ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τελικά αρκούσε ένας Καλαρρύτης για να αποδείξει την υποκρισία όλων όσων θέλουν να τηρηθεί η "νομιμότητα" μόνο στο θέμα της Εκκλησίας του Προφήτη Ηλία

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Τελικά αρκούσε ένας Καλαρρύτης για να αποδείξει την υποκρισία όλων όσων θέλουν να τηρηθεί η "νομιμότητα" μόνο στο θέμα της Εκκλησίας του Προφήτη Ηλία


Μας άρεσε η παραπάνω ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" Χρήστου Καλαρρύτη και είπαμε να την κάνουμε θέμα.
Να θυμίσουμε πως ο κ. Καλαρρύτης ήταν ο μοναδικός δημοτικός σύμβουλος που δεν ψήφισε στο δημοτικό συμβούλιο για να τηρηθεί η "νομιμότητα" των Συνεργών με την Ηλιούπολη και άλλων στις εργασίες που γίνονται για να γίνει στον Προφήτη Ηλία μια Εκκλησία στολίδι για την πόλη μας. Από την άλλη πλευρά μας πιάνει θλίψη για την λάθος στάση που κράτησαν και οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης μας αγνοώντας πρώτα από όλα τους ψηφοφόρους τους.

Γιατί οι περισσότεροι Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες λένε ΝΑΙ για τη δημιουργία του ναού και την αντίθεσή τους αυτή θα την εκφράσουν σε κάθε επόμενη ψηφοφορία αρχής γενομένης από τις εκλογές της τοπικής μας οργάνωσης που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2020.

Μου λένε κάποιοι που ψήφισαν όχι πως είναι θέμα νομιμότητας. Και τους απαντάω όταν η τράπεζα βγάζει σε πλειστηριασμό το σπίτι ενός φτωχού επειδή χρωστάει μη έχοντας δουλειά τι θα πράξουν; Η "νομιμότητα" και εκεί επιβάλλει να γίνει κατάσχεση από τις Τράπεζες τις οποίες έχουμε ανακεφαλαιοποιήσει ήδη τρεις φορές με χρήματα του Κράτους εάν και ιδιωτικές!

Δεν έχουν την εύκολη απάντηση εκεί όπως σε λίγο δεν θα την έχουν και στο θέμα του Προφήτη Ηλία όταν θα βγουν με έγγραφα οι πολεοδομικές παραβάσεις στο γκαράζ που ανήκει στο Δήμο Ηλιούπολης και στο αναψυκτήριο της πόλης μας. Ας γκρεμίσουν αυτά και ας αφήσουν ήσυχη την Εκκλησία άλλωστε κανένα αστικό κόμμα που κυβερνάει δεν θα την γκρεμίσει ποτέ.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: