόνια η πόλη δεν μπορεί να μεγαλώνει με ΜΥΘΟΥΣ προφανώς και αντιλαμβανόμαστε πως δεν μπορεί να τις κάνει ο επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" Γαβριήλ Αραμπατζής και φυσικά δεν θέλουμε να έρθουν οι μεταρρυθμίσεις αυτές από ανάγκη λόγω χρεοκοπίας του Κράτους αλλά ΤΩΡΑ ως επιλογή ορθή που θα φέρει ανάπτυξη και πρόοδο  για την πόλη μας.

Γιατί εάν δεν τολμάμε να πούμε πως θα δώσουμε την καθαριότητα σε ιδιώτη για να έχουμε επιτέλους μια ΚΑΘΑΡΗ πόλη τότε αφήστε το καλύτερα σωτηρία δεν υπάρχει. 

Για το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και τον προϋπολογισμό που έχει κατατεθεί θα έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ αφού προσπαθούμε και δεν σας το κρύβουμε να μπλοκάρουμε το κονδύλι που έχει εγκριθεί  τόσο στην Περιφέρεια Αττικής όσο και στο Υπουργείο Εσωτερικών  έτσι ώστε να επιστραφεί πίσω. Σε μια δομή που δεν απασχολεί προσωπικό πρέπει ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ να παρουσιαστούν από την διοίκηση που ακριβώς πάνε τα χρήματα αυτά.

Για εμάς και το λέμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ η δομή έχει δημιουργηθεί για λόγους που δεν εξυπηρετούν το ΔΗΜΟΣΙΟ συμφέρον αλλά......

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

Αντικειμενικά ο Αραμπατζής αποτελεί έκπληξη με την εικόνα που παρουσιάζει μέχρι τώρα. Σίγουρα "ενοχλεί" την διοίκηση και όχι μόνο.
Ο Ευσταθίου και η παράταξη του έχουν επιλέξει το "λευκό" και το "απών" το οποίο παρέχει ανοχή στη διοίκηση. Στελεχη της χάνουν την ψυχραιμία τους και εκτείθονται με τη συμπεριφορά τους.
Η πρώην παράταξη του Βαλασσόπουλου μιάζει να είναι διαλυμένη.
Ψυρρόπουλος - Μπασούρης σε άλλο μηκος κύματος φαίνονται να διαφοροποιούνται, κάποιοι μοιαζουν "καμμένοι" και μερικοί λοξοκοιτάζουν με συμπάθεια την διοίκηση.
Η Τσατσούλη δεν μπορεί να χωνέψει πώς έχει φτάσει σε σημείο να "συμφωνεί" στις ψηφοφορίες με τον Αραμπατζή.

Στο θέμα του Προφήτη Ηλία φαίνεται να κρατάει αποστάσεις αλλά λέει το αυτονόητο.

https://www.cityofilioupolis.gr/content/view/6184/1/


Για την δημόσια περιουσία θεωρώ ότι οι δικαστικές αποφάσεις είναι πάνω απ'ολα και όποιος έχει διαφορετική γνώμη ασ τις προσβάλλει.