ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Σοβιετία μας αποχαιρετά το 2019 και εμείς όλες και όλους εσάς που μας τιμήσατε με τις επισκέψεις σας επί επτά συναπτά έτη

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Η Σοβιετία μας αποχαιρετά το 2019 και εμείς όλες και όλους εσάς που μας τιμήσατε με τις επισκέψεις σας επί επτά συναπτά έτη

2013-2020 επτά χρόνια που αυτό το ιστολόγιο με χιλιάδες πλέον αναρτήσεις αμφισβήτησε όσα στην πόλη μας θεωρούνταν αυτονόητα.. Μπήκαμε αρχικώς νωχελικά και εφαρμόσαμε και εδώ όσα επί δύο και πλέον δεκαετίες ασκούσαμε ως λειτούργημα.



Γιατί προφανώς και όποιος έχει συρθεί δεκάδες φορές στα δικαστήρια για να υπερασπιστεί την καταγγελτική δημοσιογραφία δεν την βλέπει ως επάγγελμα αλλά ως την ίδια του τη ζωή. 

Στα δικά μας τώρα τα τοπικά εμείς  συγκρουστήκαμε μέσω Ιδεών με όλους. Ακόμα και με τους δεξιούς και "ακροδεξιούς" φίλους μας προάγοντας αυτό που εμείς θεωρούμε ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και όχι φυσικά δημόσιες σχέσεις.

Κόστος δεν είχαμε για να είμαι απόλυτα ειλικρινής από την εμπλοκή μας αυτή με την τοπική ενημέρωση. Κάποιες εκατοντάδες χαμένες ώρες, λίγους "φίλους" που στράβωσαν και αρκετές νέες φίλες και φίλους που μας έμαθαν μέσω αυτού του ιστολογίου. 

Προφανώς και δεν είμαι  ευχαριστημένος με όσα κατάφερα αλλά δεν είμαι και δυσαρεστημένος με την μεγάλη μας επιτυχία στο να υπάρχουν πλέον πολλοί που να αμφισβητούν τους ΜΥΘΟΥΣ της πόλης.

Μια πόλη που ήταν και παραμένει μη ανεκτική στην αντίθετη άποψη και που οι δημότες της είναι προφανώς και άξιοι της μοίρας τους και όλοι εμείς της δικιάς μας. 

Η Σοβιετία προφανώς και για να ηττηθεί θέλει εκτός από ΜΜΕ που να την πολεμάνε και δημοτικές παρατάξεις που να πρεσβεύουν ΦΑΝΕΡΑ το "θάνατό" της. Με λογικές θα χρεοκοπήσουμε και θα γίνει ή δεν θα υπάρχουν λεφτά για δομές και η ανάγκη θα φέρει τους ιδιώτες προφανώς και δεν θα πετύχουμε τίποτα ως δήμος , ως πόλη , ως χώρα. 

Ο Κρατισμός , τα αγάλματα σε οπαδούς απολυταρχικών καθεστώτων, οι ύμνοι σε μαθητικές παρελάσεις οργανώσεων που έβλαψαν την χώρα, το μένος κατά της Εκκλησίας, η ομερτά σε σπατάλες σε δομές που είναι "πλυντήρια", είναι εδώ και θα παραμείνουν επειδή οι περισσότεροι τα ανέχεστε εάν δεν τα θέλετε κιόλας. 

Η πόλη θα βρωμάει όχι περισσότερο από τις ομάδες μπράβων που απειλούν τους καταστηματάρχες της πόλης, οι δημότες θα ανακαλύπτουν τελικά πως η δημόσια περιουσία δεν προορίζονταν για τις δικές τους ανάγκες, η "νέα" διοίκηση θα διευρύνει τους δημοτικούς της συμβούλους , τους άμισθους συμβούλους της , τους Συνεργούς της και εν τέλει θα εξυπηρετήσει όσους διαχρονικά φιγουράρουν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ ως προνομιακοί προμηθευτές της Σοβιετίας 

Θα προστεθούν και άλλοι, θα έχουμε φιλανθρωπίες με τα λεφτά μας, συλλόγους των "πάντα μισθοφόρων Κρητικών" κατά την προσφιλή αναφορά του αγαπημένου μου  Εθνομάρτυρα  Ίωνα Δραγούμη και πολλούς Αθέους που θα πετροβολούν τον Χριστιανισμό και θα προσπαθούν να γκρεμίσουν ότι χτίζει.

Είναι φανερό και στους πλέον αδαείς πως άμα ο κόσμος πιστέψει πως οι Εκκλησίες είναι ένα ακόμα "μαγαζί" προφανώς και ΣΩΤΗΡΙΑ δεν υπάρχει. Αυτά τα "μαγαζιά" όμως έχουν ΠΙΣΤΟΥΣ και κάνουν τεράστιο φιλανθρωπικό έργο.

Αναρτήθηκε χθες από συνδημότη μας λίστα με Εκκλησίες που προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ γεύματα και αναρωτιέμαι γιατί τόσες φιλάνθρωπες ΜΚΟ δεν έχουν αντίστοιχη δράση για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που μαστίζονται από την κρίση και φυσικά για όλους τους αναξιοπαθούντες.  Γιατί οι Εκκλησίες προφανώς και δεν κοιτάνε το χρώμα του δέρματος κανενός ανθρώπου.

Η Ορθοδοξία αλλά και ο Καθολικισμός για να μπω και εγώ στο μάτι όσων δεν επιθυμούν ΕΝΩΣΗ όλων των Χριστιανών, είναι σταθερά προσηλωμένες στην ΑΓΑΠΗ προς τον συνάνθρωπο. Το Διεθνιστικό μήνυμα της Εκκλησίας προφανώς και δεν ακυρώνει τα Έθνη και μπορεί ο Μακαριστός Χριστόδουλος να μην είναι εδώ για να μας αφυπνίζει αλλά υπάρχουν και άλλοι Ιεράρχες που με το κήρυγμά τους κρατάνε ζωντανή την έννοια και την χρησιμότητα των Εθνών. 

Αυτών που προφανώς και η Ε.Ε έχει αρχίσει να ξεχνά και που μετά την αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας από την ένωση εάν δεν αλλάξει ρότα δεν θα συνεχίσει να υπάρχει. 

Αλλά αυτά θα τα πούμε και σε άλλη ευκαιρία. Να ευχηθούμε σε όλες και όλους εσάς που μας στηρίξατε με τις επισκέψεις σας να βρείτε στο νέο site που έρχεται να καλύψει τις λίγες δικές μας αναρτήσεις την συνέχειά μας.

Ένα site δεξιό που δεν θα κρύβει (έτσι μας είπαν έτσι σας γράφουμε) την ταυτότητα του , θα διεξάγει αντικομμουνιστικό αγώνα , θα καταρρίπτει τους ΜΥΘΟΥΣ της αριστεράς στην πόλη και που ευελπιστεί να έχει πρόταση το 2023 για τις επόμενες δημοτικές εκλογές. 

Θα λειτουργεί με διαφημίσεις απόλυτα επαγγελματικά με προσωπικό και τουλάχιστον 50 αναρτήσεις την ημέρα για να φέρει εκτός από τον δήμο μας και σε όμορους δήμους το διαφορετικό και το φρέσκο.

Παλιοί βέβαια εμείς δεν νιώθουμε , κατεστημένο σίγουρα δεν είμαστε απογοητευμένοι για τις μεγάλες "απώλειες" των τελευταίων ετών είμαστε και θέλουμε τον χρόνο μας να τον αξιοποιήσουμε για εμάς.

Γιατί ο χρόνος ατυχώς είναι για όλους μας περιορισμένος και ουδείς γνωρίζει με απόλυτη βεβαιότητα να μας πει εάν και το 2021 θα είμαστε εδώ για να σας πούμε τις ευχές μας.

Καλή χρονιά σε όλες τις φίλες και τους φίλους . Εμείς εχθρούς προφανώς και δεν έχουμε σε αυτή την πόλη και ευελπιστούμε το "ήπιο" νέο μέσο να πετύχει όπου εμείς αποτύχαμε.

Τελικά το ταξίδι αυτό δεν πήγε χαμένο. Μάθαμε πολλά, ανοίξαμε δρόμους για τους επόμενους και κυρίως αντιληφθήκαμε πως χωρίς πολιτική βούληση ομάδες πολιτών δεν μπορούν να πετύχουν και πολλά πράγματα. Γιατί όσο ενεργοί και εάν είναι οι πολίτες η Σοβιετία έχει τρόπους να πείθει για την χρησιμότητά της.

Γύρω στις 3 του μήνα θα ανεβάσουν (έτσι λένε και σήμερα που μίλησα ) το νέο ΜΜΕ στο διαδίκτυο και φυσικά θα τους έχουμε σταθερά στα πλάγια του ιστολογίου μας έως ότου τους γνωρίσετε χωρίς άλλη δική μου συμμετοχή στο νέο εγχείρημα. 

2020 ΕΥΧΕΣ για ΥΓΕΙΑ , ΕΙΡΗΝΗ, ΑΓΑΠΗ , ΕΥΤΥΧΙΑ , ΚΑΛΟΤΥΧΙΑ και κυρίως ΡΗΞΗ με όσα μας κρατάνε καθηλωμένους σε ένα ΧΘΕΣ που μας χρεοκόπησε.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΣΤΑΥΡΟ , ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ , ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΡΙΜΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ, ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΛΟΥ ΕΤΣΙ.

Η "ΣΟΒΙΕΤΙΑ" , ΜΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΟΣΟ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ , ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ , ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ , ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΩΝ.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ , ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΡΩΟΕΚΑΝΕΣ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ,ΠΟΥ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ.

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΗΚΟΑ ΩΤΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ.

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 250 ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΒΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.