ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα παραμύθια για την αριστερή πόλη και ο φόβος των επικριτών μας

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Τα παραμύθια για την αριστερή πόλη και ο φόβος των επικριτών μας

Διαβάζω στα σχόλια πως είμαστε τάχα Τζουκ - μποξ που γράφουμε ανάλογα με όποιον μας πληρώνει και αναρωτιέμαι πόσο ακόμα οι οπαδοί μιας παράταξης του 10% που ήδη είναι 5% θεωρούν πως μπορούν να αμαυρώσουν την πορεία μας.



Και βέβαια ταυτίζω τα σχόλια αυτά με οπαδούς συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης γιατί προφανώς και γνωρίζω πως όλα αυτά ξεκίνησαν μετά την παρακάτω ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ μας.

Τότε και αφού ουδέποτε απάντησαν στις αποχωρήσεις των υποψηφίων τους άρχισαν και επειδή η απήχηση των αναρτήσεων μας ήταν πολύ μεγάλη τα ανώνυμα σχόλια.

Η πρώτη θέση μας στα ΜΜΕ της πόλης είναι σίγουρα ενδεικτική πως τις "ακραίες" απόψεις μας ενστερνίζονται πολλοί περισσότεροι από αυτούς που και εμείς αρχικώς φανταζόμασταν.

Μάθαμε λοιπόν από τον ανώνυμο υβριστή μας πως είμαστε τάχα σιχάματα και πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας έχει μια ζωή στη ΦΑΠΑ! Προφανώς επειδή ο ίδιος και πολλοί άλλοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ το 2015 μας μπερδεύει με εκείνον. Άλλωστε εμείς δεν πιστεύουμε στο ΜΥΘΟ που αυτός πιστεύει για αριστερή πόλη.

Εδώ ψήφιζαν ακόμη και τον χουντικό Δελλαπόρτα το 49% των δημοτών μας για μια δεκαετία πως μπορεί λοιπόν να είναι η πόλη αυτή αριστερή;

Σε αυτή την πόλη υπάρχουν τα πιο δεξιά μυαλά της Αττικής , έχει τιμηθεί πρώην δημότης μας από το μεγαλύτερο εθνικιστικό κόμμα της Ευρώπης και φυσικά είναι μια από τις λίγες πόλης όπου η τρομοκρατία της αριστεράς έχει από χρόνια ξεφτίσει.

Το "λάθος" αυτής της πόλης είναι πως κάποιοι που το παίζουν δεξιοί συνεργάστηκαν με τους χουντικούς και έστησαν αγάλματα στους κομμουνιστές!

Η πόλη δηλαδή απλώς δεν είχε τους κατάλληλους επικεφαλείς κεντροδεξιών παρατάξεων και για τον λόγο αυτό υπάρχει ακόμα αυτό το 9% της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Ένα ποσοστό που προφανώς εάν όλα τα ιστολόγια και ΜΜΕ της πόλης ασκούσαν τον δικό μας αντικομμουνιστικό αγώνα θα ήταν πολύ μικρότερο.

Τα παραμύθια λοιπόν της αριστερής πόλης εμείς δεν τα υιοθετούμε και κυρίως αποκαλύπτουμε σε όλους τα εγκλήματα της αριστεράς και πολεμάμε ΟΧΙ μόνοι μας αλλά με πολλούς ώστε να βγει έστω και μια φορά ένας που έχει τις ίδιες Ιδέες με εμάς δήμαρχος της πόλης.

Τώρα και όχι σε 10 χρόνια όπου όλοι θα έχουν τις ίδιες απόψεις με εμάς. Είναι φανερό άλλωστε πως ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πετάξει στα σκουπίδια τις κομμουνιστικές θεωρίες. Έχει πετάξει εκτός όσους αμφισβητούν την θέση της Ελλάδας στην Ε.Ε και το ΝΑΤΟ και είναι πιο κοντά στις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν από όσους σαν τον υβριστή αναγνώστη μας περιμένουν τον Βούδα της Ραφήνας να μας σώσει.

Για εμάς άλλωστε όπως έχουμε πει πολλάκις και στο παρελθόν όποιος υπερασπίζεται την πενταετία 2004-2009 πιστεύει στην Σοβιετία και σίγουρα δεξιός δεν είναι.

Το λάθος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πως ενώ είδε το αδιέξοδο των προεκλογικών του υποσχέσεων συμμάχησε με ότι πιο σάπιο έχει γεννήσει το πολιτικό σύστημα τους καραμανλικούς προκειμένου να διώξουν από την Εξουσία τον μοναδικό πολιτικό Αντώνη Σαμαρά που άφησε υπουργική καρέκλα για τα πιστεύω του στα Εθνικά θέματα το μακρινό 1993.

Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για κάποιους όψιμους δεξιούς που δεν ξέρουν καν ποιος ήταν ο Ναπολέοντας Ζέρβας που συμμετέχουν σε εκδηλώσεις ΜΙΣΟΥΣ της αριστεράς και θεωρούν πως είμαστε ανώνυμα ΣΙΧΑΜΑΤΑ σαν τους ίδιους και αλλάζουμε απόψεις.

Οι χρηματοδότες μας λοιπόν δεν μπορεί να είναι όσοι έχουν ίδιες Ιδέες με εμάς και ας τους αναζητήσουν στα κόμματα εκείνα του εξωτερικού που έχουν  αταλάντευτη θέση κατά του κόκκινου φασισμού και παλεύουν για την Ε.Ε των Εθνών - Κρατών και όχι φυσικά για το σημερινό της χάλι που αναγκάζει την Μεγάλη Βρετανία να αποχωρήσει από μια Ευρώπη που κάνει τα πάντα για να "πεθάνει".

Η απήχηση λοιπόν του ιστολογίου μας θα εξακολουθήσει να συμπαρασύρει για πολύ καιρό ακόμα την πόλη σε έναν διαφορετικό δρόμο διοίκησης. Θα δώσει "έτοιμους" αναγνώστες σε ένα ακόμα δεξιό ΜΜΕ και κυρίως θα στοιχίσει σε όλους όσους προσπάθησαν να μας απαξιώσουν την δική τους πλήρη απαξίωση!

Ανεξάρτητα λοιπόν με το ποια θα είναι η κυβέρνηση το 2023 , η δική μας πόλη θα πορευθεί ακόμα πιο "συντηρητικά" γιατί σε ακόμα τέσσερα χρόνια οι δεξιοί αυτής της πόλης που μπορεί να διαφωνούν και με τη ΝΔ θα είναι περισσότεροι.

Άλλωστε σε δημοτικές παρατάξεις αχταρμά μπορούμε να ψηφίσουμε δεξιό ακόμα και στην παράταξη του νυν δημάρχου και φυσικά ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ έχουν διαχωριστικές γραμμές τέτοιες που ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ με την διακυβέρνησή του απέδειξε πως όχι μόνο έχει αλλάξει αλλά κατευθύνεται προς το κέντρο μη αποκλείοντας ικανά στελέχη όπως πχ ο κ. Χαρίτσης που θα τους βλέπαμε πιο αποδοτικούς και σίγουρα πιο χρήσιμους από πολλούς υπουργούς την κυβέρνησης Μητσοτάκη που εάν και κατάλαβε πως η Ε.Ε κινείται προς τα δεξιά έβαλε υπουργούς τύπου Θεοδωρικάκου για να μην γίνει καμία μεταρρύθμιση σε αυτή την δύσμοιρη χώρα.

Το site λοιπόν το καινούργιο θα είναι και πιο καπιταλιστικό από εμάς αφού ως γνωστόν εμείς είμαστε άλλης "σχολής" και κυρίως απαντάμε σε όλους.

Αυτοί δεν θα χάνουν τον χρόνο τους για ανώνυμα σχόλια ( άλλωστε δεν θα δίνουν στους δημότες αυτή την δυνατότητα πάνω στο site) θα πάνε καλά όπως πήγε και το προηγούμενο site που συνεργαστήκαμε για κάποιους μήνες και σίγουρα το 2023 θα έχουν τους δικούς τους ανθρώπους στη νέα διοίκηση όποια και εάν είναι αυτοί.

Αυτοί για το καλό της πόλης θα συμμαχήσουν και με την τωρινή διοίκηση εφόσον αυτοί δεχθεί κάποιες από τις προτάσεις τους.

Μη βιάζονται λοιπόν οι οπαδοί της μίας κεντροδεξιάς παράταξης να βγάλουν συμπεράσματα εκτός από το γεγονός πως έχουν τελειώσει πολιτικά από την πόλη μας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: