ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνεχίζονται οι αήθεις διαδικτυακές επιθέσεις στον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Συνεχίζονται οι αήθεις διαδικτυακές επιθέσεις στον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου

Προφανώς κάποιοι δεν κατάλαβαν τίποτα από το αποτέλεσμα των πρόσφατων δημοτικών εκλογών. Έτσι συνεχίζουν τις διαδικτυακές επιθέσεις σε έναν ιερέα επειδή απαντάει και έχει ΑΠΟΨΗ. 



Εμάς πάλι μας στηρίζουν ακόμα και αυτοί που "χτυπήθηκαν" από εμάς στην προσπάθειά μας να υπηρετήσουμε όσο πιο καλά μπορούμε μια Αστική Δημοκρατία που δίνει στο "σχοινί'' σε όλους αυτούς που θέλουν να κρεμάσουν τους εκπροσώπους της! 

Γιατί προφανώς και εάν ήταν σήμερα δημοτικός σύμβουλος ο συνδημότης μας Ευάγγελος Λιακόπουλος δεν θα στήριζε την "νομιμότητα" στο θέμα των εργασιών του Προφήτη Ηλία αλλά θα στήριζε τον αγώνα για να δημιουργηθεί ένας ακόμα ναός στην πόλη.

Ούτε ιερείς βρίζει ο αγαπητός συνδημότης μας , ούτε προφανώς αποκαλεί διαδικτυακά "παπαλάμπραινα" τον πιο δραστήριο και με φιλανθρωπικό έργο ιερέα της πόλης. Φάουλ έκανε βέβαια αφού δεν μπορείς να υποστηρίζεις έναν που κατέλυσε την Δημοκρατία στη χώρα μας λέγοντας πως ο λαός περνούσε καλύτερα.

Ακόμα και εάν ίσχυε η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που στέρησε , οι διώξεις που έκανε , η ποδηγέτηση της Δικαιοσύνης αλλά κυρίως για εμάς τους ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ η συμβολή του στο να ζούμε ακόμα και σήμερα την επικράτηση των ΜΥΘΩΝ της αριστεράς που οι δικές του πράξεις βοήθησαν να γίνει είναι και το μεγαλύτερο του έγκλημα για την χώρα μας.

Δεν αναφέρω καν το Κυπριακό γιατί προφανώς και δεν πιστεύω πως η Κύπρος θα έπρεπε να είναι ανεξάρτητο Κράτος αλλά ενσωματωμένη με την Ελλάδα. Άρα και φυσικά έχει ευθύνες ένα καθεστώς για την διάλυση του στρατού αφού ο δικός μας νικάει συνέχεια στα λόγια αλλά και οι αδελφοί Κύπριοι έπρεπε να έχουν αντιληφθεί πως διώχνοντας την Βρετανική κατοχή δεν είχαν άλλη ΛΥΣΗ παρά την ΕΝΩΣΗ με την ΕΛΛΑΔΑ όπως πάλευε και επιθυμούσε και η ΕΟΚΑ. 

Στην προσπάθειά μας λοιπόν να χτυπάμε και τους δύο φασισμούς ΚΟΚΚΙΝΟ και ΜΑΥΡΟ βρεθήκαμε σήμερα στη δυσάρεστη θέση να έχουν δημόσιο λόγο όσοι αμφισβητούν τη Δημοκρατία μας από τα αριστερά και να υβρίζονται αυτοί που υπηρετούν έστω και με λάθος μερικές φορές τρόπο την δίκαιη αγανάκτηση των πολλών για το πως καταντήσαμε ως κοινωνία. 

Πλέον και αφού οι περισσότεροι ηρέμησαν με την δική μας πρόθεση να έχουμε ισχνή διαδικτυακή παρουσία μέσα στο 2020 θα ξεσαλώσουν όλοι κατά του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ ο οποίος δέχεται πυρά από δεξιά και αριστερά πάντα χωρίς επιχειρήματα και με μοναδικό σκοπό να μην εκφέρει ΔΗΜΟΣΙΑ λόγο επειδή είναι ιερέας!

Είδαμε με λύπη πως και στελέχη της αριστεράς τον κατακρίνουν δημόσια και είναι δικαίωμά τους αλλά προφανώς είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ να θίγεις την τιμή και την υπόληψή του επειδή δεν συμφωνείς με τις απόψεις του.

Και επειδή προφανώς είναι αδαείς να τους ενημερώσουμε πως η Εκκλησία μας έχει κανόνες και πως δεν ανέχεται ιδιαιτερότητες στις τάξεις της. Δεν το καταλαβαίνουν και συνεχίζουν τις αήθεις επιθέσεις τους αλλά προφανώς και ο ιερέας δεν θα σταματήσει να λέει τις απόψεις τους επειδή αυτοί διαφωνούν με αυτές.

Και εμείς διαφωνούμε με πολλούς ιερείς αλλά προφανώς και δεν τους θέλουμε ΦΙΜΩΜΕΝΟΥΣ και κυρίως δεν τους θέλουμε διωκόμενους. Και με τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ διαφωνούσαμε και θα συνεχίσουμε να διαφωνούμε αλλά δεν θα τον φιμώσουμε γιατί προφανώς και σεβόμαστε το δικαίωμα κάθε συνδημότη μας να εκφράζει τις απόψεις του.

Το κομμουνιστικό να ασχολείται μόνο με το έργο του και την Εκκλησία προφανώς και δεν μας καλύπτει εμάς γιατί άλλωστε με θέματα Εθνικά και της Ορθοδοξίας ασχολείται και ασκεί κριτική (ίσως και ακραία πολλές φορές σε όλους όσους διοικούν την πόλη) , το ότι πολέμησε με λύσσα τον προηγούμενο δήμαρχο προφανώς και δεν μας άρεσε αλλά άλλο η κριτική και άλλο οι αήθεις επιθέσεις εναντίον του.

Αυτά και καλό κουράγιο σε όσους προσπαθούν να φιμώσουν έναν ιερέα που έχει αποδείξει πως όχι μόνο έχει κοινό του τους ΠΙΣΤΟΥΣ αλλά ακόμα και ΑΘΕΟΥΣ που βλέπουν στο έργο του την δική τους ΣΩΤΗΡΙΑ.

Στην σελίδα του facebook του llioupolisOnlineClub  μπορείτε να διαβάσετε τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχεται και που προφανώς θα ατονήσουν αφού οι περισσότεροι συνδημότες μας θέλουν ιερείς με ΦΩΝΗ και όχι μουγκούς να μας θάβουν μόνο του!
Σ.Μ 



Δεν υπάρχουν σχόλια: