ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όχι δεν είναι δυνατόν το δήμος να πληρώνει το ρεύμα του ιδιώτη κ. Πανταζόπουλε - Πετάξτε από τα γήπεδα όλους τους Τζαμπατζήδες που το παίζουν και πρόεδροι

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Όχι δεν είναι δυνατόν το δήμος να πληρώνει το ρεύμα του ιδιώτη κ. Πανταζόπουλε - Πετάξτε από τα γήπεδα όλους τους Τζαμπατζήδες που το παίζουν και πρόεδροι


Ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ κ. Δημήτρης Πανταζόπουλος ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο για την κατάσταση που παρέλαβε στο  ΝΠΔΔ ΠΑΟΔΗΛ και το οποίο τάχα προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό στην πόλη μας. Εμάς τα οικονομικά στοιχεία της "μαύρης τρύπας" ΠΑΟΔΗΛ δεν μας έκαναν καμία εντύπωση.
Είναι ένας οργανισμός που έχει ως μοναδικό στόχο να κατασπαταλάει πάνω από 1 εκ. ευρώ κάθε χρόνο για να μην προσφέρει απολύτως τίποτα στους δημότες μας. Γιατί φυσικά δεν παρέχει ΔΩΡΕΑΝ αθλητισμό παρά σε ελάχιστους και φυσικά οι δράσεις του στον πολιτισμό είναι ανάξιες αναφοράς.

Το ότι το νέος πρόεδρος θέλει να βάλει μια τάξη εμάς δεν μας συγκινεί. Άλλωστε το θέμα με τις σχεδόν δωρεάν παραχωρήσεις σε ιδιώτες χώρων το έχουμε εξαντλήσει εδώ και επτά χρόνια και το ξέρουν καλά όλοι οι δημότες αυτής της πόλης. Άρα το να "ζορίσει" κάποια σωματεία να βάλουν το χέρι στην τσέπη δεν το βλέπουμε εφικτό και δεν είναι και ΛΥΣΗ.

Εάν δίνουν αντί για 500 ευρώ 1000 ευρώ δεν θα λυθεί κανένα απολύτως πρόβλημα αφού πάλι ο οργανισμός θα συντηρείται από την δική μας φορολογία και οι νέες και οι νέοι της πόλης μας θα συνεχίσουν να πληρώνουν για να συμμετάσχουν σε ένα από τα σωματεία της πόλης.

Για εμάς οι αθλητικοί χώροι θα πρέπει να παραχωρούνται σε όποιον προσφέρει ΚΑΘΕ μήνα τα περισσότερα χρήματα σε έναν διαγωνισμό βέβαια που δεν θα αποκλείει κανένα σωματείο που ενδιαφέρεται για τους χώρους.

Κανένα απολύτως. Γιατί άμα π.χ σωματεία όπως ο Ολυμπιακός , ο Παναθηναϊκός ή η ΑΕΚ θελήσουν χώρους τότε προφανώς και η διοίκηση πρέπει να σκεφτεί πως εάν εμμένει στην λάθος λογική να στηριχθούν τα τοπικά σωματεία θα βουλιάξει μαζί τους. Άλλωστε ήδη τα σωματεία της πόλης μας έχουν προ πολλού αφεθεί στην τύχη τους από προέδρους που θέλουν να βάλουν και όχι να βγάλουν χρήματα. Στην ουσία ελάχιστες ήταν οι προεδρίες που ξόδεψαν για τα σωματεία μας ποσά άξια αναφοράς.

Κάποιες μάλιστα αποτέλεσαν ΟΝΕΙΔΟ για την πόλη μας ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ την Ιστορία συλλόγων.
Η λογική των ερασιτεχνικών σωματείων είναι μια μέθοδος για να συντηρούνται στην επιφάνεια όλα εκείνα τα προβλήματα που καταστρέφουν στην ουσία τον αθλητισμό. Γιατί εάν μας αρέσει ο ερασιτεχνισμός τότε πάντα οι ομάδες μας θα ανεβοκατεβαίνουν στις τοπικές κατηγορίες απλώς συμμετέχοντας. Θεωρώ πως κάποια σωματεία δεν έχουν πραγματικούς προέδρους αλλά απλά μπροστινούς που εμφανίζονται τάχα ως λάτρεις του αθλητισμού αλλά έχουν ως μοναδικό τους στόχο το προσωπικό κέρδος. Βάζουν ψίχουλα εκμεταλλεύονται τον φανατισμό των εφήβων , και έχουν κέρδος χωρίς να βάζουν ποτέ το χέρι στην τσέπη για να βγάλουν αλλά για να βάλουν.

Οι χορηγίες των καταστημάτων της πόλης είναι μια λύση αλλά χωρίς διοίκηση με χρήματα δεν μπορεί να προχωρήσει καμία ομάδα και πουθενά. Άρα τις όποιες αλλαγές προσπαθήσει να κάνει ο κ. Πανταζόπουλος (που βέβαια θέλει το καλό του ΠΑΟΔΗΛ) θα πρέπει να τις κάνει ερχόμενος σε ΡΗΞΗ με τα σωματεία της πόλης και όχι συνομιλώντας μαζί τους. Αυτοί δεν έχουν να δώσουν ή δεν θέλουν αλλά είναι εκεί για να πάρουν. Εάν λοιπόν δεν κοντραριστεί με αυτούς , φεύγοντας θα αφήσει και ελλείμματα αλλά και μια κατάσταση όπως αυτή που μας περιγράφει και την οποία παρέλαβε.

Όταν γίνει η συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο με τα στοιχεία τα οικονομικά θα παρουσιάσουμε και εμείς κάποια που μας έχουν έρθει στο mail μας και αφορούν ποσά που έχουν περάσει από ιδιωτικά σωματεία ως χρέη του δήμου!!! μας πλέον και τα οποία οι νέες διοικήσεις δεν αναγνωρίζουν καν! Επίσης θολό είναι το τοπίο και στις μεταβιβάσεις των ομάδων της πόλης μας από τον ένα πρόεδρο στον άλλο.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ 

2 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ "ΒΙΤΡΙΝΕΣ" ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο Γ.Σ.Η , ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΤΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ?

ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΟΔΟ.
ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΕΝΙΧΡΑ ΩΣ ΜΗΔΑΜΙΝΑ , ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΛΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΜΟΣ,ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΡΟΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΓΑΖΙ , ΜΕ ΧΑΡΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.
Θ'ΑΛΛΑΞΕΙ? ΔΥΣΚΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΥΓΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

UNKNOWN δεν διακρίνουμε διοίκηση με πυγμή , και ο κ. Πανταζόπουλος δεν φαίνεται διατεθειμένος να "στεναχωρήσει" τα σωματεία της πόλης. Το μόνο καλό είναι πως δεν είναι εκλεγμένος άρα δεν θα έχει πολιτικό κόστος αλλά θα τον αφήσει ο δήμαρχός που θέλει να τα έχει καλά με όλους; Δεν είναι των ρήξεων της συναίνεσης είναι για αυτό και η παράταξή του είναι τόσο ανομοιογενής. Έχει ΣΥΡΙΖΑ , ΚΙΝΑΛ , ΝΔ , και από διάφορα πιο μικρά κόμματα συλλέξει δημότες μας. Το μείγμα είναι "εκρηκτικό" αλλά η συνοχή της καρέκλας τους κρατάει μαζί προς το παρόν. Και έτσι θα πάνε μέχρι το 2023 , τότε μπορεί να πάθει ότι έκανε και αυτός στον Βαλασόπουλο εάν και κάτι τέτοιο για να είμαι ειλικρινής δεν φαίνεται . Οι Συνεργοί άλλωστε και να φύγουν ή να τους διώξει πιο ισχυρός θα είναι μετά άρα όλοι μαζί και όπου τους βγάλει.....


Σ.Μ