ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Βρε πως αλλάξαν οι καιροί - Οι "δημοκράτες" πλέον σίγησαν

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Βρε πως αλλάξαν οι καιροί - Οι "δημοκράτες" πλέον σίγησαν

Η φωτογραφία είναι από ανάρτησή μας του 2014 όταν γράφαμε πως ο Γεωργάκης επιστρέφει δεν μας άκουσαν και ....
Σε άλλες εποχές επί Βαλασοκρατίας όπως έγραφε και ο αγαπητός Συριζαίος  Παύλος τέτοιες παγερές  μέρες και ενώ η διοίκηση και ο πρώην δήμαρχός μας Βασίλης Βαλασόπουλος είχε αναρτήσει παντού τους θερμαινόμενους χώρους της πόλης ,η διαδικτυακή γκρίνια δεν σταματούσε από τους "αγανακτισμένους" που πάλευαν για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! 



Βλέπετε κάποιοι αφελείς και με την βοήθεια και ΑΝΟΧΗ και της από εδώ πλευράς είχαν περάσει το μήνυμα της "αυταρχικότητας" του πρώην δημάρχου. Εδώ φωνάζαμε πως τέτοιο θέμα δεν υφίσταται καν  αλλά βλέπετε εμείς είμαστε τάχα "ακραίοι". Δεν είχα κρύψει ποτέ πως εάν και ο Βασίλης Βαλασόπουλος ανήκε σε άλλον πολιτικό χώρο τον θεωρούσα και τον θεωρώ καλύτερο δήμαρχο από αυτούς που έχω ζήσει στην πόλη.

Και σίγουρα μετά από 48 χρόνια εδώ έχω ΔΕΙ και έχω ζήσει πολλά. Στην ουσία η πόλη αυτή είναι και η ζωή μου αφού ποτέ δεν κατάφερα να απομακρυνθώ μακριά της για λόγους φυσικά που δεν έχουν να κάνουν μόνο με τις δικές μου επιλογές. 

Όπως φυσικά και εάν πίστευα στις υπερκομματικές δημοτικές παρατάξεις δεν θα είχαν κανέναν ενδοιασμό να στήριζα από τον πρώτο γύρο τον πρώην δήμαρχο μας. Αφού άλλωστε και οι ΔΙΚΕΣ μου ΘΕΣΕΙΣ για βασικά θέματα που απασχολούν την πόλη είναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικές από το σύνολο των δημοτικών παρατάξεων.

Δεν θα αναφέρω πάλι τις διαφορές τα έχω γράψει και βαρέθηκα να τα γράφω άλλωστε είναι και ο λόγος που στην ουσία εγκαταλείπω αφού πάνω από 250 αναρτήσεις δεν θα δείτε εδώ όλο το 2020.

Βλέπω όμως πως πλην ελαχίστων εξαιρέσεων οι διαδικτυακοί "δημοκράτες" μετά την πτώση του Βαλασόπουλου δεν έχουν ΚΑΚΟ λόγο για τον νέο μας δήμαρχο. Για τα σκουπίδια και τα ογκώδη φταίμε εμείς που τα πετάμε, για τον φωτισμό έχει ο ΘΕΟΣ αλλά παράλληλα θέλουμε να μην είμαστε και ΠΙΣΤΟΙ ζητώντας να γκρεμιστεί το "αυθαίρετο" εκκλησάκι στον Προφήτη Ηλία.

Η χθεσινή βέβαια κωλοτούμπα των Συνεργών με την Ηλιούπολη που δεν κατανοούν ακόμα πως τα τούβλα στον Υμηττό είναι για να αποπερατωθεί ο ναός είναι ενδεικτική για όσα θα ζήσουμε τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ξαφνικά ο δήμαρχος που άφησε πλεόνασμα και όχι ΑΔΕΙΑ ταμεία και χρεωμένο δήμο έγινε συμπαθής αφού όλοι μέρα με την μέρα βλέπουν πως ο νέος δεν είναι ούτε καλύτερος αλλά ούτε και πολύ δημοκρατικός όπως τον περίμεναν.

Τι περίμεναν ρωτήστε τους; Εμείς άλλωστε άκρη μαζί τους δεν βγάζουμε ακόμα και με αυτούς που είναι ιδεολογικά πιο κοντά μας. Είδα πριν από λίγο και τις καίριες απαντήσεις του δημάρχου στα ερωτήματα συνδημοτών μας και αναλογίζομαι ποιοι ακόμα πιστεύουν πως τον Μάϊο δεν οδήγησαν με την ψήφο τους την πόλη μας πίσω.

Μια πόλη ανοιχτή χωματερή, σκοτεινή, με δημότες να περιμένουν πως γκρεμίζοντας μια εκκλησία θα σώσουν το δάσος και το Περιβάλλον, με καταστήματα που θεωρούν πως θα επιβιώσουν όταν και εάν οι μπουλντόζες στο Ελληνικό ξεκινήσουν και κυρίως με μία Κατεχάκη που είναι μπλοκαρισμένη κάθε μέρα πάνω από δύο ώρες δημιουργώντας κυκλοφοριακό χάος στην πόλη μας.

Τα τοπικά ΜΜΕ της πόλης νιώθουν παρακατιανά από μία διοίκηση που θα έφερνε τόσες αλλαγές όπως διάφορα τρολ του διαδικτύου σας παρουσίαζαν και τώρα που αυτοί διοικούν και βλέπουν τα χάλια τους σιωπούν.

Προφανώς και εμείς αντιπολίτευση δεν θα κάνουμε αφού με 250 αναρτήσεις τον χρόνο δεν διαλύεις τα συμφέροντα που έφεραν και θα συντηρήσουν τον Χατζηδάκη στην ΕΞΟΥΣΙΑ.

Στην καρέκλα του δημάρχου που τόσο ήθελε ώστε να φωτογραφηθεί αμέσως μετά την ορκωμοσία του. Επειδή τα κείμενά μου αμέσως μετά τις εκλογές παρεξηγήθηκαν θα σας τα ανεβάζω στο facebook όταν έχω κέφια και μπορώ για να δείτε πως προφανώς και ΚΑΝΕΝΑ συμφέρον δεν είχα από την προηγούμενη διοίκηση στην οποία εάν είχα θα το ήξεραν οι Χατζηδάκης, Βιδάλης, Σεφτελής , Αντζινάς, Χωματά που συμμετείχαν και θα μου έβγαζαν στη φόρα τα "άπλυτα".

Η πλάκα είναι πως με αυτή την διοίκηση έχουν πάει καλύτερα φίλοι και γνωστοί και κάθε φορά που λέω να ανεβάσω κάτι σκέφτομαι. Μα γιατί να το κάνεις αφού για τέσσερα χρόνια οι Ηλιουπολίτισσες και οι Ηλιουπολίτες θα έχουν αυτό που τους αξίζει και που ψήφισαν;

Άλλωστε κανέναν δεν νοιάζουν οι σπατάλες και η κακοδιαχείριση αφού δύο πρώην δήμαρχοι που δεν τα πήγαν καλά στα οικονομικά του δήμου τάχθηκαν προεκλογικά στο πλευρό του Χατζηδάκη.

Ας αφήσουμε λοιπόν να ρημάξουν και πάλι οικονομικά το δήμο και ας αναζητήσουμε τον νέο Βαλασόπουλο που θα τον συμμαζέψει και πάλι. Εάν βρεθεί βέβαια και εάν δεν σκεφτεί και αυτός να πάει όπως οι προηγούμενοι δημιουργώντας ελλείμματα που τελικά ψηφίζονται από όσους βασικά μια καρέκλα έψαχναν και για τους ίδιους και έναν τίτλο και βρήκαν τον Βρούτο και τους το έταξε.

Τώρα εάν δεν μπορεί να τους καθίσει όλους σε καρέκλες πρόβλημά του, άλλωστε εμείς δεν τον πιστέψαμε θέμα έχουν όσοι μας έλεγαν πως είμαστε άδικοι και υπερβολικοί.

Και για να μην τους έχουν κάποιοι για ανίκανους ας καταλάβουν πως είναι ικανοί στο να γκρεμίζουν και αυτό σε μια κοινωνία σαν την σημερινή ίσως είναι και "επαναστατικό".

Τώρα εάν ο Μαρίνος Μπασούρης ψάχνει ανακοινώσεις και ετοιμότητα από την "νέα" διοίκηση τι να του πούμε εμείς. Αυτοί ακόμα πανηγυρίζουν για τη ΝΙΚΗ τους και αποκαλούν  "Καλικάντζαρους" όσους τους βοήθησαν να πιάσουν τις καρέκλες  με τις ευπαθείς ομάδες θα ασχοληθούν τώρα. Με τόσους αντιμνημονιακούς που έχει δίπλα του ο Χατζηδάκης φοβάμαι πως στο τέλος θα φταίει για όλα στο δήμο μας ο Σόϊμπλε.



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: