ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Με ψέματα και συκοφαντίες προφανώς και δεν κάνεις αντιπολίτευση απλά κερδίζεις χρόνο

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Με ψέματα και συκοφαντίες προφανώς και δεν κάνεις αντιπολίτευση απλά κερδίζεις χρόνο


Σταθερά μέσα στην δυάδα των πιο δημοφιλών ΜΜΕ της πόλης μας το ιστολόγιό μας έχει αποδείξει πως τα ΜΜΕ με ΑΠΟΨΗ δεν χρειάζονται καν οπαδούς μιας συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης για να επιβιώσουν.
Δεν χρειάζεται καν να χαϊδεύουν τα αυτιά των αριστερών σε μια πόλη που κάποιοι θεωρούν δημοκρατική. Σε μια πόλη που επί 12 έτη οι δημότες επέλεγαν την κόκκινη χούντα από την μαύρη και που δρουν ακόμα και σήμερα (ευτυχώς υπό στενή παρακολούθηση των αρχών) εγκληματικές ομάδες που ενδύονται ιδεολογικό μανδύα.

Με αυτά ως δεδομένα και επειδή όπως αποδεικνύουν και οι πρώτοι μήνες της "νέας" διοίκησης χωρίς ΡΗΞΕΙΣ δεν μπορεί να γίνει κάτι καλό για την πόλη προχωράμε δικαιωμένοι απόλυτα για όλες μας τις επιλογές.

Ακόμα και για τις λάθος που μας οδήγησαν στο πρόσφατο "ξεγύμνωμα" της παράταξης που στηρίξαμε στις πρόσφατες εκλογές. Άλλωστε "βάρος" ήταν να στηρίζεις όσους κρυπτόμενοι προσπαθούν να απαξιώσουν το μοναδικό δεξιό ιστολόγιο της πόλης μας.

Και αφού σύμφωνα πάντα  με τους επικριτές μας "έπεσε χρήμα" λογικό ακούγεται πως από το νέο έτος θα παρουσιαστούμε πιο δυναμικοί και δραστήριοι ,αφού ως γνωστόν σε καπιταλιστικές κοινωνίες το χρήμα κινεί τα πάντα! 

Όσο λοιπόν οι "άσπονδοι" φίλοι και οπαδοί της ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ και του ΚΡΑΤΙΣΜΟΥ θα αναζητούν επιχειρήματα να μας απαξιώσουν τόσο εμείς που γνωρίζουμε θα δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για να μην μας "ξανατύχουν" φίλια πυρά από δήθεν οπαδούς της νομιμότητας και συμπαραστάτες κάθε διοίκησης που θα τους έδινε μια καρέκλα. 

Γιατί προφανώς και φταίμε εμείς που στηρίξαμε αυτό που μέχρι πρότινος δίκαια κατηγορούσαμε για τις επιλογές του επειδή θεωρήσαμε πως 2-3 ικανά στελέχη του θα μπορούσαν να τον συνετίσουν. Τελικά τους απορρόφησε με αποτέλεσμα το "τσίρκο" αυτό που βλέπετε κάθε φορά στο δημοτικό συμβούλιο.

Θα τους αφήσουμε μάλιστα να χειριστούν όπως αυτοί νομίζουν την αντιπολιτευτική τους στάση για να μην θεωρούν πως θα μπορούσε κάποιος σοβαρός να ασχοληθεί με μια παράταξη που πάλεψε στο νήμα για να επικρατήσει των ορφανών του Στάλιν στην πόλη μας. 

Άλλωστε καμία διαφορά δεν έχει για εμάς ο μαύρος από τον κόκκινο φασισμό και δεν θεωρούμε πως η Σοβιετία έχει χρώμα. Γαλάζια , μαύρη, κόκκινη ή και ροζ δεν αλλάζει παρά στους κολαούζους που απαρτίζουν τον στενό πυρήνα του εκάστοτε "Μεσσία" μας.

Το κακό όμως είναι πως εάν ασκείς αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση δίνεις το δικαίωμα στην νυν διοίκηση να φαίνεται φιλική στα μάτια των πολλών.

Όταν δηλαδή της καταλογίζεις πράγματα που μπορεί εύκολα ο δημότης να δει πως δεν ΙΣΧΥΟΥΝ την κάνεις πιο συμπαθή σε αυτόν και γίνεσαι εσύ ποιο αντιπαθείς σε εκείνον.

Γιατί με ΨΕΜΑΤΑ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ προφανώς και δεν θα ανεβάσεις το 10% που σου χάρισαν όσοι σήμερα αποχώρησαν από την παράταξή σου (και προσπαθούν κάποια στελέχη σου να τους απαξιώσουν) γιατί είδαν πως πρόκειται για μια παράταξη ενός ευσυνείδητου δημοσίου υπαλλήλου που δεν γνωρίζει καν πως οι εμπορικές επιχειρήσεις έχουν ως στόχο τους το κέρδος και πως η κοινωνική πολιτική δεν μπορεί να "φορτώνεται" στις πλάτες του ιδιώτη αλλά είναι αποκλειστική ευθύνη της εκάστοτε διοίκησης.

Μιας διοίκησης που όταν εσύ συμμετείχες προφανώς και δεν τα πήγε καλά. Προφανώς λοιπόν και από κάποιον που γνωρίζει πως λειτουργεί εκ των έσω ένας δήμος όλοι περίμεναν μια διαφορετική προσέγγιση και όχι διαφωνία χωρίς πρόταση. 

Τις επόμενες μέρες και μέσα στις γιορτές θα σας παρουσιάσουμε δύο σημαντικά για εμάς θέματα που πέρασαν απαρατήρητα από τους πολλούς που διάβασαν με ΜΑΝΙΑ τις αναρτήσεις μας για την παράταξη "Η Πόλη που θέλω" όπως μπορείτε να δείτε άλλωστε και στα πλάγια δεξιά όπου υπάρχουν οι δημοφιλείς αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

Και τις διάβασαν κυρίως οι οπαδοί άλλων δημοτικών παρατάξεων που προφανώς και δεν μας είχαν για τόσο αντικειμενικούς αλλά και αυτοί έκαναν λάθος. Προχωράμε πλέον με περισσότερους στο πλευρό μας και είναι εμφανές αφού χωρίς ουσιαστικά να έχουμε παραγωγή πολλών  ειδήσεων εξακολουθούμε να βρισκόμαστε εκεί που η δική σας ΑΓΑΠΗ μας έχει κατατάξει.

Σίγουρα από άποψη επισκεπτών τα καλύτερα έρχονται και μέσα στο 2020 το 800 κάτι στην alexa.com που πετύχαμε μέσα στο 2019 θα φαντάζει μικρό. Γιατί άλλο να το παλεύεις μόνος σου και άλλο να έχεις περισσότερους αρωγούς στην προσπάθεια που κάνεις.

Οι εκπτώσεις των καταστημάτων αρχίζουν  τον Γενάρη κάπου εδώ οι δικές μας τελείωσαν για όλους όσους έχουν τεράστιες διαφορές με όσα εμείς πρεσβεύουμε. Και μπορεί ο Δημήτρης Παρράς να έφυγε νωρίς και να μην πρόλαβε να ηγηθεί μιας άλλης προσπάθειας αλλά φυσικά υπάρχουν και άλλοι που μπορούν να μας απαλλάξουν από την ΜΙΖΕΡΙΑ να θεωρείς επικεφαλή της δεξιάς παράταξης στην πόλη τον κ. Αραμπατζή, ή να αναμένεις πως "μεγαλώνοντας" ο Θανάσης Αθανασίου θα μπορέσει να αποδείξει από που έπεσε το χρήμα !!!! για να αλλάξουμε τάχα ρότα ως ιστολόγιο. 

Εμείς αυτά που γράφουμε τα γράφουμε χρόνια . Και για τη Δημόσια Περιουσία, και για την καθαριότητα , και για τη διοίκηση Βαλασόπουλου και γενικά σε όλα έχουμε ξεκάθαρη θέση. Η "θολή" δική τους είναι το πρόβλημα και κυρίως πως θεωρούσαν πρόβατα όσους συμμάχησαν μαζί τους προεκλογικά πιστεύοντας πως κάτι διαφορετικό είχαν να δείξουν.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: