ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σας έχουμε αναρτήσει όλο το βίντεο του δημοτικού συμβουλίου - Δείτε το και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Σας έχουμε αναρτήσει όλο το βίντεο του δημοτικού συμβουλίου - Δείτε το και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα

Προφανώς και δεν είμαι υποχρεωμένος να αναπαράγω όλες τις "καταγγελίες" που προέρχονται από άτομα που δεν έχουν να προτείνουν κάτι το διαφορετικό και ενδιαφέρονται μόνο για την καρέκλα.
Επομένως αφήστε με ακόμα να επιλέγω εγώ τα θέματα που αναρτώ και σχολιάστε ότι εσείς κρίνετε πιο σημαντικό για να αναδειχθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε τελική αφού το θέμα που σας απασχολεί το είδατε σε κάποιο άλλο ΜΜΕ τι νόημα έχει να το αναρτήσω και εγώ εάν θεωρώ πως δεν είναι ΘΕΜΑ για μένα;

Έχω ξεκαθαρίσει άλλωστε πως δεν θέλω να έχω καμία σχέση με όσους στις εκλογές του Μαΐου αποφάσισαν να γυρίσει η πόλη μας πίσω ψηφίζοντας Γιώργο Χατζηδάκη και θεωρώ συνυπεύθυνους για αυτό και όσους δεξιούς τον ψήφισαν και τον στήριξαν στα φανερά ή στα κρυφά.

Επομένως η γραμμή του ιστολογίου στο θέμα αυτό δεν θα αλλάξει όσο τουλάχιστον εγώ υπογράφω τα κείμενα του. Η όποια αλλαγή ιδιοκτησίας του ιστολογίου θα ανακοινωθεί ΔΗΜΟΣΙΑ όπως ξέρω να κάνω πάντα. Μετά το ιστολόγιο θα το κάνουν οι "συνεχιστές" ότι γουστάρουν. Άλλωστε αφού δεν θα είναι πλέον ιστολόγιο μόνο η αλλαγή μορφής του θα σηματοδοτήσει και την πορεία του.

Υπάρχουν τόσα ΜΜΕ για τα Νότια Προάστια και για την πόλη μας και ο καθένας διαβάζει όποιο του αρέσει. Να ξέρετε πως κανείς δεν κάνει ένα ΜΜΕ για την ψυχή της μάνας του και όσοι είναι αιθεροβάμονες σαν μερικούς σε αυτή την πόλη στο τέλος χάνουν από την ενασχόλησή τους με την δική σας ενημέρωση όταν κυρίως προσπαθούν να σας γράψουν ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

Παρακολουθώ άλλωστε και τα προβλήματα που δημιουργούν στον Άγγελο Κάνδηλα όσοι ενοχλούνται από τις φωτογραφίες του που δείχνουν τα χάλια της πόλης. Κυνήγι μαγισσών στο facebook λες και εάν διαβαστούν τα κείμενά του από 100 άτομα παραπάνω θα κινδυνέψουν οι καρέκλες και οι μισθοί αυτών που εσείς εκλέξατε.

Ότι και να κάνουν βέβαια ο Άγγελος θα συνεχίσει την πορεία του ενημερώνοντας για τα καθημερινά. Η μεγάλη διαφορά μας είναι πως δεν μπορείς να μιλάς για τα καθημερινά όταν διατηρείς μύθους που κρατάνε την πόλη πίσω.

Για τον λόγο αυτό και στο θέμα της καθαριότητας καμία δημοτική παράταξη για εμάς δεν έχει ΛΥΣΗ. Λύση έχουμε εμείς αλλά δεν είμαστε παράταξη και έχει να κάνει με την ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της δομής που θα λύσει και το πρόβλημα. Το να περιμένουμε πότε θα διοριστούν άλλοι 25 υπάλληλοι στην καθαριότητα είναι μάταιος κόπος γιατί με το που θα γίνει και αυτό κάποιοι δεν θα δουλεύουν από τους ήδη υπάρχοντες ή θα μετακινηθούν σε άλλες θέσεις.

Άλλωστε όσοι διορίζονται στην καθαριότητα μετά από δύο χρόνια την ψάχνουν για αλλού αφού ο Νόμος και η "νομιμότητα" τους το επιτρέπει. Και καλά κάνουν άλλωστε όσο και να δουλέψουν τα ίδια χρήματα θα πάρουν και έχουν καταλάβει πως εκτός από έναν "τρελό" που φωνάζει για το καλό της πόλης όλοι οι άλλοι επιθυμούν την καρέκλα και κανένα σχέδιο δεν έχουν.

Εκλέξατε δημοτικούς συμβούλους χωρίς ισχυρή άποψη και ζητάτε να εφαρμόσουν πράγματα τα οποία δεν πιστεύουν. Ψηφίσατε όλους αυτούς που θα διατηρήσουν την Σοβιετία μας και στο δήμο και στην Περιφέρεια και κάνετε τάχα πως σας ενοχλεί η βρώμικη πόλη.

Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι λένε πως δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα . Στον τομέα της καθαριότητας δαπανώνται πάνω από 9 εκατομμύρια το χρόνο αλλά σας φταίνε ο Αντιδήμαρχος και ο Δήμαρχος και όχι εσείς που δεν θέλετε τον ιδιώτη αλλά να κάνετε τους υπαλλήλους να δουλέψουν σε ρυθμούς ιδιωτικού τομέα.

Θαύματα αγαπητοί συνδημότες κάνει μόνο ο Προφήτης Ηλίας που κάτω από την μύτη σας από ξωκλήσι έγινε ναός! Και εκεί πάλι δούλεμα και όχι καθαρές κουβέντες. Σας ενοχλεί το κτίσμα της Εκκλησίας και όχι το δίπλα που χτίστηκε στη θέση μιας ταβέρνας που λειτουργούσε όταν δεν είχατε οικολογικές ευαισθησίες. Είναι αυθαίρετα τα μισά κτίρια του δήμου αλλά εκεί δεν θέλετε να επιβληθεί η νομιμότητα. Κλέψατε τα ακίνητα ενός ιδιώτη με ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ απόφαση σαν και αυτή που ετοιμάζουν για την αθώωση της Χρυσής Αυγής αλλά τώρα ζητάτε από τον δήμο να τα βάλει με το Κράτος για να περιέλθουν τα ακίνητα σε αυτόν.

Ακόμα και εάν αυτό γίνει με τι χρήματα ο δήμος θα αξιοποιήσει αυτά τα ακίνητα; Μήπως δηλαδή το μόνο που σας νοιάζει τελικά είναι ποιος θα αδειάζει καλύτερα τα ταμεία του Κράτους;

Η Σοβιετία θα συνεχιστεί όσο υπάρχουν συνδημότες μας που εξακολουθούν και πληρώνουν φόρους για να συντηρούν ένα σπάταλο και αναποτελεσματικό κράτος. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση προφανώς και για εσάς είναι ένας Θεσμός ωφέλιμος για εμάς είναι μια πηγή ΜΟΝΙΜΗΣ διαφθοράς που εφαρμόζει τις βασικές αρχές κάθε Σοβιετίας.

Και αυτές είναι ένας στενός κύκλος ευνοημένων κρατικών λειτουργών και γύρω από αυτούς όλοι οι υπόλοιποι απλώς να δουλεύουν για να πληρώνουν φόρους για να τους συντηρήσουν.

Διαφθορά υπάρχει και στα βοηθήματα αλληλεγγύης που δίνουν αφού τα κριτήρια που θεσπίζει το ίδιο το Κράτος ευνοούν τους ψηφοφόρους του και όχι φυσικά όσους πραγματικά έχουν ανάγκη.

Δομές γίνονται για να βολεύονται κυρίως οι κλακαδόροι της εκάστοτε διοίκησης και όχι προφανώς για να βοηθηθούν μέσα από αυτές οι δράσεις για τους πολλούς.

Αλλά όταν οι πολλοί συμφωνούν με την Σοβιετία τότε και η "κανονικότητα" είναι αυτό που όλοι βλέπουμε γύρω μας. Θεωρώ πως μόνο όσοι έχουν ΑΜΕΣΟ συμφέρον ασχολούνται πλέον με τα κοινά αφού και οι μισθοί που δίδονται είναι ελάχιστοι για να ασχοληθεί κάποιος με τα της αυτοδιοίκησης.

Γιατί μπορεί να μην το έχετε αντιληφθεί ακόμα αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις στον καπιταλισμό. Και επειδή ζούμε σε καπιταλιστικό περιβάλλον που λένε και οι "φίλοι" μου οι κομμουνιστές για αυτό ακόμα υπάρχουν μισθοί και συντάξεις πάνω από 200 ευρώ.

Όταν θα επικρατήσει ο κομμουνισμός πλήρως θα την βγάζουμε με 20 ευρώ τον μήνα και θα δουλεύουμε όλοι μας για την Σοβιετία. Δεν ξέρω αλλά είμαι σίγουρος πως αρκετοί πλέον με όσα βλέπουν γύρω τους θεωρούν πως είναι και ο κομμουνισμός μια κάποια "λύση" .

Άλλοι εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον φασισμό που έχει ρίζες και στη Δικαιοσύνη για την οποία χρόνια φωνάζουμε αλλά .....

Ας το αφήσουμε εδώ αρκετά μας έχουν διαλύσει την ζωή οι "θεσμοί" της Αστικής μας Δημοκρατίας που κάνουν τα πάντα για να δικαιώσουν όσους θέλουν την ανατροπή της.

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: