ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ομολογούν πως δεν σέβονται την Αστική μας Δημοκρατία οι συνεχιστές του "έργου" του Δ. Κιντή !

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Ομολογούν πως δεν σέβονται την Αστική μας Δημοκρατία οι συνεχιστές του "έργου" του Δ. Κιντή !

Με ενδιαφέρον διαβάσαμε στο ιστολόγιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης ότι:

"Άλλωστε, ο αείμνηστος κομμουνιστής δήμαρχος Κιντής δεν πίστευε στην δύναμη της Δημοτικής Αρχής αλλά στην δύναμη του λαού και με τον λαϊκό «τσαμπουκά» σώθηκε τότε η δημόσια γη από τους καταπατητές Νασταίους."

Ο καθένας λοιπόν καταλαβαίνει πως η δημόσια τάχα γη σώθηκε όχι σε συνθήκες ενός Δημοκρατικά δομημένου Αστικού Κράτους αλλά στη λογική να εξυπηρετήσουμε τους πολλούς και για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους βγήκε με πολιτική παρέμβαση μια ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ απόφαση ΟΝΕΙΔΟΣ για την Δημοκρατία στη χώρα μας. 

Τώρα με όλο το δημοτικό μας συμβούλιο συμπαραστάτες ετοιμάζουν και άλλες "δίκαιες" καταπατήσεις στο όνομα της Σοβιετίας! 

Δυστυχώς όμως η Σοβιετία βούλιαξε γιατί κάποιοι δεν πίστευαν στην Αστική μας Δημοκρατία αλλά στον λαϊκό "τσαμπουκά" αυτόν που μας έκανε Κράτος παρία με ευθύνη όλων των δημοκρατικών κυβερνήσεων από την μεταπολίτευση έως και σήμερα και με μοναδική εξαίρεση την κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου. 

Στο δήμο μας ο μόνος που προσπάθησε να λύσει το θέμα εντός του πλαισίου της κοινοβουλευτικής μας Δημοκρατίας και όχι με λαοκρατικά ή ψηφοθηρικά κριτήρια ήταν μόνο ο Θεόδωρος Γεωργάκης όλοι  οι άλλοι δήμαρχοι κατέφυγαν και ακολούθησαν κομμουνιστικές μεθόδους με αποτέλεσμα ως ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ η ΕΤΑΔ και οι δανειστές μας να προσπαθούν σήμερα να επιβάλλουν την κανονικότητα εκτός εισαγωγικών που επιβάλλει τα δικαστήρια να βγάζουν αποφάσεις με βάση τα πειστήρια και όχι με βάση ιδεοληψίες ή πολιτικές πιέσεις όσων επιζητούν την ψήφο σας για να εξακολουθούν να πλουτίζουν εις βάρος της κοινωνίας. 

Για τα άλλα και το έργο του Δ. Κιντή που γράφουν όλοι γνωρίζουν πως ήταν η πόλη επί δημαρχίας του. Όσοι δεν γνωρίζουν ας ψηφίσουν την κ.Τσατσούλη να δουν τους κομμουνιστές και στην πράξη. 

Προφανώς και ο αντικομμουνιστικός μας αγώνας θα συνεχιστεί γιατί πιστεύουμε στην Αστική Δημοκρατία και όσο ακόμα μας το επιτρέπει θα λέμε ΔΗΜΟΣΙΑ την άποψή μας. 

Και θα μας το επιτρέπει όσο η χώρα παραμένει μέλος της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ και θα μας το επιτρέπει και όταν η χώρα δεν είναι μέλος της Ε.Ε αρκεί να εξακολουθήσει να έχει στο πλάϊ της συμμάχους όπως οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία που χωρίς αυτούς δεν μπορεί να υπάρξει κανένα καλύτερο αύριο για την χώρα μας. 

Άλλωστε οι πρόγονοί μας ΝΙΚΗΣΑΝ τους κομμουνιστές και κράτησαν τη χώρα μας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΗ το ίδιο θα πράξουμε και εμείς τώρα που οι κομμουνιστές είναι σαφέστατα λιγότεροι και τα ΨΕΜΑΤΑ τους έχουν αποκαλυφθεί μετά την κατάρρευση της τυραννίας τους στα περισσότερα κράτη του κόσμου. 

Ανησυχητικό το γεγονός πως δημοτικοί σύμβουλοι που τάχα πιστεύουν στην Αστική μας Δημοκρατία είναι έτοιμοι να συστρατευθούν σε έναν αγώνα στην ουσία εναντίον του Ελληνικού Κράτους που ανέχεται ακόμα να ζει με τους μύθους της Αριστεράς. 

Βέβαια άμα ψηφίζεις "δεξιά" και σου γίνεται υπουργός ο Θεοδωρικάκος τότε υπάρχει πρόβλημα που εγκαίρως σας είχαμε παρουσιάσει μέσα από εδώ . 


Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: